Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nu ma fac pompier,nu-mi risc viata ptr poporu roman
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(car rox @ 9 Aug 2007, 20:31) Nu sunt impotriva participarii la concursuri de acest gen a celor care reprezinta sexul slab, dar nu ati inteles faptul ca sunteti incadrati ca militari iar perioada de instructie (include un program destul de drastic) dupa incadrare este aceeasi si pt. barbati si pt femei (in subunitati inca se lucreaza dupa programele facute pt. militari in termen !!!) si nu cred ca veti face fata acelui program, drept dovada se vede numarul mare de candidati femei care au trecut de probele sportive pana acum la Bucuresti adica NICI MACAR UNA !!! Si credetima ca erau cateva care daca isi dadeau putin silinta in defavoarea aerelor de mari V.I.P.-uri ar fi avut sanse marite in fata barbatilor ! This post has been edited by angel_from_fire: 10 Aug 2007, 00:40 |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
perioada de instructie (include un program destul de drastic) dupa incadrare este aceeasi si pt. barbati si pt femei (in subunitati inca se lucreaza dupa programele facute pt. militari in termen !!!) si nu cred ca veti face fata acelui program,
[/quote] Pai explica-ne si noua cum este acel program. Vii in fiecare zi sau cum se procedeaza in perioada de instructie? Nu ai acelasi program cu cel al celor vechi? Salariul am inteles ca este mai mic in aceasta perioada...asa e? |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Vreau sa va spun ca am iesit si eu din cursa. Am picat la psihologic. Cum de s-a intamplat habar nu am. Ma duc la un nene acolo de la personal si ii spun ca vreau sa fac contestatie ca e posibil sa sa fi strecurat o greseala. El imi spune calm asa si cu un mic ranjet...pai nu se poate face contestatie decat in ziua afisarii. Si acuma faza tareeee.....rezultatele s-au afisat aseara dupa ora 21. Pai la cine naiba sa mai fac eu contestatie la ora aia???? De unde sa stiu eu ca se va afisa la ora 21 atat timp cand mi s-a spus ca se va afisa astazi. Oricum eu am fost aseara asa de control in jurul orei 19 sa vad care mai e treaba si nu era afisat nimic. Deci bataie de joc si proasta organizare. Afisarea rezultatelor la ora aia( ca sa nu mai poti face contestatie), faptul ca se treceau note in creion si nu ti se spuneau timpii("se vor afisa sambata" asa le spuneau la concurenti), faptul ca rezistenta nu s-a dat pe un teren adecvat ci in jurul unei cladiri unde puteai sa tai curbele pe langa stegulete si unde nu stiai daca sunt 900, 1000 sau 1100 de metri.....ma face sa cred ca se vor face( daca nu s-au facut deja) mari golanii.
Le doresc tuturor celor care au mai ramas in cursa mult succes( mai degraba bafta, ca au mai multa nevoie de ea) si sa auzim aici numai vesti bune....dupa examen. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
mda....treaba se cam impute...din cate vad...
cu fetele,adevaru e ca e cam greu... de exemplu, cand am dat eu sportu,a venit una cu un fund mare de tot...si a cazut de pe barna... nu inteleg ce cauta domnisoara/doamna aia acolo... timpii nu sunt asa naspa...si nu e asa greu, dar am impresia,cel putin privind fetele care au dat in ziua cand am fost eu ca nu s-au antrenat deloc pt asa ceva...si doar au incercat si ele...stiind de fapt ce le asteapta... nu inteleg de ce au mai cheltuit banii pe actele alea... imi pare rau pt ele,mai ales ca erau si niste bunaciuni, care as fi vrut sa imi fie colege ![]() si am si eu o intrebare: ce e cu perioada aia de instructaj de la inceput?se da salar mai mic?ma refer la centru operational...ne alearga aia de ne zapacesc pe acolo?sau ce? succes celor care mai sunt in cursa... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
Hmmm....se restrange cercul celor ramasi...de-abia astept sa dau probele sportive. Sper sa merg pana la capat.
