DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Angajari la pompieri, noutati ?!

tribunul
post 14 Aug 2007, 07:37
Post #811

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

Group: Members
From: Micul Paris

Cu atatea pompieritze prin zona, ma duc sa fac un foc mic, sa vedem care mi-l stinge mai repede.

This post has been edited by tribunul: 14 Aug 2007, 11:10

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SLK600SEL
post 14 Aug 2007, 08:11
Post #812

momentan sunt la paza, asa ca sorry nu am legatura deocamdata cu stinsul radmasa.gif

--------------------
DACIA SUPER NOVA 2002
[COLOR=red][SIZE=1][FONT=Times]
+
george2007
post 14 Aug 2007, 08:22
Post #813

puteti sa-mi trimiteti si mie subiectele de anul trecut la catanoiualina@yahoo.com
multumesc

--------------------
dacia logan 2006 - ag 44 ver
+
HARYS
post 14 Aug 2007, 08:43
Post #814

Membru incepator

poate maine la servanti va fi oleaca mai usurel!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
angel_from_fire
post 14 Aug 2007, 09:03
Post #815

QUOTE(masisu2007 @ 12 Aug 2007, 21:20)
"Pentru posturile de subofițeri în alte specialități și personal contractual,
competențele de organizare și desfășurare a concursului de încadrare revin în totalitate
unităților angajatoare, potrivit procedurilor stabilite de către Ordinul ministrului nr.
300/2004 și Dispoziția nr. II/960/2004."
*

Din pacate nu stii ce vorbesti (mai precis nu stii ce scrii), citeste acel ordin, vezi la ce se refera si dupa aceea poti emite aceste elucubratii.

Ordinul nr.300 din 21 iunie 2004 emis de ministrul administrației și internelor privind activitatea de management resurse umane în unitățile Ministerului Administrației și Internelor si Dispoziția nr. II/960/2004

SPICUIRI DIN ACESTEA :

CRITERII DE PARTICIPARE
Concurentii pot participa la concurs dacă îndeplinesc cumulativ, următoarele criterii prevăzute in Ordinul M.A.I. nr.300/2004, respectiv :

- să îndeplinească cerințele postului scos la concurs;
- să aibă un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și
practicate în societate;
- să fie declarați apt medical, fizic și psihologic;
- să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de
judecată pentru săvârșirea de infracțiuni;
ETC.

Dispoziția Directorului General al Direcției
Generale Management Resurse Umane II/960/2004.

La constituirea dosarelor de recrutare și a dosarelor de concurs se vor respecta
prevederile anexei 7 și ale art.31, anexa 12 din Dispoziția Directorului General al Direcției
Generale Management Resurse Umane II/960/2004.
Dosarul de recrutare va cuprinde următoarele:
a) cerere de înscriere și CV;
cool.gif documentele care să ateste cel puțin absolvirea studiilor impuse de cerințele
postului atât din punct de vedere al nivelului acestora, cât și al specializării (copii
legalizate);
c) copii ale următoarelor documente: act de identitate, livret militar(unde e cazul),
carnet de muncă;
d) documente de stare civilă (copii legalizate): certificat de căsătorie, certificate de
naștere pentru candidat, soție/soț și fiecare copil, hotărâri judecătorești privind starea civilă;
e) autobiografia și tabelul nominal cu rudele;
f) cazierul judiciar al candidatului;
g) fișa medicală – tip încadrare în Ministerul Internelor și Reformei Administrative;
h) caracterizarea de la ultimul loc de muncă (instituție de învățământ sau unitate
militară);
i) declarația de confirmare a cunoașterii și acceptare a condițiilor de recrutare;
j) declarație pe proprie răspundere autentificată prin legalizare notarială din care să
rezulte că nu are antecedente penale sau nu se află în curs de urmărire penală ori de judecată
pentru săvârșirea de infracțiuni; iar dacă se află în una din aceste situații, ce fapte a comis;
k) trei fotografii tip buletin de identitate;
(5) La concurs vor putea participa numai candidații ale căror dosare de recrutare vor
fi complete și corect întocmite.

