Evitati Hotel Petrosani din Petrosani!, proprietatea lui Raj Tunaru
![]() ![]() ![]() |
Evitati Hotel Petrosani din Petrosani!, proprietatea lui Raj Tunaru
Bujor Stefan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
DragosP, omul a intrebat daca are unde se caza si i-am raspuns. La faza asta nu-ti inteleg ironia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(radian @ 24 May 2007, 15:00) In Petrosani ar mai fi vreo 8 - 10 hoteluri si pensiuni de unde sa alegi. Iar daca optezi pentru o varianta in varful muntelui, ai iar, o gramada de optiuni. Bravo, bre! Pe mine m-ai dus tocmai la aia naspa! Cred ca mi-ai platit vreo polita! Ai grija ca data viitoare vin cu finalgonul. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 24 May 2007, 15:33) La faza asta nu-ti inteleg ironia... Hombre, nu-i ironie, e mirare... Nu găsești în orașul mei de bicicliști atâtea locuri de cazare... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Valea Jiului este destinatia preferata pe timpul iernii a amatorilor de schi din vestul tarii: de la Arad si Timisoara, Deva, pana la Targu Jiu si Craiova...
Valea Prahovei are un singur avantaj major fata de Valea Jiului la capitolul sporturi de iarna: este aproape de Bucuresti... This post has been edited by radian: 24 May 2007, 21:24 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
taci bre, nu mai fa reclama la mitici , lasa-i in amaru' lor pe Valera Prahovei.
![]() Aici e naspa, urat, scump, deci nu veniti..sa nu va prind.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba vin, in vara chiar pe la tine o sa trec
![]() PS: Ne vedem la castel. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
radian |
![]()
|
Fanele tata, pe cine ameninti matale???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
Pe argon, pe argon
![]() El vad ca e foarte inversunat impotriva potentialilor turisti, asa ca o sa-i fac o vizita ![]() radian, prin Petrosani nu cred ca o sa opresc decat ca sa mananc ceva, poate pe la Schitul Lainici si pe la Pestera Bolii. argon, here I come! (da'n vreo 3 luni asa...) |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
radian |
![]()
|
Si la Deva o sa te dai si cu gondola... tot asa, doar sa-i faci in ciuda lui Argon...
La Lainici ce drac sa mananci??? Poate branza... La Pestera Bolii, nici pe atat, eventual sa vanezi liliecii protejati de ecologisti si sa-i frigi pe gratar... Vin-o pe la Voineasa, te opresti la Obarsia Lotrului si manci niste pastravi pe cinste! This post has been edited by radian: 25 May 2007, 12:16 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
Nu, pestera si schitul doar pentru vizitare.
O sa vin dinspre zona Horezu - Polovragi (mai stau si pe-acolo cateva zile). Ca sa vin pe la Obarsia Lotrului trebuie sa o iau pe la Brezoi sau pe la Novaci. Stiu ca este un traseu deosebit, imi place f mult muntele, dar mi-e mila de Lighean, prea o sa-l omor prin toate gropile si mai vreau sa am suspensie si pentru alergat pe serpentine pe ea, nu sa o las pe toata pe acolo... Eheeee, daca mai aveam 1300-le ce raliu faceam pe acolo ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca treci prin Petrosani si nu mananci mici, degeaba ai trecut. "Micul argon", prima taraba din piata. Mici cu ..freza (era sa zic - cu barba) - la hotelul din subiect.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sony |
![]()
|
S-a spalat radian de pacate. Am fost din nou in Petrosani si m-a cazat intr-un loc dragut.
![]() ![]() ![]() Totusi ma urmareste blestemul firelor de par. Joi am cautat un restaurant in Tg. Jiu sa imi linistesc stomacul. La felul doi am gasit sub bucata de gratar un fir de par. Asa ca am chemat-o pe chelnerita si i-am zis sa ia rapid farfuria de pe masa. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sony, tie nu cumva iti cam cade parul ?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sony |
![]()
|
Ba da, dar ramane in chiloti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
argoane, tu esti cu sfecla-n refizie? pai eu n-am curaj sa maninc mici din piata, din Bucuresti, si tu maninci mici din piata, in Petrosani?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Coane Marty, pentru matale ma risc de-o criza de guta si ma bag la mici marca "Paveleonesc", din piata Petrosani. Garantat te vei linge pe degete dupa ei... Daca nu ti-or placea, suport cheltuiala (+ berea bonus), indiferent cate bucati poti sa incarci. Daca iti plac, iti revine cinstea sa platesti...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai, o sa manance si o sa bea pana i se face rau si apoi o sa zica ca micii au fost de vina.
Ps. Data viitoare zii ca i-ai luat din Metro. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
Mici luati de la Metro poate manca si in Bucuresti... Sau in piata din Deva...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba o dati inainte cu micii aia ai vostri...
Micii de la Cocosatu rulzz! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
Aia-s scumpi tare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
s-au mai vazut mici ca la cocosatu si prin alte parti ...toata treaba e sa-i cauti
acum 4 ani de revelion am mancat mici din metro si la 23:55 eram pe wc(la mine acasa...ca la cel la care eram in vizita era coada mare) ![]() |
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:36 |