Problema loc de parcare
![]() ![]() ![]() |
Problema loc de parcare
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@ Iceman
Frumos ar fi sa-ti intrebi prietena daca stie un coltisor unde nu parcheaza nimeni,asa e elegant.Cel putin eu asa fac cand merg in vizita la cineva.De ce sa nu eviti scandalurile?Punem pariu ca il vei gasi pe unul care sa-ti dea 2 palme fara sa-ti ramana urme,si n-o sa ai nici martori,nici nimic,si o sa te calmeze de basini de-astea?Am vazut de-astia ca tine calmati de vecinii mei,fara numar...Intotdeauna gasesti un loc de parcare unde sa nu te streseze nimeni,dar normal ca esti pretentios,trebuie sa fie doar trotuar cu rampa si alte astea...nu poti parca in noroi,intr-o groapa,sau pe o bordura de 10 cm...si pentru ca vii in vizita o ora,tre sa faci pe gigi duru'. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
IcemaN, eu ma refeream strict la parcarea platita. Nu la cea considerata proprietate personala desi e loc public. Poate ar fi trebuit sa fiu ceva mai explicit.
Deci reiau: O solutie cand ai parcarea PLATITA (legal) ocupata: cheama un prieten cu "gipan" sa il traga pe ala de acolo daca e nesimtit si nu se misca. Repet: PLATITA. Cat despre loc public, si eu obisnuiam sa fac scandal cand se ocupa locul in care parchez de obicei. De cand e blocul parchez acolo. Dar am incetat sa fac pe titi-proprietarul. Pentru ca n-am chitanta, n-am nimic prin care sa dovedesc ca platesc taxe si ca e al meu de parcat. Cand n-am unde sa pun masina atunci ma invart pana gasesc. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(zamolxes @ 25 May 2007, 17:56) Cat despre loc public, si eu obisnuiam sa fac scandal cand se ocupa locul in care parchez de obicei. De cand e blocul parchez acolo. Dar am incetat sa fac pe titi-proprietarul. Pentru ca n-am chitanta, n-am nimic prin care sa dovedesc ca platesc taxe si ca e al meu de parcat. Cand n-am unde sa pun masina atunci ma invart pana gasesc. chestia e ca unui strain normal ca nu ai ce sa ii spui(si nu ai nici dreptul).dar cred ca vecinii mai pot fi mustruluiti daca uita cum si unde se parcheaza. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta spuneam si eu Dariusz.Ca vine unul cu treaba 2 ore nu e o problema,dar cand maidanul vecinului se umple de apa si el parcheaza pe locul pe care ai turnat tu asfalt,devine deranjant.si atunci ma pipi pe ce spune legea...ori isi toarna asfalt la el acolo,ori parcheaza pe bulevard.o data e spatiu public,alta data nu e.fiecare o invarte dupa cum ii convine.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(summa @ 25 May 2007, 16:29) @ Iceman Frumos ar fi sa-ti intrebi prietena daca stie un coltisor unde nu parcheaza nimeni,asa e elegant.Cel putin eu asa fac cand merg in vizita la cineva.De ce sa nu eviti scandalurile?Punem pariu ca il vei gasi pe unul care sa-ti dea 2 palme fara sa-ti ramana urme,si n-o sa ai nici martori,nici nimic,si o sa te calmeze de basini de-astea?Am vazut de-astia ca tine calmati de vecinii mei,fara numar...Intotdeauna gasesti un loc de parcare unde sa nu te streseze nimeni,dar normal ca esti pretentios,trebuie sa fie doar trotuar cu rampa si alte astea...nu poti parca in noroi,intr-o groapa,sau pe o bordura de 10 cm...si pentru ca vii in vizita o ora,tre sa faci pe gigi duru'. 1. nu exista loc pe care nu parcheaza nimeni 2. nu merg in vizita, cateodata stau si 2 zile 3.palme daca-mi iau, nu sunt fraier sa nu dau inapoi...vecinii tai fara numar nu cred cau au prea multe clase.... 4. nu sunt basini, si nu ma potolesc eu cu una cu 2(palme sau ce mai vrei tu)...nu inghit prostia. 5. nu sunt pretentios, parchez oriunde 6. again...nu vin in vizita 7. nu fac pe gigi duru! QUOTE(summa @ 25 May 2007, 17:29) Exact asta spuneam si eu Dariusz.Ca vine unul cu treaba 2 ore nu e o problema,dar cand maidanul vecinului se umple de apa si el parcheaza pe locul pe care ai turnat tu asfalt,devine deranjant.si atunci ma pipi pe ce spune legea...ori isi toarna asfalt la el acolo,ori parcheaza pe bulevard.o data e spatiu public,alta data nu e.fiecare o invarte dupa cum ii convine. 