Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
![]() ![]() ![]() |
Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acelasi model de lopata l-am cumparat cred ca acum doi ani, din Billa, pretul fiind ~24 lei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da, dar pe tine nu te-a scos din kk inghetat
![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Din nisip te scoate sigur..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Oare vine la pachet cu vreun zacamant de petrol?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Îi pui gepele și ești tătic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
merge un gepeleu pe el...
![]() EDIT: gând la gând. ![]() This post has been edited by gabize: 19 Jan 2015, 20:22 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mie mi se pare cam ieftina. Asa, ochiometric, nu am cautat altele. Dar ma gandesc totusi ca peste preturile din state, tre sa pui transport, inscriere si dreptul lui de smecher.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E clar ceva în neregulă, prețul ăsta e unul mediu pentru USA.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Sa-ti traiasca fata si sa ai parte de cat mai multe bucurii din partea ei. Eu unul zic pas.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si o lada de bere
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Wow, 4jamuri electrice
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
8aer bag
nare nici număr luat |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vedeti esentialu. 14 fsiiiiii
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://olx.ro/oferta/opel-astra-g-dizel-ID...html#8d22350611
vand opel astra/g motor 1700 dizel acte val,itp 10.2015 asig 5 2015 consum 4,5 la suta motor super articulatie la fel mai multe de tali la tel ami cer scuze ca nam spalato sau vand sudi a 4 motor 2500 cuatro manuala 6 trepte adusa recent din spania cu acte val 11,2015 mai multe de tali la tel masina se afla an giurgiu sau vand bmw seria 5 motor 2500 dizel acte val itp,2016 asig piele dublu climatrinic 4 ceamuri electrice magazie sidi gume noi de iarna urgentt |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 25 Jan 2015, 14:57) poate ca ar trebui introdusa o noua regula la bursa... |
--------------------
...
...
...
|
|
l@u |
![]()
|
Greculeeee, sh ca nou , nu se stie niciodata, poate mai pleci la bulgari!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
L-am sunat, am bătut palma, mersi.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:57 |