Angajari la pompieri, noutati ?!
![]() ![]() ![]() |
Angajari la pompieri, noutati ?!
cristiV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|||
angel_from_fire |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ufff.....un examen la "sange".....15 "m.a.b.c." au sustinut examenul scris pe garnizoana Bucuresti (cu vechime in "ale pompieriei" intre 5-10 ani)..... doar unul admis
![]() |
--------------------
BMW
320
2002 Berlina 1,9 TDI Audacia et Devotio
|
|
perpeleac |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 May 07 ![]() |
FireChef..................de ce zici tu ca in Arges s-au ocupat decat 40% din locuri?S-au ocupat toate.Nu a mai ramas niciunul.Ba chiar au fost respinsi cativa care au luat peste 7 la scris
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
si cand urmeaza sa incepem?
si ce ne asteapta?ce fel de antrenament?eu de exemplu sunt la centru operational... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
la piatra neamt din 120 de candidati la servanti,pe 48 de locuri au intrat doar 6
IAR EU SUNT UNUL DINTRE EI!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
bravo harry! si tie si la celilati!
bafta la cei care mai incearca! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Te -ai dat la fund balaure de data asta........
![]() |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
*balauru |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 August 07 From: Brasov ![]() |
fatica ...nu m-am dat la fund...zi-mi cand vi.....te astept in gara...
acuma ma duc la inca o partida de ..sti tu This post has been edited by *balauru: 17 Aug 2007, 13:42 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Felicitari celor care ati reusit si succes in continuare celor care vor mai incerca. Una peste alta e o meserie buna, de perspectiva. Acum apucati-va de facultati, invatati meserie si poate veti deveni ofiteri.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(cristiV @ 17 Aug 2007, 10:40) Si care au fost notele? ca eu am auzit ca au fost vreo 26 care au luat note bune....si restul alde 3-4...asa o fi sau numai zvonuri aiurea? This post has been edited by Slider: 17 Aug 2007, 14:49 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
la ce imbulzeala era mi-am vazut nota si am disparut pe langa mine erau note de 2-3
|
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IC3 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 23 May 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(FireChief @ 16 Aug 2007, 22:50) ps...kery ,din toate locurile alea aranjate....cite au ramas libere????????????? cum e cu hotia ,minciuna spaga etc... domnule kery,ic3 si altii,care m-ati enervat ![]() in rest... sa auzim numai de bine FireChief...ma vad nominalizat printre cei care te-au "enervat la culme" si simt nevoia de a da o replica. Eu deja am luat...sunt al 6-lea din cele 45 de locuri la servanti de pe orasul meu si chiar sunt mandru...asta ca o parenteza. In legatura cu "hotia, minciuna si spaga" vreau sa spun ca m-am inselat si am extrapolat putin...poate si din cauza nervilor si al stresului, dar nu m-am inselat intru-totul....nu stiu ce s-a intamplat la scris, dar la probele sportive au fost oameni "ajutati"....asta s-a vazut cu ochiul liber. Inca ceva...azi il vazui pe unul care a fost cu mine la fisa medicala si fusese respins la fisa, iar astazi se bucura cu nonsalanta ca este admis la posturile pt paza...si mai zici ca nu se fac si "invarteli". Eu zic ca nu tot examenul a fost matrasit si cred ca cine a avut ceva in cap a stiut sa faca diferenta...asta a reiesit din rezultatele la scris. Personal iti multumesc pt toate informatiile utile pe care le-ai postat si iti mai zic o chestie...sper ca cei care au intrat acum sa nu uite prin ce-au trecut si sa nu mai incurajeze incorectitudinea...poate unul din noi va ajunge candva intr-un post care sa-i dea puterea de a schimba ceva. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 Diesel 115 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bravo...felicitari!
nu spun ca nu au fost pe ici pe colo mici ciupeli...dar la proportiile astronomice pe care unii le prezentau pe aici,cu toate locurile cumparate,cu spagi enorme...in niciun caz felicitari tuturor! ramin peste 80 la suta locuri libere in toata tara...poate data viitoare,unii mai si invata cind vin la examen |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
perpeleac |
![]()
|
IC3..............Iti garantez eu ca au fost mari hotii.Numai magarii se fac in sistemul asta.Daca stiam asa mai bine nu ma mai incurcam,imi vedeam de treaba mea,dar am zis ca sunt oameni seriosi.Dupa proba sportiva(unde am vazut cat de mult erau ajutati unii,si daca ma credeti eu am fost "ajutat" in minus,si va garantez ca nu mint)a urmat proba scrisa,unde nu ma asteptam sa fie asa "destepti" ca din 1000 de candidati sa se ocupe toate cele 360 locuri.HOTIE!MARE HOTIE
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mah, tu esti unul dintre cei picati!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
perpeleac |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 18 Aug 2007, 08:47) Mah, tu esti unul dintre cei picati! ![]() eu nu inteleg de ce vorbesti aiurea.Iti spun eu ca pentru 7.20 sa invatat destul.Daca nu erau cei cu pile,cu nota asta se intra ca popa.Si au fost mai multi cu note peste 7 la scris. |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
Sa inteleg ca nu ai avut loc din cauza celor cu pile!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
perpeleac |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 18 Aug 2007, 09:12) Sa inteleg ca nu ai avut loc din cauza celor cu pile! ![]() ![]() nu inteleg ce vrei sa zici .Nu intelegi ca nu mai e nici un loc liber?Sunt multe persoane care au luat peste 7 la scris,si nu au mai avut loc Si totusi..uitativa si voi pe siteul dat de rue This post has been edited by perpeleac: 18 Aug 2007, 10:40 |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Ce te-ai cotit tu balaure.....