1. NU AI VOIE SA TORNI CIMENT PE SPATIUL PUBLIC!!! (e lege) 2. daca te pipi pe ce spune legea imi cam dau seama ce specimen de om esti ia zi...te bagi prin stanga la semafor? @ady "dai 2 palme dupa ceafa" e un mod de-a spune. nici dac-ar fi mai mic decat mine nu i-as da 2 palme...as filma chestia si a doua zi l-as reclama la politie, ca nu suntem in jungla. daca e mai mare si vrea sa-mi faca ceva, am spray cu piper in buzunarul usii...e mai eficient ca toate batele...si mai safe. m-am saturat de toti care asculta prea mult biugi mafia si alte familii...si care se cred tony montana.....viata nu e ca in filme. E timpul sa va dati seama....dragi 'oameni' ca nu-ti poti insusi ceva pana nu platesti acel lucru cu acte doveditoare, ca nu sunteti de-asupra legii, GROW THE FUCK UP!!! cat despre baietii de cartier...niciodata nu mi-a fost frica de ei...flutura-le un pistol(cu gaze, gloante de cauciuc...nu conteaza) in fata se vezi cum se sparge gasca ![]() in concluzie...platiti-va dracu' locurile de parcare (cum fac si eu, si alti 'prosti' ca noi) daca sunt locuri de parcare si nu trotuare sau alte spatii publice...si lasati oamenii sa parcheze unde vor...fara sa mai faceti pe "RAMBO propietarul trotuarului" ca acolo parchezi de 1 mileniu...mi se rupe...sincer. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
gibonu, sunt mult prea putini cei care parcheaza la serviciu intr-o curte, asa ca exemplul tau e nerelevant. La actualul loc de munca si eu parchez in curte, dar la joburile anterioare parcam pe spatiul public. Peste 90% din posesorii de autoturisme stationeaza la munca pe domeniul public.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE Ce bine ca am garaj. lucky bastard ! ![]() QUOTE In legatura cu locurile de parcare si la mine in cartier este obiceiul cu respectarea locului de parcare al celuilalt. Deci daca unul parcheaza acolo de 20 de ani rar are locul ocupat. ce bine se inteleg bacauanii... ![]() QUOTE Si daca ala e mai tare ca tine si te arde, plus ca mai sunt baieti prin cartier care de abia asteapta sa mai bata pe cineva cu sau fara motiv?(mai conteaza?) Poate ti-o iei de nu te vezi pentru un loc de parcare. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
summa |
![]()
|
Hai Iceman lasa-ne cu prostiile...legea spune ca nu ai voie sa parchezi pe trotuare,pe spatiu verde,la 5 metri de intersectie,pe trecerea de pietoni,etc.Ai vazut sa se respecte asa ceva?Eu unul,nu.Asa ca daca am amenajat un teren public,pe banii mei,nu te freaca pe tine grija de ce fac eu.Ce ar fi sa-mi scoti tu ochii ca merg cu 80 km/h.Eu platesc amenda,lasa-ma in nebunia mea.Lucrezi la primarie?Sa-mi dea amenda cand m-or prinde,pana atunci dragii mei vecini sa parcheze pe locurile lor,neamenajate.Si ma repet,poate intelegi si tu:Nu am nimic cu vizitatorii...Si nu,nu ma bag prin stanga la semafor,desi la cate jigodii sunt in trafic,cateodata te scarbesti.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 25 May 2007, 19:00) 1. nu exista loc pe care nu parcheaza nimeni 2. nu merg in vizita, cateodata stau si 2 zile 3.palme daca-mi iau, nu sunt fraier sa nu dau inapoi...vecinii tai fara numar nu cred cau au prea multe clase.... 4. nu sunt basini, si nu ma potolesc eu cu una cu 2(palme sau ce mai vrei tu)...nu inghit prostia. 5. nu sunt pretentios, parchez oriunde 6. again...nu vin in vizita 7. nu fac pe gigi duru! e lege) 1.exista! 2.si "deplasarea" aia cum se numeste? nu cum cumva tot vizita? 3.si daca nu poti? 4.curios 5.asta e bine 6.pai deja ma bagi in umbra-- nu vii sau ,nu mergi in vizita?--lamureste-ma omule! 7.pai la ultimul post ti se cam rupea , cam dadeai palme , etc.sau erai gica contra? This post has been edited by dariusz: 26 May 2007, 11:51 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
iceman frate daca tot ti se rupe in continuu, de ce te mai bagi in seama?
