Problema loc de parcare
![]() ![]() ![]() |
Problema loc de parcare
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@nh1980ro
Parcarile de resedinta,adica alea din fata blocului,sunt non-stop ale celui care le-a inchiriat.Unde este semn cu parcare de resedinta,cel putin in sectorul 3,nu e bine sa parchezi,ca te trezesti fara masina. PS:Ma distreaza ca atunci cand vorbeam eu de locul neplatit al tatalui meu,toata lumea mi-a sarit in cap,ca suntem nesimtiti,animale,etc.Vad ca v-ati mai schimbat discursul,dragi colegi... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@AIX
Voi,pentru ca sunteti mai multi care ganditi asa(si gandirea voastra ar fi corecta,dar nu in Romania,si nu in discutia aceasta),trebuie sa intelegeti un lucru.In momentul in care pe un maidan,care se numeste "parcare",te apuci ca un om gospodar si torni beton,faci rampa,vopsesti,etc vine altul,si plin de tupeu isi trage masina acolo,devine deranjant.Ai investit timp,bani si nervi ca sa-ti fie mai bine.Nu poate veni altul sa ia totul de-a gata,doar pentru ca e spatiu public.Este o diferenta,mica,dar pe care unii nu vor s-o accepte.La fel pateam si eu,pana am aplicat tupeul,forta si gura mare,ca altfel omul te ia de prost.Avem si noi vecini noi,in ambele blocuri de pe strada,si oamenii stau la locul lor,nu vad de ce altii ar trebui sa fie mai smecheri. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
summa, inteleg ca este frustrant cand se intampla asta - insa fiind un spatiu public, iti asumi riscul. Normal ar fi nu ca tu sa amenajezi locuri de parcare - ci asta sa fie grija primariilor/administratiei - si chiar sa se intample. Cum nu se intampla..
Deranjant este ca am ajuns sa fim stresati unde parcam - ca poate locul e "marcat" si-ti gasesti masina vandalizata/blocata. Si chestia asta doar pentru lumea imaginara din capul cuiva. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cumpar trabant eu ! Ofer pretul pietii !
Tocmai pentru asta ...pentru al il parca pe locul meu de parcare ..si altii sa nu poata beneficia! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 23 May 2007, 00:18) chiar, e platit locul ala inlantuit? tocmai mi-a zis un coleg ca i-a taiat ADP UL stalpisorul fara vreo problema! Da acel loc este platit si nu este platit sub forma unui loc de parcare ci sub forma unui garaj ca eu am apucat sa ma duc la inceputul anului sa platesc garajul adica 300 de ron pe tot anul si pe 3 aprilie mi-a venit somatia de demolare deci am tot dreptul la acel loc pe anul acesta si tocmai de aceea mi-am pus lant. Daca era sa platesc locul simplu fara garaj pe el era vreo 60 de lei deci faceti si voi socoteala cate locuri de parcare am platit eu ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
summa |
![]()
|
@AIX
Treaba cu vandalizatu e o tampenie,ca dupa aia iti gasesti si masina ta zgariata sau mai stiu eu cum,si tot asa.Problema e spinoasa... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Boggy @ 22 May 2007, 23:05) salutare! iata si problema mea: acum 10 ani am amenajat cu tatal meu un loc de parcare (pus piatra pe loc si rampa din ciment la bordura) in fata blocului unde locuim (la parter) ... Din pacate nu ai ce sa faci, pentru ca voi ati amenajat un teren care nu era al vostru, adica pe care nu erati proprietari, de unde rezulta ca nu aveti nici un drept asupra acelui teren. In plus, se pare ca nici nu ati platit nimic timp de 10 ani. Ca ala care a venit si a pus masina pe el este un jegos, asta e alta problema, dar care tine de moralitate, nu de lege. Inceraca sa te mai duci la primarie si sa faci o cerere de concesionare sau inchiriere a spatiului respectiv. Stiu ca e complicat si ca dureaza, dar macar merita incercat. Daca te incalzeste cu ceva, din cate stiu eu, chiar daca ai locul inchiriat cu acte in regula de la ADP si ti-l gasesti ocupat politia nu face nimic, iti spun sa-l dai in judecata pe cel care iti ocupa locul. Am inteles ca doar in sect 3 nu ar fi asa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(summa @ 23 May 2007, 09:19) @nh1980ro Parcarile de resedinta,adica alea din fata blocului,sunt non-stop ale celui care le-a inchiriat.Unde este semn cu parcare de resedinta,cel putin in sectorul 3,nu e bine sa parchezi,ca te trezesti fara masina. "Unde scrie"? Chiar ma intereseaza... Eu platesc locul si tot ma mai cert cu unii din cind in cind si ce e mai grav e ca sint unii insistenti, deja le stiu si adresele ! Cine ridica masina? Unde suni? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar de unde stiti voi ca dupa ce scoate masina de pe locul de parcare spre a se prezenta cu ea la vanzare, nu va pune masina de firma pe locul respectiv?