Voi ce stiti...dupa ce termina toti concurentii de dat probele se afiseaza rezultatele la sportive sau se afiseaza doar cei care au luat fara sa li se spuna si nota? Oricum parerea mea e ca daca nu obtin nota 10 pe linie la sportive deja trebuie sa-mi fac probleme in legatura cu sansele de mai prinde un post. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Tocmai am primit un telefon de la un prieten care a dat astazi sportul. S-au picat astazi in jur de 60 la sport, majoritatea fete. Am vazut si eu la inscriere, la vizita medicala, pe faleza la alergat niste fete care chiar nu-si gaseau locul in armata. Era una care scotea 10.5 la viteza cronometrat si de mine ca eram prin zona si spunea....lasa ca scot eu timpul atunci.Va dati seama ca si la rezistenta era dezastru. Pai cum frate.....daca deja esti peste 10 cum naiba sa scoti 7 si ceva.
Apropo...nu vrea nimeni sa alerg in locul lui ![]() ![]() Numai bine si spor la invatat. |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(IC3 @ 10 Aug 2007, 13:31) Hmmm....se restrange cercul celor ramasi...de-abia astept sa dau probele sportive. Sper sa merg pana la capat. Voi ce stiti...dupa ce termina toti concurentii de dat probele se afiseaza rezultatele la sportive sau se afiseaza doar cei care au luat fara sa li se spuna si nota? Oricum parerea mea e ca daca nu obtin nota 10 pe linie la sportive deja trebuie sa-mi fac probleme in legatura cu sansele de mai prinde un post. fata ce ce au spus ceilalti concurenti...cand am dat eu am stiut timpii imediat ce am dat proba...si mi-am calculat nota dinainte...si a coincis cu nota afisata de ei... in aceeasi zi au afisat si eu notele... banuiesc ca depinde de la judet la judet cum e cu regulile astea...care nu stiu sigur daca exista ![]() la mine s-au afisat toti..si cei care au picat si cei care au luat...respectiv notele... bafta mare in continuare ![]() 10 Aug 2007, 17:30: am si eu o singura intrebare: cica la centru operational(unde dau eu) nu se da test grila...cica e posibil sa ne dea scris,adica nu grila...asa s-a dat si data trecuta... are cineva idee ce inseamna asta?un exemplu pot sa vad si eu?se da greu?eventual cineva din interior sau cine a dat asa ceva... This post has been edited by ionut232: 10 Aug 2007, 15:30 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Eu zic ca si la centrul operational se va da grila. Tematica este la fel ca la servanti+ cateva chestii in plus. Nu vad de ce nu s-ar da grila. Cu grila e super simplu. A pus sablonul si gata, decat sa stea sa citeasca ce povesti scrii tu acolo.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
am dat si eu azi probele la sport.Se afiseaza rezultatele?DAca da,cand?
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Pai nu ti-a spus nimeni de acolo cand si cum???
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
ionut232 |
![]()
|
QUOTE(altec_lansing @ 10 Aug 2007, 17:41) Eu zic ca si la centrul operational se va da grila. Tematica este la fel ca la servanti+ cateva chestii in plus. Nu vad de ce nu s-ar da grila. Cu grila e super simplu. A pus sablonul si gata, decat sa stea sa citeasca ce povesti scrii tu acolo. pai nu prea cred ca o sa fie grila... dupa ce am dat sportu...ne-a zis domnu de acolo...ca nu se stie cum se va da...si zicea ca in alte dati s-a dat scris(nu grila) si ca s-ar putea si acuma...si vreau sa stiu de la cineva care stie despre ce e vorba...sau cine a mai dat... se da greu? ce anume se urmareste prin scris, in locul grilei? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
Am luat sportul!