crezi ca toata lumea e asa norocoasa ca tine cu parcari amenajate in fata blocului? da-mi solutia te rog ... VREAU SA PLATESC SPATIU DAR NU EXISTA NICI UNUL AL PRIMARIEI ... astept raspuns! aseara cand am ajuns acasa erau 2 spatii libere. unul vecinul de la 2 si altul vecinul de la 3 ... de ce nu am parcat pe nici unul din ele? imi zici si mie? iti zic eu: pentru ca mie nu mi se rupe ... nu sunt nesimtit ... toti traim dupa reguli scrise dar in mare parte si dupa reguli nescrise! |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
summa |
![]()
|
@boggy
Incepeam sa cred ca sunt nebun si doar la mine la bloc se practica legea asta nescrisa.Merci. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(AIX @ 25 May 2007, 15:15) gibonule, daca tin minte bine, am mai avut ceva discutii pe tema asta. Parerea mea este ca platesti putin, avand in vedere numarul mic al acestor locuri de parcare si numarul mare al doritorilor. Cum sumele sunt mici - nu aduc mare lucru la bugetele locale - si avand in vedere capitalismul amintit de tine, pretul ar trebui sa fie stabilit pe baza cerere/oferta. Altfel, decat cu surogaturi dintr-astea de preturi, mai bine n-ar mai inchiria nici un loc si ar ramane toate "pomana comunista". Ce vina am eu ca statul imi cere 60 lei pe an pentru locul de parcare? Care e vina mea ca suma ceruta de stat este asa de mica? Ca sa ma exprim si mai bine ca poate n-ai inteles: si mie mi se pare extrem de putin cat dau pe locul de parcare, dar dau banii astia si respect legea, cum ar trebui sa faca orice om care are pretentia ca e civilizat. Daca tariful se mareste o sa-l platesc marit. Daca mi se va pare prea mare, o sa renunt la locul de parcare si o sa ma duc sa parchez masina acolo unde voi gasi loc, adica la vreo 10-15 min de mers pe jos de casa, cum fac de fiecare data cand apare cate un jegos care imi ocupa locul. QUOTE(Sony @ 25 May 2007, 21:09) gibonu, sunt mult prea putini cei care parcheaza la serviciu intr-o curte, asa ca exemplul tau e nerelevant. La actualul loc de munca si eu parchez in curte, dar la joburile anterioare parcam pe spatiul public. Peste 90% din posesorii de autoturisme stationeaza la munca pe domeniul public. Frate, n-ai nici o logica. Daca maine mi se scoala sa plec in concediu cu masina la Vladivostok, mergand pe rationamentul tau inseamna ca ocup doua locuri de parcare, pe doua continente. Repet intrebarea: nu ti se pare normal sa-mi gasesc locul de parcare (platit) liber, la orice ora? Poate imi raspunzi si mie la intrebarea asta, daca nu e prea greu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
gibonu, nu mai continui ca imi consum energia de pomana! Daca locul tau din fata blocului nu poate fi ocupat de altcineva pentru ca este rezervat tie, oare nu inseamna ca il tii ocupat?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@ Sony Scuze ca ma bag ...dar gibonu te-a intrebat cu totul altceva.Nimeni nu cred ca e de acord cu T-urile .Asa ne-am pune toti T-euri si daca Doamne Fereste vine vreo salvare sau masini de pompieri , ce se intampla? HAOS???