In Bucuresti au ramas cca 900 concurenti pt sustinerea probei scrisa pt posturile de subofiteri servanti !
De mentionat ca 2 comisii au ramas fara concurenti la proba scrisa pt. subofiteri in alte specialitati deci cei respinsi mai au o sansa !
Iar la subofiteri conducatori autospeciale....dezastru.....sunt ocupate pt. examenul scris aproximativ jumatate din posturile scoase la concurs, deci aviz amatorilor !

This post has been edited by angel_from_fire: 14 Aug 2007, 09:12

--------------------
BMW 320 2002 Berlina 1,9 TDI
Audacia et Devotio
+
vladutzzz
post 14 Aug 2007, 09:43
Post #816

Membru incepator

stie careva dintre voi cam care au fost mediile de intrare la servanti anul trecut? eu am luat 9.60 la sport si deja mi-am cam pierdut speranta...chiar daca as lua un 10 smile.gif la scris...hm...

--------------------
- - - - -
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 10:10
Post #817

Draga SONY , tu esti prea mic pentru un razboi asa mare ! La noi pe judet poti sa fii SuperMan la sport, si poti sa stii de nota 11 la scris , daca meciul e aranjat , ata ete. Nu voi fii admis sigur ,dar promit ca data viitoare am sa intru cu relatii sigur. Am sa ma prezint fara sa stiu pe ce locuri dau sau pe ce oras o sa intru si fara sa invat nimic sau sa ma pregatesc .La astia nu trebuie sa inveti. Trebuie sa cunostii lume. Eu am avut intentii bune dar nu merge asa!

Maine cred ca dau scrisul! Nu imi mai urati bafta pentru ca nu l am aranjat din timp ! radmasa.gif

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
HARYS
post 14 Aug 2007, 10:38
Post #818

Membru incepator

servantii dau totzi odata,maine?daca e cineva care a dat azi la servanti sa ne spuna cum a fost!!!!!!pls!!!!

--------------------
renault megane 2003 dci - NT-13-TON
+
ionut232
post 14 Aug 2007, 10:49
Post #819

Membru autentic

eu nu inteleg cum unii au aflat rezultatele asa repede...
de ce eu tre sa mai astept inca vreo 2 zile?
offff

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
IC3
post 14 Aug 2007, 11:07
Post #820

From: Craiova

QUOTE(kery23k @ 14 Aug 2007, 10:10)
Draga SONY , tu esti prea mic pentru un razboi asa mare ! La noi pe judet poti sa fii SuperMan la sport, si poti sa stii de nota 11 la scris , daca meciul e aranjat , ata ete. Nu voi fii admis sigur ,dar promit ca data viitoare am sa intru cu relatii sigur. Am sa ma prezint fara sa stiu pe ce locuri dau sau pe ce oras o sa intru si fara sa invat nimic sau sa ma pregatesc .La astia nu trebuie sa inveti. Trebuie sa cunostii lume.    Eu am avut intentii bune  dar nu merge asa! 

Maine cred ca dau scrisul!  Nu imi mai urati bafta pentru ca nu l am aranjat din timp ! radmasa.gif
*

Ti-ai dat seama tarziu frate...eu mi-am dat seama mai devreme si tot degeaba. Puteam eu sa alerg si cu membrii comisiei in carca ca tot degeaba daca venea unu' care de-abia termina saracu' proba la rezistenta dupa 5 minute, dar omul avea pile...ce puteam eu sa-i fac? La noi magariile au fost evidente...m-au facut la viteza pe mine...cica am scos 7,2 si mi-au dat 9...pai de cand m-am antrenat eu n-am scos un timp mai prost de 7,1 si beat daca eram. Oricum per total mi-au dat un 9,80, dar e suficient ca sa scape de mine. Nici nu sunt locuri cate note de 10 s-au luat la sport, deci nici aia nu pot fi siguri.
Ma duc maine la scris ca sa fac act de prezenta ca pun pariu ca jocurile sunt deja facute.

