Semnalizarile la Logan sa functioneze ca pozitii, Se poate face?
![]() ![]() ![]() |
Semnalizarile la Logan sa functioneze ca pozitii, Se poate face?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
wionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 July 06 ![]() |
eu am rezolvat asta cu 2 releee si acum am pozitia si semnalul aprinse permanent iar cand semnalizez se stinge doar lampa de semnal (se poate adapta sa se stinga amandoua)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4 MPI
- B 65 AWX Logan 1.4 un motor bubuit la activ
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
un sfat...cred ca ar fi mai indicat sa se studieze partea cu semnalizarea din UCH, sa vedeti cum sunt iesirile din integratul de putere care comanda becurile si apoi sa bagati tensiune inversa pe el.
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca se pune releu intermediar comandat de UCH tot asa se baga tensiune inversa?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OldMan |
![]()
|
pai daca pui releu cum mai masoara UCH-ul curentul consumat pe circuit? Mai respecta timpii stins-aprins? Sau va vedea tot timpul avarie pe semnalizare?
|
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
o rezistenta in serie nu merge?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
OldMan |
![]()
|
Poti compensa consumul becurilor prin diferite artificii neortodoxe, da nu cred ca se castiga ceva, mai ales ca in cazul unei defectiuni tu nu vei stii niciodata pentru ca UCH-ul e pacalit, nu citeste consum mai mic de curent nu semnalizeaza defectiunea.
Ajungem la aceeasi discutie cu ledurile pe semnalizare...parerea mea e ca e bine sa faci ceva cu care sa castigi confort, securitate, etc. da nu sa pierzi si minimul cu care a fost dotata masina din fabrica. This post has been edited by OldMan: 9 Apr 2009, 18:52 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
Aceeasi parere o am si eu, dar te pui cu placerile oamenilor?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
eu am pus pozitie galbena!mie imi place cum se vede...nu mi se pare cocalaricesc...si apropos becurile din faruri le-am dat jos ca sa nu comentati cumva!
![]() Attached thumbnail(s) DSCF1128iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.JPG ( Size: 540.71k ) Number of downloads: 373 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Vazand poza, o astfel de masina mi-ar atrage atentia. As intoarce capul dupa ea.
Apoi as incerca s-o evit pentru ca ma duce cu gandul la o problema tehnica.....a masinii sau a proprietarului acestuia. Modificarea asta e identica cu ledurile stil audi sau codita de rechin stil bmw. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
sa stii ca becurile galbene chiar se compara cu o aripa de rechin...de fapt sunt aproape identice!goood
![]() ![]() This post has been edited by adită: 10 Apr 2009, 16:46 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
QUOTE(adită @ 10 Apr 2009, 17:45) poate iesim si la un suc sa schimbam cateva vorbe!.... se infiripa ceva aici ![]() |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
adită |
![]()
|
no way!nu la ce te gandesti tu!iote nu mai poate omul sa iasa la un suc ca e gay
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
wionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 July 06 ![]() |
am facut asta si daca te intereseaza da-mi un mesaj pe privat cu date de contact eventual id de mess sau tel si vb acolo e destul de interesant efectul dar trebuie acordata mai multa atentie detaliilor
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4 MPI
- B 65 AWX Logan 1.4 un motor bubuit la activ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:06 |