Nu e nimic absurd. Vrem doar o lege care sa ne protejeze.Vrem o lege care sa ii poata sanctiona pe cei care parcheaza pe locurile platit de NOI la primarie.Sa stie omul ca daca dupa 6 seara (10 mi se pare absurd) isi pune masina pe loc platit ( in afara urgentelor ) ..plateste Amenda.Nu e vorba neaparat de o amenda mare .Macar 50 de lei.Daca o ia de 10 ori ..ajungem undeva..si o sa se sature si el. Vreau sa ne respectam unul pe altul.Cel putin la mine sunt locuri de parcare ...dar unii prefera sa parcheze pe locurile platite...ca de bordura nu le place. Sa se mareasca frate taxa de parcare ( sa o faca macar 200 de lei pe an ) dar sa avem conditii si in primul rand sa putem beneficia de loc cand vrem ( intervalul ala macar 6 seara -8 dimineata) |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
baieti am si eu o problema cu un nemernic care si-a pus masina pe locul si nu vrea sa o mai mute de acolo nici in ruptul capului. Am vorbit cu el cu frumosul dar nu vrea. Ce mi-e cel mai ciuda pe el e ca are garaj da il tine plin cu gunoaie si parcheaza afara:( acuma pe locul meu. Deja m-am disperat si vreau sa trec la celelate masuri extreme. Are ceva daca ii trag masina cu un cablu? Poate sa imi faca politia ceva. Ma gandesc sa ii trag masina pana la o alta strada sa o las acolo da de ii vine mintea la cap. Astept sfaturi si eventual posesori de suv sau papuc 4x4 1.9d. Eu am si o dacia 1410 da mie frica ca cedeaza ambreiajul. Masina in cauza un passat 1989 diesel.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
E SANCTIONABIL ! Amenda o sa iti iei sigur ..daca vrea el poate depune si plangere impotriva Ta.
Cea mai de kkt ...situatie ! Tu nu ii pot face nimic...el in schimba DA |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 26 May 2007, 21:48) baieti am si eu o problema cu un nemernic care si-a pus masina pe locul si nu vrea sa o mai mute de acolo nici in ruptul capului. Am vorbit cu el cu frumosul dar nu vrea. Ce mi-e cel mai ciuda pe el e ca are garaj da il tine plin cu gunoaie si parcheaza afara:( acuma pe locul meu. Deja m-am disperat si vreau sa trec la celelate masuri extreme. Are ceva daca ii trag masina cu un cablu? Poate sa imi faca politia ceva. Ma gandesc sa ii trag masina pana la o alta strada sa o las acolo da de ii vine mintea la cap. Astept sfaturi si eventual posesori de suv sau papuc 4x4 1.9d. Eu am si o dacia 1410 da mie frica ca cedeaza ambreiajul. Masina in cauza un passat 1989 diesel. solutia e simpla ![]() tragi masina aia cu un cablu dar nu prea departe, doar cat sa o lasi in mijlocul drumului sa-l injure lumea si tu iti parchezi masina linistit. a se opera repetat in acest mod, iar daca situatia ramane tot nerezolvata revino pt alte sfaturi ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(AlexU @ 26 May 2007, 21:54) solutia e simpla ![]() tragi masina aia cu un cablu dar nu prea departe, doar cat sa o lasi in mijlocul drumului sa-l injure lumea si tu iti parchezi masina linistit. a se opera repetat in acest mod, iar daca situatia ramane tot nerezolvata revino pt alte sfaturi ![]() nu mai da sfaturi din astea ca ai putea fi acuzat de distrugere de bunuri , din culpa.si atunci va aruncam la amindoi chiftele cu prastia , la geam la mititica. ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
pai eu nu prea inteleg de ce anume as putea fi acuzat... nu cred ca se poate sa i se strice ceva la masina, eventual sare din viteza ... e rabla masina si asa in plus eu nu am pus mana pe masina lui deci va fi numa declaratia lui si eventual ceva martori... aia nu prea am inteles ce poate sa insemne distrugere... In caz ca ii lovesc sau ceva masina o sa declar la politie accidentul si am sa ii dau rca sa isi repare cutia.