--------------------
Kia Cee'd 2008 Diesel 115 CP
+
pompi
post 14 Aug 2007, 11:22
Post #821

Membru incepator

Mai Ionut, sa-ti explic de ce altii afla mai repede. in cazul meu, pt ca eu sunt din Bucuresti, si chiar daca nu am avut nici relatii, nici pile, tot am aflat, asta e. Mai ai un pic de rabdare si daca ai dat tot ce ai putut, atunci nu poate fi decat rezultatul dorit.
Pt IC 3 , chiar daca locurile sunt aranjate, parerea mea e ca tot trebuie sa incerci, cine stie, poate unul cu pile se razgandeste. Sau cine stie, iei nota 10 si nu are cum sa te pice. Nu ai auzit de contestatie?

--------------------
dacia logan 2007
+
*balauru
post 14 Aug 2007, 11:51
Post #822

From: Brasov

a aflat cineva sigur daca se da maine p. teoretica la servanti ... ???

numai e nevoie am aflat oficial ca maine se va da...

Multa bafta la totzi...!!!

inclusiv la ce-i care si-au pierdut sperantza...desi au luat 9:80.. 10 la sport...

eu am luat 8:90 ar trebuii sa ma mai duc..dupa parerea voastra?????

This post has been edited by *balauru: 14 Aug 2007, 12:14

--------------------
- - - - -
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 11:58
Post #823

Si eu la fel eram prima data .Nu credeam ca toate sunt ocupate .Speram sa fie macar 1 loc liber pe care sa candideze 200 de seranti si eu sa fiu cel mai bun dintre ei ! Astea sunt vise ! Sper sa fac rost de o inregistrare video de la sport, sa o pun aici sa vedeti cum o tiganca , cade de pe barna , apoi mai incearca odata si scoate 15 secunde si este trecuta cu nota 10.Viteza nu a dat-o. Culmea este ca e inca in concurs pe primul loc!

Dragi Inspectori , Comandanti si ce mai sunteti voi pe acolo , Romania nu are nevoie de Tigani in conducere , PSD-isti sau alti fraeri care habar nu au pe ce locuri sustin examenul. Va aud pe la televizor cum va plangeti ca Romania nu merge inainte. Cu ce .. sa merga daca promovati prostia , iar cei buni pleaca in afara pentru ca le este sila de voi, s-au saturat de CONUCEREA VOASTRA BOLSEVICA de acum 100 de ani. Comunistilor,... trebuie sa asteptam sa muriti voi ca sa vina cei o alta mentalitate. Comunismul a murit dar spiritul persista prin vechiturile de dinainte infiltrate adica PSD-isiti( neocomunistii).As fii fost fericit sa pic examenul pe bune si sa stiu ca acolo sunt altii mai buni decat mine , mai rezistenti si mai pregatiti.Salariul vostru de 15 mil il poti lua lejer si in alta parte , nu va mai dati in barci cu situatia financiara buna. Multi dintre cei care da examen nu vin pentru salariul vostru atat de mic pentru riscurile la care sunt expusi, si libertatile care li sunt luate in concordanta cu legea 80.

MIZERIIII , SUNTETI NISTE MIZERII !!!
Pana data viitoare , ma p.s pe tota conducerea ministerelor Romaniei si pe Ministerul Blokajului Reformei Administartiei !

DOMNULE BASESCU !? Faceti ceva cu mizeriile astea pentru ca nu ne da voie sa dam examen cu drepturi egale!

--------------------
Nu am masina ma' Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE - CD-658784
+
perpeleac
post 14 Aug 2007, 12:07
Post #824

stati voi linistiti ca astia va pica si la scris.Fac ei ceva acolo.De ce nu se controleaza in fata lucrarea?Degeaba fac eu contestatie,cine stie ce modoficari imi fac aia pe lucrare.Imi mai bifeaza ei pe acolo raspunsuri.Am vazut cum a fost la sport,deci e clar.

