bateria e prea mica?, la stop indicatorul de baterie sta pe limita
![]() ![]() ![]() |
bateria e prea mica?, la stop indicatorul de baterie sta pe limita
Bullix |
![]()
|
||
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In mare e un semiconductor, strabatut de curent, si dilatatia sau contractia lui misca acul. E foarte imprecis de felul lui, cand mai apare si imbatranirea materialului e varza, nu te mai poti lua dupa el.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva legat de dilatatie, poate pe principiul lamelei bimetalice etc... zici ca e un semiconductor... dar de ce n-or fi folosit ei tot un ceas ca celelalte (de tip VU-metru de studio
![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Jun 2007, 22:41) In mare e un semiconductor, strabatut de curent, si dilatatia sau contractia lui misca acul. E foarte imprecis de felul lui, cand mai apare si imbatranirea materialului e varza, nu te mai poti lua dupa el. TOTAL GRESIT acea lamela este facuta din doua metale diferite cu coeficient de dilatare diferit (bimetal) pe lamela este bobinata sirma de nichelina (ca la reseu ) dar mai subtire si invelita in matase principiul de functionare este in felul urmator in functie de tensiunea aplicata la borne rezistenta se incalzeste mai tare daca tensiunea este mai mare sau mai incet daca este mai mica si bimetalul se inconvoaie mai mult sau mai putin de bimetal fiind legat acul indicator cu cit esta mai incovoiat cu atiit indica o tensiune mai mare |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
viperthevenom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 28 February 06 From: Arad ![]() |
Imi pot lega un condensator pe sistemul audio?? ce fel de condensator? Ma ajuta cu ceva? iddea ii imi mai pusca in difuzor cand calc frana.. .si ma dernajeaza, imi pot lega si pe semnalizare, cand apas frana mi se stinge beculetu din bord...
|
--------------------
Dacia
1410
1995
- AR-02-RRR
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Iti poti pune un condensator pe alim. sist. audio. Unu de 15-40 volti si caaaaati mai multi microfarazi. De legat sper ca sti cum se leaga. Acum la subiect: n-are nimic daca la semafor mai pica acu' indicator in zona rosie. ''Asa face toate''
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:47 |