This post has been edited by ViperRS: 26 May 2007, 21:37 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(ViperRS @ 26 May 2007, 22:37) pai eu nu prea inteleg de ce anume as putea fi acuzat... nu cred ca se poate sa i se strice ceva la masina, eventual sare din viteza ... e rabla masina si asa in plus eu nu am pus mana pe masina lui deci va fi numa declaratia lui si eventual ceva martori... aia nu prea am inteles ce poate sa insemne distrugere... In caz ca ii lovesc sau ceva masina o sa declar la politie accidentul si am sa ii dau rca sa isi repare cutia. de exemplu te da in judecata ca el pierde bani in timp ce se repara masina!plus distrugere de bunuri apartinind unei persoane fizice! plus ceva daune morale! nu stiu sigur , dar ma gindesc ca poate fi asa! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt cel care mi-a umblat la reputatie dar nu s-a semnat : nu sunt comunist, sunt atent la ce scriu ceilalti... spre deosebire de tine.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
aseara eram la munca (tura de seminoapte) parcat frumos in locul firmei unde muncesc. pe la 12:00 trage un individ un cielo chiar in spatele meu si ma blocheaza ... il atentionez ca m-a blocat iar el imi zice ca intra pana in club 10 min si iese ... a trecut o ora si trebuia sa fiu deja acasa ... vad o masina a politiei pe strada care tot se lua de taximetristi ca stateau calare la intrarea la club si merg pana la ei ... coboara o tanti si ii arat situatia in care sunt. ce imi zice? "pai nu avem ce sa facem ... mergeti in club si cautati proprietarul"
![]() e normal asa ceva? |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am mai auzit faza asta, si politaii au raspuns ca nu au ce sa faca....
oare nu scrie nimic la lege? |
-------------------- fan VAG!
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 26 May 2007, 20:35) gibonu, nu mai continui ca imi consum energia de pomana! Daca locul tau din fata blocului nu poate fi ocupat de altcineva pentru ca este rezervat tie, oare nu inseamna ca il tii ocupat? Da frate, nu-l mai ocupa nimeni pentru ca atata timp cat il platesc este al meu Ca dau pe el 60 lei pe an nu e vina mea. In plus, iti mai zic odata: eu nu tin neaparat ca locul ala sa fie tot timpul liber ca sunt io smecher. Vreau doar sa fie liber atunci cand vin acasa. Daca ma pot intelege cu cineva, sa parcheze pe el atunci cand eu nu sunt, dar sa-si ia masina atunci cand vin, crede-ma ca n-am nimic impotriva. Ca sa intelegi si mai bine, iti dau un exemplu clar: eu azi plec in concediu, pentru 2 saptamani, deci locul va fi liber si eu nu voi avea nevoie de el. Vine unu la mine pe care il cheama, sa zicem Sony si are loc urmatorul dialog: Sony: Gibonu, nu ma lasi pe mine sa parchez pe locul tau, cat esti in concediu? Gibonu: Te las, nici o problema, dar cu conditia ca pe data de cutare sa-ti iei masina de acolo Sony: Sigur, o sa-mi iau masina. Astfel, Gibonu pleca in concediu, Sony parcheaza pe locul lui, iar in ziua de cutare, Sony muta masina si Gibonu isi gaseste locul liber. Asa toata lumea e fericita. In plus, Gibonu nu-i cere lui Sony nici un ban pe locul de parcare. Inca ceva: mi s-a intamplat de multe ori sa parcheze cate unul direct in strada, in fata mea blocandu-ma. De fiecare data le-am zis ca, daca vor neaparat sa parcheze in strada, in fata mea, n-am nimic impotriva, ca nu e strada lu' tata, insa sa lase masina scoasa din viteza (strada e perfect dreapta), ca nu ma deranjeaza sa o imping 2 m ca sa pot sa ies. In final, mai citeste odata ceea ce a zis Sudsemnatu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Sony |