--------------------
ford mondeo 1994 - ag60rge
+
ancutza
post 14 Aug 2007, 12:26
Post #825

Aveti dreptate ca la proba sportiva s-au facut numai magarii.
Am vazut o gramada de femei care nu aveau ce cauta ieri la scris si totusi aveau note f mari la proba sportiva,iar eu m-am antrenat si m-am chinuit pentru un amarat de 7 la sport.Asta e!!!!!Am luat teapa!!!!!!!!!!

--------------------
opel astra 2005 - TL03FYR
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 12:28
Post #826

Capitolul 3 din legea 80 , tot ce include Provenienta cadrelor militare , poate abea cei care au facut 4, 5 ani de faculate militara e posibil sa stie atat de bine ce scrie acolo.Eu in 2 luni nu ma pot familiariza cu logica de acolo. Si apoi la test iti da 4 variante de raspuns si poate fii una , doua trei sau patru corecte.

IMPUSCATIVA !!!

--------------------
+
*balauru
post 14 Aug 2007, 12:31
Post #827

From: Brasov

QUOTE(kery23k @ 14 Aug 2007, 12:28)
. Si apoi la test iti da  4 variante de raspuns si poate fii una , doua trei sau patru corecte.

IMPUSCATIVA !!!
*

de unde sti ca va fi cu 4 var de raspuns?????????

--------------------
- - - - -
+
ionut232
post 14 Aug 2007, 12:52
Post #828

Membru autentic

mai baieti...linistiti-va...

nu ca nu v-as da dreptate...asa e...

kery23k... stii ce sa faci?ca dak tot esti asa suparat de sistemul nostru,si ai zis ca data viitoare poti sa aranjezi intrarea in cadrul pompierilor...uite:

faci un flagrant si astfel dai un exemplu...si te asigur ca se vor mai diminua putin coruptia...sau macar or sa mai aiba mai multa frica frica...

si dak vrei sa faci show mare...filmeaza tu personal... un aranjament si dai filmul la televiziuni(ca astia sunt innebuniti dupa asa ceva)... si ai facut o treaba eroica cu asta...te asigur.
asta e parerea mea...sincer...
ai dreptate ca sunt multi oameni care au ramas de pe vremea comunismului... si care ar trebui treziti la viata, sa inteleaga ca vremurile se mai schimba si ca sunt depasiti...

sau cum ai zis si tu: trebuie sa asteptam sa moara...sa vina altcineva...

si apropo...mai este numarul ala verde, unde se pot reclama chestiile de coruptie...mita....
0800.806.806 parca...poti sa incerci...

This post has been edited by ionut232: 14 Aug 2007, 12:53

--------------------
Logan 1.4 MPI 2006
+
rue
post 14 Aug 2007, 14:28
Post #829

Membru autentic

From: Internet

revista presei:
http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=49064

mai puneti si voi daca gasiti!

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
masisu2007
post 14 Aug 2007, 15:25
Post #830

pt angel_from_fire care a scris:\
Din pacate nu stii ce vorbesti (mai precis nu stii ce scrii), citeste acel ordin, vezi la ce se refera si dupa aceea poti emite aceste elucubratii.

