DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> servo pe dacie

marinizo
post 2 Mar 2010, 15:51
Post #91

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(latinoo @ 6 Mar 2006, 10:18)
servo directie pe dacie merge cea de papuc diesel , fara nici o modificare a masinii(pretul cu tot cu pompa de servo si caseta de directie este in jur de 6 milioane in brasov)
*

sincer cred ca nu sti nici cum arat o servodirectie nu mai zic ca nu ai habar nici cu ce se mananca

papuc diesel nu are servo directie o spun din surse sigure
conduc un pica diesel si trag de el ca de cadavre blink.gif sau e pompa de servo stricat biggrin.gif

sincer nu stiu de la ce masina s-ar potrivi o servo directie , si eu m-am gandit sa montez pe a mea asa ceva dar nu am idee de la ce masina sa o iau ca sa se potriveasca

loc pentru pompa de de servo ar fi simplu demontezi elicea de pe motor si in locul ei montezi o fulie dubla de unde pleci cu o alta curea spre pompa .
pompa find montata in partea dreapta a motorulu cu un suport fixat de bloc

iar in locul eliciei de racire montezi un electroventilator cu termocupla care este oricum mult mai practic decat elicea de pe motor

s-ar putea sa mai scada si din zgomotu motorului pe care il face elicea

--------------------
dacia 1300 break 2001 - b22jss
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexio
post 3 Mar 2010, 01:27
Post #92

Ciocolata mecanica!

Personal mereu mi-am condus berlina cu podul palmei in curbe si la parcari inclusiv intoarcerea din 3 miscari. Pune cauciucuri bune, jante normale, geometrie buna si merge... acum depinde si de caseta de directie cat de uzata este... insa la o Dacie buna belina se invarte cu podul palmei foarte usor.

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
panter1
post 3 Mar 2010, 22:52
Post #93

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Alexio @ 3 Mar 2010, 01:27)
Personal mereu mi-am condus berlina cu podul palmei in curbe si la parcari inclusiv intoarcerea din 3 miscari. Pune cauciucuri bune, jante normale, geometrie buna si merge... acum depinde si de caseta de directie cat de uzata este... insa la o Dacie buna belina se invarte cu podul palmei foarte usor.
*

big_wheel.gif wink.gif

--------------------
Dacia 1310 2002
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 11:40
Forum Renault