![]()
|
Si cum situatia ideala, adica cea descrisa de tine, nu se prea intalneste, bazandu-se pe statistici, ADP iti concesioneaza locul doar de seara pana dimineata, adica atunci cand nu esti la serviciu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Sony
Esti sigur ca e asa peste tot? La mine, in sect 2, mi-au dat un carton pe care scrie ca am obligatia sa platesc locul, sa-l mentin curat si sa nu spal masina pe el. Atat. Sunt si eu curios sa vad cum arata un contract din ala din sect 3 parca, in care si spune clar ca ai voie sa parchezi pe locul platit de tine numai noaptea. Ca sa fie clar: nu zic ca nu exista, as vrea si eu sa vad, asadar, daca are vreunul de pe aici un contract din ala, poate il scaneaza sa-l vedem si noi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@ViperRS Gandeste-te ca daca apelezi la masuri extreme de genul mutat masini sau alte chestii din astea, tot tu o sa parchezi mai des acolo. Adica poti sa te trezesti in fiecare seara cu cate o surpriza (de la zgarieturi, cauciucuri taiate, pana la geamuri sparte, incendiere si alte dracovenii). Violenta genereaza violenta. Daca e locul tau platit/inchiriat/proprietate personala, legea te apara, altfel stai linistit.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dariusz @ 25 May 2007, 16:30) la mine te referi? daca da nu e vorba de singuratete aici.citeste primul meu post din acest topic(in special ultimele 2 rinduri) dupa care citeste comentariul lu iceman.si o sa iti dai seama de ce am reactionat astfel.numai bine! Sunt de acord cu tine. Remarca cu singuratatea a fost pentru ca am observat ca ti-ai dezvoltat o a doua personalitate (omul de zapada). Sunt curios cum o sa arate a treia. ![]() On topic: Nu stiu de ce va certati atat. Lucrurile sunt cat se poate de simple. Daca ai un loc de parcare platit, inseamna ca ai prioritate sa parchezi acolo. Cei care parcheaza temporar pe locul tau au obligatia sa stea cu ochii in 4 si sa elibereze locul in momentul in care vrei sa parchezi acolo. Locul meu de parcare sta mai tot timpul ocupat in timpul zilei, dar la ora la care vin acasa mi se intampla destul de rar sa-l gasesc ocupat. La fel, in weekend, se stie ca plec vineri seara si ma intorc duminica seara si poate parca oricine pe locul meu. E adevarat ca in zona sunt blocuri de 4 etaje si ne cam cunoastem intre noi pe o raza de 3-4 blocuri. Daca nu ai loc de parcare platit, se aplica legea bunului simt. In general vorbesc oamenii intre ei si cei care pleaca primii dimineata ii blocheaza pe ceilalti. Probleme sunt cand apare in vizita vreun necunoscut si cel la care vine nu e la curent cu obiceiurile locului ca sa-l poata ghida. This post has been edited by liviu_lb: 28 May 2007, 07:36 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit sambata cu niste tovarasi de la la Politia Comunitara sect.3, care au spus ca NU EXISTA NICI O REGLEMENTARE care sa stabileasca un anumit interval orar in care locul de parcare PLATIT la Primarie sa fie liber, pt a fi folosit de alti "doritori", iar actul normativ care reglementeaza problema in sect.3 este HCL nr.120.
Un astfel de loc de parcare este in folosinta celui care l-a inchiriat pe intreaga durata zilei (0-24) si nu numai intre anumite ore. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:10 |