pustiu - imi permit sa iti spun asa pt ca deja tu nu stii pe ce lume traiesti vad si incepi sa jignesti fara sa pui mana sa citesti ce scrie pe IGSU:
deci..legea pe care tocmai am citat-o mai sus se refera la categoriile de subofiteri din alte specialitati decat "servanti si conducatori autospeciale".
pune mana si citeste ce scrie pe www.igsu.ro intai si pe urma imi spui tu ce elucubratii am scris..si daca e asa cum ai zis tu ..atunci e foarte grav pentru ca acele elucubratii au fost emise de voi de la centru.
ar fi bine sa iti ceri scuze pentru prostiile pe care le emiti ...
uite aici si linkul catre locul de unde am luat "elucubratia" :
http://www.igsu.ro/doc/ordin_angajari.pdf
ia si cauta la pagina nr. 4 articolul 4/ punctul f; ah si inca ceva.. pt tine ca idee: cei care au facut subiectele anul acesta sunt de toata jena: 1 dintre intrebarile pentru subof la inspectia de prevenire nici macar nu era in tematica - iti spun si orasul GALATI; ati face bine sa nu se afle chestiunea asta pentru ca daca va fi facuta publica - va fi f urat pt cei ce s-au ocupat cu organizarea, si sincer parca mi-as face timp sa chem una din televiziuni sa vada ce "corectitudine" exemplara exista intr-o institutie militara!!
numai "respect"

14 Aug 2007, 16:39:
kery a scris:
Capitolul 3 din legea 80 , tot ce include Provenienta cadrelor militare , poate abea cei care au facut 4, 5 ani de faculate militara e posibil sa stie atat de bine ce scrie acolo.Eu in 2 luni nu ma pot familiariza cu logica de acolo. Si apoi la test iti da 4 variante de raspuns si poate fii una , doua trei sau patru corecte.

IMPUSCATIVA !!!
ai mare dreptate kery.. de ex la GALATI a fost o intrebare ultima daca nu ma insel care suna asa:
In subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta intra urm institutii:
a.baze, ateliere si depozite de asigurare tehnica, logistica si de reparatii
b.institutii de învatamant, de pregatire, de studii si cercetare stiintifica, de comunicatii si informatica
c.servicii de urgenta profesioniste,organizate ca inspectorate pentru situatii de urgentã judetene si al municipiului Bucuresti
d.ateliere pentru reparat stingatoare de incediu

ghici ghicitoare care sunt raspunsurile(pt ca intrebarile au fost puse pt 2 variante corecte): radmasa.gif
eu am pus b si c; ei(corectorii de la examen) au zis ca e a si c...
pai uitandu-ma bine in legislatie (v. HG 1490 - art 7 al 1 si respectiv 2) exista ..3 rasp corecte doamnelor si domnilor : a b c ?
poate dl angel_from_fire crede ca am scris iar o elucubratie sau poate isi da cu parerea nu?
de la mine asa cum zice si reclama numai "respect" pt ca sincer m-a cam umplut de "respect" INSTITUTIA asta a POMPIERILOR(militara zice-se)

14 Aug 2007, 17:00:
ah sa va povestesc cum a decurc concursul scris la galati pentru inspectia de prevenire:
a tras un coleg de examen unul din plicuri. acest plic a fost deschis de una dintre persoanele prezente in comisie..o alta persoana a mers sa multiplice aceasta foaie cu chestionare pentru toti candidatii care eram in clasa!? de ce nu s-a adus un copiator in clasa nu am inteles..zic nu'i bai, insa...
dupa 2-3 minute de la plecare omului respectiv, un coleg cere voie la toaleta si se intoarce? ati ghicit dupa vreo 20 min, dupa el bineinteles se intoarce si persoana cu exemplarele pentru examen radmasa.gif ...oare nu s-or fi impiedicat unul de altul; pe hol? eu sunt convins ca au facut si cunostinta intre ei..de genu':
candidat - ce mai faci?
omu' cu chestionarele - ah bine, uite un exemplar din intrebari, da si tu un telefon acasa si vezi care sunt raspunsurile bune; sau mai sigur stai ca ti le dau chiar eu biggrin.gif
am uitat sa precizez ca toate telefoanele mobile au fost stranse si tinute inchise inca cand am intrat in sala de examinare..f important!
nu mai spun ca in timpul examenului era un nene colonel ) sa'i zic numele?!neah lasa-l poate data viitoare fac si eu cunostinta cu el..si pe urma nu'i bine sa ma stie de "turnator" tongue.gif ) care se tot ducea pe la candidati si se uita pe lucrarile lor..tot ii intreba: e bine ai inteles intrebarea? si punea degetele pe ea -adica asa pe fata - ohmy.gif oare le-o fi spus raspunsurile? blush.gif cred ca nu..de aia are degete la mana ca sa puna mana pe lucrare - caci daca ar fi zis auzeau toti..
in fine au fost vreo 2-3 candidati pe la care a trecut nea colonelu asta de vreo tzshpe ori sa nu zic mai mult...
in fine la urma am ramas intre ultimii 4 (din intamplare- sau asa am vrut sa vad ce se mai petrece tongue.gif ) 4 pentru ca asa e la examene (zice unu: trebuie ultimii 4 sa ramana ca sa nu se considere ca furam).
la urma cand sa ne dea telefoanele mai erau doar 3 blink.gif : intreaba cineva - cine nu are? la care cine credeti ca raspunde..ahaha ala de nu il tinea basica udului - cum nu stiti? care facuse pipilica dupa ce s-a deschis fisa cu subiectele...care este
trageti voi concluziile va rog..