![]() ![]() Acum ma doare spatele de ma rupe din cauza ca am facut 45 de abdomene pe o patura asezata pe ciment (am preferat sa depasesc nr de 41 pt cazul unei departajari). Acasa le faceam pe covor si nu mi-am imaginat ce diferenta e intre acesta si o patura pusa pe ciment zgrunturos. Intr-adevar, nu stiu cum au venit atatea fete fara sa se fi pregatit. Eu am alergat si am facut abdomene zi de zi si totusi, la final, dupa rezistenta, eram daramata. Si-au spus cuvantul si emotiile. Cand am dat noi azi, au venit cei de la televiziuni si presa. Nu i-au interesat ce fac baietii, ci au urmarit cum merg probele la fete. Oricum, s-a facut triere la sange. @altec_lansing, imi pare rau pt psiho. |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
*balauru |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 August 07 From: Brasov ![]() |
Am luat p. sportiva...unpic cam dezamagit de nota( 8:90 )
![]() La noi adica in Brasov...am dat rezistenta pe ploaie..iar barna era destul de alunecoasa la urcare...dar a fost bine in general si s-au luat note destul de mari.. V-am salutat cu respect ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
altec_lansing |
![]()
|
QUOTE(car rox @ 10 Aug 2007, 17:01) Am luat sportul! ![]() ![]() Acum ma doare spatele de ma rupe din cauza ca am facut 45 de abdomene pe o patura asezata pe ciment (am preferat sa depasesc nr de 41 pt cazul unei departajari). Acasa le faceam pe covor si nu mi-am imaginat ce diferenta e intre acesta si o patura pusa pe ciment zgrunturos. Intr-adevar, nu stiu cum au venit atatea fete fara sa se fi pregatit. Eu am alergat si am facut abdomene zi de zi si totusi, la final, dupa rezistenta, eram daramata. Si-au spus cuvantul si emotiile. Cand am dat noi azi, au venit cei de la televiziuni si presa. Nu i-au interesat ce fac baietii, ci au urmarit cum merg probele la fete. Oricum, s-a facut triere la sange. Felicitari!!!!!!!!!!! <span class='edit'>10 Aug 2007, 17:21:</span> Deci colegul meu care ma sunat a inteles gresit. 60 de fete au intrat in concurs...nu 60 au picat. This post has been edited by altec_lansing: 10 Aug 2007, 17:27 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
car rox |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 July 07 ![]() |
Am iutat sa va spun ca in galati sau cel putin la noi, fetele, abdomenele au trebuit facute cu picioarele perfect intinse, iar o persoana te apasa si pe genunchi. Eu am fost una din norocoasele care a nimerit un tip de vreo 100kg care mai avea putin si se urca de tot pe mine. Bine ca mi-a dat voie sa respir si sa ma misc de la brau in sus ca nu cred ca puteam sa fac abdomene cu el deasupra. @angel, asta e procedura?
10 Aug 2007, 20:03: Am iutat sa va spun ca in galati sau cel putin la noi, fetele, abdomenele au trebuit facute cu picioarele perfect intinse, iar o persoana te apasa si pe genunchi. Eu am fost una din norocoasele care a nimerit un tip de vreo 100kg care mai avea putin si se urca de tot pe mine. Bine ca mi-a dat voie sa respir si sa ma misc de la brau in sus ca nu cred ca puteam sa fac abdomene cu el deasupra. @angel, asta e procedura? This post has been edited by car rox: 10 Aug 2007, 17:33 |
--------------------
logan
logan
2005
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
felicitari
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru efectuarea flexiilor abdominale sunt doua pozitii regulamentare :
1).In pozitia culcat cu umeri "lipiti" de foaia de cort, cu palmele "lipite" de ceafa si picioarele intinse, concurentul este tinut de genunchi de un examinator, va executa ridicari ale trunchiului astfel incat fruntea sa ajunga la o palma distanta de genunchi. 2).In pozitia culcat cu umeri "lipiti" de foaia de cort, cu palmele "lipite" de ceafa si picioarele flexate, concurentul este tinut de gambe de un examinator, va executa ridicari ale trunchiului astfel incat fruntea sa ajunga la o palma distanta de genunchi. La Bucuresti au ramas cca 700 de concurenti pt. locurile de servant, pt. locurile de sofer inainte de centralizarea oficiala a mediei sportive deja erau locuri in plus ![]() ![]() De mentionat ca unul din cei mai buni timpi la rezistenta 1000m au fost scosi de un concurent pt. locurile de conducatori autospeciala 2minute 56 secunde (parca era motorizat, deja este nominalizat pt. locurile lotului sportiv ![]() Au fost printre concurenti si actuali M.A.B.C. (militari angajati pe baza de contract, caporali, sergenti) carora li-sa permis o derogare de varsta pana la 44 ani pt. a putea sa treaca pe baza de examen in randul subofiterilor.....o mare parte au cazut la proba sportiva si ganditiva ca erau in serviciul operativ de ani buni, deci nu va mai ganditi ca se fraudeaza rezultatele, banuiesc ca 4-5 concurenti au trecut de examen asa pe baza de "pile", nu exista padure fara uscaturi !!! La concursul organizat de I.S.U. Ilfov, o mare parte din fete au trecut cu brio de proba sportiva, deci se mai si poate ![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
HARYS |
![]()
|
angel,in legatura cu scrisul,ne poti furniza vreo informatie utila?
