Problema loc de parcare
![]() ![]() ![]() |
Problema loc de parcare
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mea culpa, imi aminteam o discutie cum ca iti trebuie aprobare sa pui camere in jurul casei. M-am inselat eu, inseamna.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.353 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Doar pe scara blocului iti trebuie aprobarea vecinilor, daca pui spre parcare, mai ales daca e locul tau, nu ai nevoie de autorizatie.
Eu am vrut sa pun pe scara pentru o tampita care locuieste vis a vis de un apartament al meu, dar cei care monteaza camere m-au atentionat ca o fac pe barba mea fara aprobarea vecinilor care tranziteaza prin dreptul camerei. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
M-am documentat si am aflat urmatoarele:
Cazul 1: Parcare de resedinta gestionata de primarie Exista un HCL, care atribuie gestionarea reclamatiilor catre politia locala. Suni, trimit echipaj, si se aplica sanctiuni. Cazul 2: Parcare de resedinta privata (cum am eu) HCL de mai sus nu are aplicabilitate, politia locala nu are atributii. Politia de zona (deci politia aia adevarata) gestioneaza astfel de reclamatii, plangerea se depune pentru Tulburare de posesie (legea 286 / 2009 Art. 256 - aici am gasit eu descrisa aceasta chestiune). Noi si nenumarate succesurile! 13 Apr 2017, 10:16: PS: vorbit cu "ocupantul abuziv", s-a scuzat, a zis ca nu el mi-a ridicat stergatoarele. S-a cam inmuiat cand a auzit de tulburarea de posesie ![]() In fine, momentan e ok, ce e nasol e ca daca ai probleme, doar cu politia poti rezolva, localii sunt degeaba. Astia de la politia locala trimiteau imediat echipaj la interventie. Aviz celor care parchaza prin Bv, se pot incasa amenzi pt chestia asta. This post has been edited by Lord Hades: 13 Apr 2017, 09:16 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca e parcare privata, poti pune pe ea toate modelele de blocatoare pe care ti le doresti, politia nu are ce sa-ti faca.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Ma refeream la mașini parcate de alte persoane fără acordul proprietarului.
Sisteme de blocare se pot folosi de către proprietar fara niciun fel de restricții. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 18:11 |