Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
![]() ![]() ![]() |
Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La cei 135 lei ai tăi, degeaba te însori...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ai pierdut un 0 pe undeva, da' oricum e prea tarziu.
|
--------------------
Dacia
1310
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu se stie, dar are slabiciune pentru 99 dă mii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu cata slabiciune are el, dar cumparatorii cu siguranta au.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Zau ca n-am stiut unde s-o postez p-asta, decat aici:
QUOTE "Nu este bine să corupi oameni. Înțeleg prin corupție dare de mită, luare de mită. Am dat și eu șpagă, la tuns e 20 de lei și eu dau 50, ca să mă tundă bine", a mai spus un elev. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mine e 10 lei tunsul. Tot la a doua vizita ii las 15 lei, aproape imi pupa mainile pentru aia 5 lei.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
15 lei tuns + tuns barba pe care ii platesc la "casierita". Dupa aia ii dau frizerului inca 5 lei, dar ii baga Popesteanul in buzunar de parca ar fi cel mai firesc lucru sa ii primeasca.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu mi-am luat masina de tuns
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da, dar eu arat si bine...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
da, da tu porti cascheta
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Daca are cineva, cumpar bancnote din seria limitata semnate sub acoperire de domnul guvernator.
derfvc.jpg ( Size: 110.98k ) Number of downloads: 442 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(farastopstart @ 20 Dec 2017, 07:29) ... Topicul se adreseaza posesorilor de autoturisme Dacia si Renault care doresc dezactivarea permanenta a sistemului Stop&Start. Procedura se poate aplica pentru toate modelele, este reversibila in orice moment, nu implica nicio modificare hardware (deconectare senzori, interventie pe cablaj sau in calculatoare) sau reprogramare a vreunui calculator, dureaza in jur de 5 minute si costa 250ron. QUOTE(espacern @ 2 Jan 2018, 20:32) Daca se scoate mufa mica de la borna minus sau se stuntzeeaza senzorul de deschidere capota.....sistemul S&S nu mai functioneaza! Gratis.......pentru toata lumea! ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Adica sa dau 250lei in loc s.o dezactivez manual? Sunt curioasa daca da cineva suma asta pt asa ceva?
3 Jan 2018, 15:06: Da' si Espacern ce rau este.. This post has been edited by iulia_boris: 3 Jan 2018, 15:06 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Unii poate nu stiu sa stuntzeeze
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(SEBASTIAN_RC @ 7 Feb 2018, 10:44) Salut Ceky, Eram curios daca si la tine pe topic au intrat cativa sa faca haos pe tema anularii DPF, la mine deja au scris doua pagini de forum cu diverse. Numai bine, Seby Iti raspund eu la intrebare: nu, noi discriminam in functie de "afacerile" care ne sunt indicate de catre "conducere". Ca doar nu postam asa pe mocca. Pwp, mersi. This post has been edited by MuciX: 7 Feb 2018, 10:58 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=4735508
Ce au dom'le sandero-urile astea-n ele de-s așa de scumpe la 5 ani de la prima achiziție? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(razvanC @ 18 Apr 2018, 18:41) Imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii. Adica daca ii da unu' cat cere nu o da sau cum? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Trebuie musai să fie pasionat!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista pasionati de sandero de stepa cu motor de 0.9? Einstein cred ca-i singurul, dar am impresia ca ar stramba din nas la stepway.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi nu știu, d'aia întreb și eu: ce au ascuțitorile astea de vrea onorabilul user 7k€ după 5 ani??
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La Stepway-uri nu m-am uitat, dar la Dustere sehashcanoi din .de cu kilometri putini (sub 100.000) se cere mult, desi sunt din 2011-2012.
This post has been edited by marksman: 26 Apr 2018, 09:13 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt varful tehnologiei ca-i motor daunsaizat, si e abia iesit din rodaj. E noua masina nemteasca.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 26 Apr 2018, 10:06) Exista pasionati de sandero de stepa cu motor de 0.9? Einstein cred ca-i singurul, dar am impresia ca ar stramba din nas la stepway. as lua, dar la banii aia iau nou, cu rabla si reduceri and stuff. Si fix benzina as lua, nu diesel. La stepway e mai complicat are roti mari (e bine pe gropi)da suspensia parca e mai naspa pe asfalt bun si curbe. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 00:07 |