adica se da grila,cu 20 de intrebari cu 2 raspunsuri,sau altfel? |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
carmencita |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 August 07 ![]() |
harys candidezi pt un post de sofer in piatra neamt?
ai facut rost de grilele care s-au dat anul trecut? |
--------------------
ford
focus
2002
|
|
HARYS |
![]()
|
candidez pentru servant!!!
am niste grile de la car rox,dar stiam ca anul trecut s-au dat intrebari cu 2 raspunsuri ,iar eu am intrebarile cu cate 3 raspunsuri...... |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
lili_mhl |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 30 July 07 ![]() |
da,am reusit si la probele sportive!deci,nu mai fiti misogini!si,inca,cu note mari.10 la subsol,10 la barna,10 la viteza si,din pacate 7 la rezistenta,dar 10 la abdomene.a fost greu,intr-adevar pt femei.am ramas doar 5 in cursa,insa se poate.azi nu mai simt nici o particica din organism,dar sper ca merita.organizarea a fost perfecta in teleorman.a inceput la 7.30 si am terminat la 19.00 ,insa s-au dat toate probele.un esantion de 300 de candidati.bafta multa la proba scrisa.avem nevoie.imi dati voie sa fiu mandra de mine?
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
adela |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 July 07 ![]() |
felicitari celor care au trecut probele sportive. Va rog daca poate cineva sa-mi trimita grilele pe mess. id mess este gabriela.iancu
|
--------------------
dacia
1310
2000
- tr 01 hyg
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce politia si-a marit efectivele cu femei acuma urmeaza pompierii. sa vezi cum o sa-si dea uni foc singuri la casa numa sa le intre in curte frumoasele alea cu tulumba....
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
Felicitari din suflet tuturor celor care au reusit sa treaca de probele sportive si bafta multa in continuare. Si eu am reusit sa trec de probe si parca acum am emotii si mai mari, la examen, mai ales ca nu stiu cum vor fi subiectele, deschise sau grile. Oricum, spor la invatat si bafta.
11 Aug 2007, 17:15: Mai invata cineva? Ca eu nu mai pot, simt ca citesc degeaba , ca nu retin absolut nimic. Si chiar mai am destul de invatat. ![]() This post has been edited by pompi: 11 Aug 2007, 17:15 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
ionut232 |
![]()
|
mai invata...
![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
pompi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 07 ![]() |
ionut din ce oras esti si pentru ce te-ai inscris? eu am aflat ca se da grile la toata lumea.
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
HARYS |
![]()
|
banuiesc ca se da tot grila si tot 2 raspunsuri,are intrebarea!!!!!sa speram ca asa va fi!!!!le doresc la totzi de pe site sa se faca pompieri!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
ancutza |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 August 07 ![]() |
Am trecut de proba sportiva si vreau sa vad si eu cum arata grilele de anul trecut,daca mi le poate trimite cineva pe mailul ancutza_292006@yahoo.com.
Da cineva maine proba scrisa?am inteles ca s-ar putea amana cu o zi. |
--------------------
opel
astra
2005
- TL03FYR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:22 |