This post has been edited by masisu2007: 14 Aug 2007, 16:00

--------------------
nu detin nu detin nu detin - nu detin
+
guliver
post 14 Aug 2007, 16:02
Post #831

No title

QUOTE(kery23k @ 14 Aug 2007, 11:58)

Pana data viitoare , ma p.s pe tota conducerea ministerelor  Romaniei si pe Ministerul Blokajului Reformei Administartiei !

*

Te p...i pe un Minister din care vrei sa faci si tu parte??
Cata demnitate......

14 Aug 2007, 16:11:
QUOTE(SLK600SEL @ 14 Aug 2007, 08:11)
momentan sunt la paza, asa ca sorry  nu am legatura deocamdata cu stinsul radmasa.gif
*

La paza cui esti?

This post has been edited by guliver: 14 Aug 2007, 16:11

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
FireChief
post 14 Aug 2007, 16:27
Post #832

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

QUOTE(kery23k @ 14 Aug 2007, 11:10)
Nu voi fii admis sigur ,dar promit ca data viitoare am sa intru cu relatii sigur. Am sa ma prezint fara sa stiu pe ce locuri dau sau pe ce oras o sa intru si fara sa invat nimic sau sa ma pregatesc .La astia nu trebuie sa inveti. Trebuie sa cunostii lume.    Eu am avut intentii bune  dar nu merge asa!

*

QUOTE(kery23k @ 14 Aug 2007, 12:58)
Si eu la fel eram prima data .Nu credeam ca toate sunt ocupate .Speram sa fie macar 1 loc liber pe care sa candideze 200 de seranti si eu sa fiu cel mai bun dintre ei ! Astea sunt vise ! Sper sa fac rost de o inregistrare video de la sport, sa o  pun aici sa vedeti cum o tiganca , cade de pe barna , apoi mai incearca odata si scoate 15 secunde si este trecuta cu nota 10.Viteza nu a dat-o.  Culmea este ca e inca in concurs pe primul loc! 

Dragi Inspectori , Comandanti si ce mai sunteti voi pe acolo , Romania nu are nevoie de Tigani in conducere , PSD-isti sau alti fraeri care habar nu au pe ce locuri sustin examenul. Va aud pe la televizor cum va plangeti ca Romania nu merge inainte. Cu ce .. sa merga daca promovati prostia , iar cei buni pleaca in afara pentru ca le este sila de voi, s-au saturat de CONUCEREA VOASTRA BOLSEVICA de acum 100 de ani. Comunistilor,... trebuie sa asteptam sa muriti voi ca sa vina cei o alta mentalitate. Comunismul a murit dar spiritul persista prin vechiturile de dinainte infiltrate adica PSD-isiti( neocomunistii).As fii fost fericit sa pic examenul pe bune si sa stiu ca acolo sunt altii mai buni decat mine , mai rezistenti si mai pregatiti.Salariul vostru de 15 mil il poti lua lejer si in alta parte , nu va mai dati in barci cu situatia financiara buna. Multi dintre cei care da examen nu vin pentru salariul vostru atat de mic pentru riscurile la care sunt expusi, si libertatile care li sunt luate  in concordanta cu legea 80.
MIZERIIII , SUNTETI NISTE MIZERII !!!
Pana data viitoare , ma p.s pe tota conducerea ministerelor  Romaniei si pe Ministerul Blokajului Reformei Administartiei !