Ia-ti si tu un Trabant si blocheaza-l. Daca pune mana pe masina ta si o misca, intra deja pe penal. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc sa iau nr de la firma unde lucreaza sa il reclam ... si mai pun vreo 2-3 prieteni sa il reclame
![]() azi ii iau numarul din geamul de la break si ii dau bipuri ... daca dau cu necunoscut, ma da in gat operatorul de telefonie? |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Politia comunitara sect.3 http://www.polcom-s3.ro/contact.html
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(summa @ 23 May 2007, 09:19) @nh1980ro Parcarile de resedinta,adica alea din fata blocului,sunt non-stop ale celui care le-a inchiriat.Unde este semn cu parcare de resedinta,cel putin in sectorul 3,nu e bine sa parchezi,ca te trezesti fara masina. Legea spune ca ai dreptul sa parchezi intre orele 22-06, in rest e PARCARE PUBLICA! QUOTE(mariuscond @ 23 May 2007, 12:18) "Unde scrie"? Chiar ma intereseaza... Eu platesc locul si tot ma mai cert cu unii din cind in cind si ce e mai grav e ca sint unii insistenti, deja le stiu si adresele ! Cine ridica masina? Unde suni? 9854 sau 9543 - dispecerat politia comunitara sector 3. Chiar merge! This post has been edited by colombina29: 23 May 2007, 15:31 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
DAR D C E DOAR IN SECTORUL 3?
sa imi bag ceva..asta e bataie de joc!!! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 23 May 2007, 15:30) Legea spune ca ai dreptul sa parchezi intre orele 22-06, in rest e PARCARE PUBLICA! Un numar si un an de la lege, se poate ...? ca ma intereseaza tare ! |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Boggy |
![]()
|
a rezolvat-o tatal meu
![]() pila la primarie ... omu a luat amenda de la 2-8 milioane pt parcare pe spatiu verde ![]() ![]() si el vrea 14 milioane pe masina ![]() This post has been edited by Boggy: 23 May 2007, 17:00 |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu sunt curios de un lucru: dupa ce se termina treaba asta daca nu o sa mearga si el la primarie sa apeleze la pile/spaga si sa primiti si voi o amenda. Motivul poate sa fie exact acelasi: parcare pe spatiu verde. Mai ales ca acum exista si un precedent.... Legile astea....... This post has been edited by aho: 23 May 2007, 17:32 |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
hmmmm ce chestie frate ....pe zi ce trece raman stupefiat de toate kkturile ce se intampla in Romania...
Tu ai putut rezolva problema ..si ti-ai recuperat un "loc de parcare care nu e al tau" ..cu amenda .. Eu nu pot rezolva pe cineva care imi ocupa ZILNIC ..7/7 locul meu de parcare platit pe un an intreg... Primaria sta cu mainile san in cazul meu...Nu imi vine sa cred ca exista legi care promoveaza ilegalitatea..! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Boggy |
![]()
|
eu cand am fost si am vorbit de rezervare mi s-a spus ca daca altcineva parcheaza in locul meu pot merge la politie ... ii da amenda sau ceva de genu ... tu ai incercat?
primaria nu rezolva nimic ... @aho sunt 99% sigur ca nu poate sa ne dea amenda ![]() va spun iar ... uelcum to romania! This post has been edited by Boggy: 23 May 2007, 18:09 |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(Gaby @ 23 May 2007, 15:43) Suna tu la primaria sector 3 si intreaba. Eu asa am aflat de la duduia care se ocupa de garaje&parcari la sectorul 3, confirmandu-mi ceea ce anuntasera la TV! APropos, nu cred ca e o lege, s-ar putea sa fie hotararea consiliului local sector 3, asa ca ai de cautat. De existat SIGUR exista, mai ales ca in sectorul 3 n-ai sa mai vezi prea curand loc de parcare blocat dupa ora 22! Sa-i vezi cum vin la 21.55 si isi iau baietii masinile, ba inca iti mai cer si scuze! Inainte de operatiunea " platforma " te bagau in @%$#W&$$(&^%*$ de nu te vedeai! Normal, nu exista nicio sanctiune, nici macar amenda! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(summa @ 23 May 2007, 09:24) @AIX Voi,pentru ca sunteti mai multi care ganditi asa(si gandirea voastra ar fi corecta,dar nu in Romania,si nu in discutia aceasta),trebuie sa intelegeti un lucru.In momentul in care pe un maidan,care se numeste "parcare",te apuci ca un om gospodar si torni beton,faci rampa,vopsesti,etc vine altul,si plin de tupeu isi trage masina acolo,devine deranjant.Ai investit timp,bani si nervi ca sa-ti fie mai bine.Nu poate veni altul sa ia totul de-a gata,doar pentru ca e spatiu public.Este o diferenta,mica,dar pe care unii nu vor s-o accepte.La fel pateam si eu,pana am aplicat tupeul,forta si gura mare,ca altfel omul te ia de prost.Avem si noi vecini noi,in ambele blocuri de pe strada,si oamenii stau la locul lor,nu vad de ce altii ar trebui sa fie mai smecheri. Fara sa te superi, dar nu ai dreptate...ai facut o investitie pe riscul tau personal, pe un teren care nu-ti apatrtine, ba chiar daca se gaseste unu sa te reclame ca ai turnat betoane acolo esti bun de plata. Eu zic ca == ar fi bine ca toata lumea sa i9nteleaga, ca atita timp cit parcarea nu este amenajata de ADP deci este o parcare fara plata, atunci in aceste parcari poate parca ORICINe..... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 23 May 2007, 15:30) Este o hotarare a consiliului local al sectorului 3 si zice asa:intre orele 8 si 18 se poate parca pe locul de parcare inchiriat de o persoana numai daca esti in tranzit(adica daca nu esti din zona)si doar daca chiriasul locului nu vine acasa pana la acea ora.In rest un simplu telefon la cele 2 numere de mai sus si respectivul e bun de plata daca nu pleaca de vorba buna. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bai baieti, spuneti-mi si mie care sunt blocurile alea care au locuri de parcare aferente , in "valoare" de 10000 euroi!
pana la acest topic nu am mai auzit, si suna atat de aberant... unde?la alea construite de ANL? sau la alea de langa Feeria? |
-------------------- fan VAG!
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@horsewhisperer27 - arunca un ochi pe aici si te lamuresti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(AIX @ 23 May 2007, 08:24) tribunule, de ce nu sunteti toti locatarii (ca tot vad ca va intelegi bine) asa, mai intelegatori - si sa ziceti - a, vecinu' e nou, e de-al nostru, are si el dreptul sa parcheze pe locurile astea care de fapt nu sunt ale noastre - cum ne place noua sa credem. Iubire de aproape dom'le. ![]() Ca sa ne intelegem, mai intai trebuie sa ne respectam. Exista o lege nescrisa, o cutuma, daca nu ar fi legea asta, probabil ar fi un razboi total intre vecini, primul venit in bloc primul servit. Pana sa vina el, s-au mai mutat si altii care aveau masini, dar ne-am inteles, am discutat si si-a gasit fiecare un loc de parcare fara sa incomodeze pe altii. Eu daca-mi gasesc locul de parcare ocupat, nu fac taraboi (din prima) si nici nu-mi parchez masina in locul altui vecin. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Boggy @ 23 May 2007, 19:07) eu cand am fost si am vorbit de rezervare mi s-a spus ca daca altcineva parcheaza in locul meu pot merge la politie ... ii da amenda sau ceva de genu ... tu ai incercat? primaria nu rezolva nimic ... @aho sunt 99% sigur ca nu poate sa ne dea amenda ![]() va spun iar ... uelcum to romania! Eu am incercat. Isi mutase un vecin o Lada veche pusa la fezandat fix pe locul meu in urma unor lucrari de reparatii la gardutul langa care zacea de vreo cativa ani. M-am dus sa-i explic cu frumosul ca ala e loc platit la ADP dar n-am avut cu cine sa ma inteleg. Am sunat la sectie si, surprinzator, a venit un echipaj in mai putin de 5 minute. L-au amenintat pe ala ca daca nu-si ia masina imediat ii dau amenda 5 milioane. S-a executat urgent si vreo luna si-a tot cerut scuze. Mi-am cerut si eu scuze de la politisti ca i-am facut sa se deplaseze pentru un incident minor si mi-au zis ca foarte bine am facut si ca au mai vazut cazuri cand de la incidente de-astea s-a ajuns la distrugeri, injunghieri si alte alea. Deci, eu sunt 99% sigur ca se poate. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Boggy @ 23 May 2007, 18:59) a rezolvat-o tatal meu ![]() pila la primarie ... omu a luat amenda de la 2-8 milioane pt parcare pe spatiu verde ![]() ![]() ![]() Romania mereu surprinzatoare, sloganul asta chiar ca e bun. Adica, unu vine, incalca legea cum vrea el, isi atribuie cu de la el putere un loc din domeniul public ca asa vrea muschii lui, nu plateste nici un leu pe locul respectiv timp de 10 ani, apoi face scandal ca a venit altul si i-a ocupat ceea ce el luase cu japca mai inainte. Apoi, ca sa fie si mai misto, primul, se duce la primarie unde are pile iar primaria, in loc sa-l amendeze pe el pentru ca a luat un spatiu cu japca, il amendeaza pe celalalt ca parcheaza pe spatiu verde. Asta-i chiar tare de tot. Uneori ma intreb cum de ne-au primit in Europa cu astfel de mentalitati de Uniunea Sovietica, anii '50. Reper, Romania mereu surprinzatoare. Nu vreu sa te superi pe mine, dar luarea unui teren cu de la tine putere era legala acum vreo 150 de ani in Vestul Salbatic, dar de atunci s-au mai schimbat putin lucrurile. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