Macar o tuica la plic trimitei si tu... |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
kery23k |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 15 June 07 ![]() |
QUOTE(Sony @ 17 Aug 2007, 20:24) Haideti sa va arunc o ''BOMBA'' : [SIZE=7]AGENTI DNA INFILTRATI PRINTRE CANDIDATI LA TELEORMAN La Zimnicea 18 locuri la servanti , 300 candidati . CEI 12 CANDIDATI ADMISI SUNT TOTI DIN ALEXANDRIA (resedinta). MANARIILE S-AU FACUT MEREU LA PREFECTURA JUDETULUI TELEORMAN. 4000 DE EURO COSTA UN LOC LA POMPIERI . CANDIDAT DIN SUHAIA IMPRUMUTAT LA 3 BANCI SPECIAL PENTRU A DA SPAGA DOAMNEI DE LA PREFECTURA (nu ii dau numele decat in prezenta unui avocat). Precizez ca acel candidat ESTE INAPT MINTAL SI FIZIC MAI ALES. ''Razboiul'' , dupa ce cateva persoane au mers la Bucuresti si au sesizat ca in fiecare an se cumpara locurile la Teleorman (toate). FATA CELUI MAI RENUMIT AVOCAT DIN ALEXANDRIA NU A SUSTINUT PROBA DE VITEZA , A FACUT 15 SECUNDE LA BARNA . ARE NOTA 10 LA SPORT CANDIDATA LA POSTURILE DE OPERATIV DIN ALEXANDRIA CU SUBIECTELE SCRISE PE PICIOR (LIVE) (stie toata lumea). ECHIPELE DE LA 2 SI UN SFERT , INFILTRATE , NU AU MAI PUTUT SA OPREASCA NEREGULILE . REZULTATELE AU FOST AFISATE DEJA ! ANCHETA CONTINUA...... Abea astept sa vina Interpolul dupa mine ..... ![]() This post has been edited by kery23k: 19 Aug 2007, 21:02 |
--------------------
Nu am masina ma'
Logan este ultima masina pe care mi-as cumparao
TIPTRONIK, ABS, GEAMURI NEGRE
- CD-658784
|
|
perpeleac |
![]()
|
QUOTE(kery23k @ 19 Aug 2007, 17:16) Haideti sa va arunc o ''BOMBA'' : [SIZE=7]AGENTI DNA INFILTRATI PRINTRE CANDIDATI LA TELEORMAN La Zimnicea 18 locuri la servanti , 300 candidati . CEI 12 CANDIDATI ADMISI SUNT TOTI DIN ALEXANDRIA (resedinta). MANARIILE S-AU FACUT MEREU LA PREFECTURA JUDETULUI TELEORMAN. 4000 DE EURO COSTA UN LOC LA POMPIERI . CANDIDAT DIN SUHAIA IMPRUMUTAT LA 3 BANCI SPECIAL PENTRU A DA SPAGA DOAMNEI DE LA PREFECTURA (nu ii dau numele decat in prezenta unui avocat). Precizez ca acel candidat ESTE INAPT MINTAL SI FIZIC MAI ALES. ''Razboiul'' , dupa ce cateva persoane au mers la Bucuresti si au sesizat ca in fiecare an se cumpara locurile la Teleorman (toate). FATA CELUI MAI RENUMIT AVOCAT DIN ALEXANDRIA NU A SUSTINUT PROBA DE VITEZA , A FACUT 15 SECUNDE LA BARNA . ARE NOTA 10 LA SPORT CANDIDATA LA POSTURILE DE OPERATIV DIN ALEXANDRIA CU SUBIECTELE SCRISE PE PICIOR (LIVE) (stie toata lumea). ECHIPELE DE LA 2 SI UN SFERT , INFILTRATE , NU AU MAI PUTUT SA OPREASCA NEREGULILE . REZULTATELE AU FOST AFISATE DEJA ! ANCHETA CONTINUA...... Abea astept sa vina Interpulul dupa mine ..... ![]() poate sa continue orce ancheta...nu le mai are ce face.... |
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
vladutzzz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 August 07 ![]() |
azi e ziua cea mare...sper sa fie mare
![]() 20 Aug 2007, 12:02: a fost o zi maaaare pt mine!!! gata, sunt pompier!!!! multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum pt informatiile utile!!! si bineinteles, multumesc lui Dumnezeu! mult succes celor care inca nu au reusit si capul sus! This post has been edited by vladutzzz: 20 Aug 2007, 12:02 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ionut232 |
![]()
|
maine am fost chemat la sediul ISU...
![]() ce urmeaza?incepem deja? ![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
HARYS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 July 07 ![]() |
eu am sunat la ISUs si au zis ca nu a luat nimeni nici un ex,ca tre sa faca ei o cercetare,sa vada care si cum si cu toate astea a mai vb si dur,sa nu mai zic ce ton avea!!!!
naspa!!!!!! |
--------------------
renault
megane
2003 dci
- NT-13-TON
|
|
perpeleac |
![]()
|
|
--------------------
ford
mondeo
1994
- ag60rge
|
|
ionut232 |
![]()
|
mda...interesant....
![]() |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca era vreo cercetare ,eu eram la serviciu acum...avind in vedere ca sunt acasa,nu e nimic
ceva se pare ca totusi a fost,a umblat un zvon ,apoi s-a revenit... asa ca cei intrati sa stea linistiti! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:20 |