*

draga domnule ,esti penibil...rau!

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 16:30
Post #833

Eram bine intentionat sa intru in sistemul asta .Credeam ca e pur si simplu un examen in care o sa ma angajez undeva. Eu nu acord prea mare importanta DIN NASTERE acestor sisteme MILITARIZATE si CENTRALIZATE ca pe timpul lui CEAUSESCU , dar la insistentele cunostintelor care m-au incurajat sa incerc totusi , am zis ca e mult mai simplu. Cine drk a zis ca sunt fericit.Eu stiam sigur cum sunt astai cu cadrul armatei (COMUNISTI LA ORDIN), dar ceilalti imi spuneau ca nu e chiar asa, ca am o idee preconceputa , ca nu mai e ca inainte..bla bla bla, iar eu am pus botul. Sa imi fie invatatura de minte altadata , ca traim in ROMANIA si nu tre sa ai incredere decat in tine SI ATAT. Dar eu nu am avut inclinatii de mic spre uniforma militara , mie nu imi place ordinea si disciplina (centralizarea). Apoi m au mai sfatuit si altii ca in Romania nu ai ce sa faci decat sa FURI sau sa lucrezi la Stat.
Daca voi intra totusi , am sa incerc sa contribui cu ceva la schimbare acolo unde voi fii .Si sigur am sa ma sictiresc de ei peste 1 an si MA MUT LA MARMACIE. Asta ca sa nu zica unii ca nu am intrat !

--------------------
+
guliver
post 14 Aug 2007, 16:34
Post #834

No title

Oricum la gandirea si mentalitatea ta nu rezisti in Minister nici o luna...

--------------------
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 16:35
Post #835

Ai sa vezi cat de penibil sunt daca o sa filmez , sau macar sa inregistrez cu ceva un aranjament.

--------------------
+
FireChief
post 14 Aug 2007, 16:35
Post #836

sper din toata inima sa nu intri ,personal imi repugna categoria asta de oameni
si cit despre furaciunile de la examene...fabulezi batrine,la probele fizice au picat cu sutele ,au fost 3 cronometre care au luat timpul ,unul de la directia generala si protectie interna,rezultatele si tabelele s-au completat pe loc ,si un exemplar a ajuns atunci la dgipi
cit despre lupta ta cu comunistii la care o sa dai spaga sa intri ...sincer,,,,imi vine sa vomit!

--------------------
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 16:38
Post #837

FireChef , nu cumva pe tine te cheama ANDREI ?

This post has been edited by kery23k: 14 Aug 2007, 16:39

--------------------
+
FireChief
post 14 Aug 2007, 16:39
Post #838

nu ma cheama andrei....conteaza cum ma cheama???

This post has been edited by FireChief: 14 Aug 2007, 16:53

--------------------
+
guliver
post 14 Aug 2007, 16:44
Post #839

No title

Bah, ati speriat toate gagicile de pe forumul asta. Au fugit toate. Si eu care sparam sa prind vreuna sa pun ...furtunu pe ea...

--------------------
+
kery23k
post 14 Aug 2007, 16:46
Post #840

Stai linistit ca nu sunt vreun superior de al tau , din intamplare am intrebat de comandantii din BUCURESTI si din VITAN de curiozitate doar.Probabil te confund... Nu esti pe VITAN.

This post has been edited by kery23k: 14 Aug 2007, 16:49

--------------------
+
59 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 21:17
Forum Renault