Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
![]() ![]() ![]() |
Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
pufuleți portocalii
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cand te gandesti ca inca mai era in garantie...
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cum e cand va vine unu' din asta (vezi poza 6) pe contrasens seara/noaptea?
Si le mai scrie si in lista de dotari, de parca niste csenoane AM ar fi vreo dotare jmechera... `mi-ar sila de ei! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Is prima dotare, cea mai importanta (exceptand bateria 9, desigur).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
care-i treaba cucontoru'?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai cine cumpara asa ceva?N-ai voie sa-l montezi.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cine-a zis ca nu ai voie sa il pui ca si pasant ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un contor Passat e de milioane.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(l@u @ 26 Jan 2014, 08:24) Reareul Trebuie sa fie agreeat de cei de la gaz si verificat metrologic.Interesul lor e sa-ti ia cati mai multi bani Instalarea contoarelor de gaze (autorizate ISCIR si verificate metrologic, insotite de document de avizare/ autorizare de tip, certificat de calitate, declaratie de conformitate, buletin de verificare metrologica) se face pe baza de proiect tehnic intocmit de catre un proiectant autorizat pentru gaze si se instaleaza de catre serviciul specializat din firma de distributie gaz sau o firma autorizata in acest sens, care dispun de sudori autorizati ISCIR. Este necesara aprobarea firmei de distributie gaz metan, daca instalarea se face cu o alta firma autorizata Te-ai lega la cap fara sa te doara This post has been edited by daniM: 26 Jan 2014, 09:21 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
Dani, e vorba de contoarele instalate pe circuitul principal, cele pe baza carora se face plata gazului consumat.
Eu, daca vreau sa-mi contorizez consumul de gaz de la butelia legata la aragazul din bucataria de vara, ca sa stiu cat consum la o sarja de bulion, pot linistit sa-l folosesc. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Normal, ca la palinca dai peste cap contoaru'.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
Acolo faci cu lemne!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
@Dani nu te legi deloc la cap, e foarte simplu sa il pui pe o instalatie INTERIOARA, verificarea metrologica si certificatele lui ti le dau cei ce il baga in instalatie. Vorbim de contor in sine si nu de instalatie, da?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
Ma,nu stiu cum e la voi,dar aici,si daca ai vopsit teava altcumva in afara de galben,ai pizdit-o.Ce sa mai vorbim de alt fel contoare in afara de cele ale lor
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
Dani, eu aveam birou într-o vilă cu mai multe spații închiriate. Cum proprietarul avea pe aripa de clădire unde închiriasem eu doar un contor de energie electrică pentru două apartamente, am ales cu celălalt chiriaș ca la mine să instalăm un contor pasant, astfel stiam in fiecare lună cât trebuie să plătim fiecare.
Poți extrapola exemplul și pentru o instalație de gaze. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
Am inteles,dom'le,dar nu cu contoare din Graz,cel putin pe la mine prin zona
This post has been edited by daniM: 26 Jan 2014, 11:06 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Extras din NTPEE - 2008:
4. Masurarea consumului de gaze naturale 4.1. Masurarea cantitatilor de gaze naturale se face in conformitate cu prevederile regulamentului de masurare a cantitatilor de gaze naturale tranzactionate in Romania. 4.2. (1) In instalatiile de utilizare se pot monta contoare pasante cu respectarea urmatoarelor conditii: a) elaborarea unei documentatii tehnice de catre un operator economic autorizat ANRE; b ) avizarea documentatiei tehnice de catre operatorul SD; c) executarea lucrarilor de catre un operator economic autorizat ANRE; d) respectarea prescriptiilor de montaj impuse de producator. (2) Contoarele pasante nu pot fi utilizate pentru decontari fiscale. (3) Contoarele pasante fac parte dein instalatia de utilizare a consumatorului, iar explatarea acestora precum si toate costurile aferente sunt in responsabilitatea acestuia. This post has been edited by nWo: 27 Jan 2014, 08:13 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Masinile are cate doua randuri. Ca la termopan.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alea din fata, care-s cit o poarta, sint portiere. Alilante-s usi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Oare i-o fi facut diteiling?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
4500 de euro?
![]() ![]() ![]() ![]() L.E. De bun meserias ce e, nu mai are comenzi si s-a apucat de samsareala de masini. This post has been edited by kum: 29 Jan 2014, 21:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E totuși un laureate..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
Pai ce legatura are parerea mea (buna) despre Logan cu preturile visate de unii?
Pai io am vandut mojneagu' cu 3500 e euro. Si tot Laureate era si tot 5-6 ani vechime avea. Si mai bagasem oleaca de bani in el (sunet, izolat, folii pe geam din alea omologate). Plus inca un set de roti cu tot cu jante. Si era ingrijit si tinut din scurt. This post has been edited by kum: 29 Jan 2014, 21:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
E, lăsați...
![]() Double kum e o coincidență. ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:47 |