gibonule zi ma unde stai sa vin sa-ti iau locu de parcare.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Boggy |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 24 May 2007, 09:12) Adica, unu vine, incalca legea cum vrea el, isi atribuie cu de la el putere un loc din domeniul public ca asa vrea muschii lui, nu plateste nici un leu pe locul respectiv timp de 10 ani, apoi face scandal ca a venit altul si i-a ocupat ceea ce el luase cu japca mai inainte. nu ma supar ... chiar ai dreptate ... dar nu cred ca sunt vinovat eu ... ci primaria ca sa iti descriu mai pe indelete situatia mea: in fata blocului este spatiu verde foarte mare ... iar parcari "oficial amenajate de primarie" 0 ... acum vin si cu intrebarea: unde sa parcam? pe trotuare? nu e normal ... si-asa sunt de 1 metru latime ... pe strada? nu se poate ... circula autobuze ratc si strada e de o banda fiecare sens ... atunci unde? le lasam in cartierul vecin? pana acum mi-a fost furata o roata de rezerva, un plin de benzina si masina de langa mine a fost furata cu totul ... de ce nu vine primaria sa amenajeze buzunare din acelea in spatiul verde? oricum ramane foarte mult si dupa! si pune-te in locul meu. ti-ar place sa vina gigel de la blocul de pe partea cealalta a strazii, care are parcare in spate cat cuprinde si spatiu verde neatins frumos cu copaci, sa parcheze langa geamul apartamentului tau si tu sa stai cu mainile in san si cu masina pe strada? si inca o chestie: eu si cu vecinul de palier suntem singurii care ne-am ocupat de spatiul verde din jurul blocului ... in sensul ca am adunat gunoaiele, am plantat pomi, am tuns iarba ... de ce sa facem noi asta si nu primaria ... sau cel care mi-a ocupat locul? This post has been edited by Boggy: 24 May 2007, 09:43 |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Adevarul e ca toata lumea are dreptate!
Situatie in blocul unde m-am mutat: Exista locuri cu T-uri desi am inteles ca sunt ilegale. Mai exista niste locuri ocupate de rable care nu valoreaza decat greutatea lor in fier vechi. Mai sunt si lovite si vai de capul lor. Vin seara, vad daca am loc, daca este o las langa bloc pe locurile alea fara stapan. Daca nu, o las langa sosea. Nu am chef sa-mi taie vreun idiot cauciucurile sau sa-mi zgarie masina pe motiv ca i-am luat locul mostenit de la ta-su mare desi el nu mai are masina de 5 ani. Problema cea mai mare e ca nu sunt locuri de parcare, iar multe din cele existente sunt ocupate abuziv de niste cazane din 1900 toamna, pline de rugina. Nu reusesc sa inteleg ce ii face pe unii oameni sa tina o masina in fata blocului, sa-i plateasca darile la stat si sa nu o foloseasca. Le place sa se uite la ea, sa o admire, sa-i sufle-n teava? Un prieten de-al meu, de altfel baiat normal, are 3 masini desi el merge numai cu una. Una e in descompunere, a doua incepe sa se descompuna, el merge cu a treia. Si tot zica ca nu-i ajung banii. Intrebat de ce nu vinde macar una, a zis ca e prima lui masina si nu vrea, decat daca ia 2000 EUR pe eam, iar aia nu face nici 200. Altul la mine in bloc, nu primeste ajutor social desi e sarac fiindca are o roaba de dacie nefunctionala. Prefera sa o tina asa. Poate ma lumineaza vreunul dintre voi de ce se comporta asa, ca eu nu reusesc sa inteleg. Cand mi-am luat masina noua, pe cea veche am vandut-o, am pus banii la banca si daca am nevoie de o masina, scot banii, ma duc in targ si cumpar una. In strainatate, in tarile cu apa calda, ai parcare de resedinta. Adica exista 100 locuri de parcare, primaria da 100 de permise de parcare. Ai permis de parcare pe zona aia iti lasi masina, nu ai nu o lasi. O lasi, platesti vreo 300 EUR amenda Platesti bani multi pe asta si nu iti convine sa o platesti degeaba pe motive de nostalgie. Cred ca asa ar trebuie facut si la noi, nu cu T-uri care tin ocupate locuri pt o saptamana. Asa ca poti sa torni si lapte de magarita pe locul ala, nu e al tau. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 18:14 |