Vreau sa-mi cumpar motor...., Vreau MOTOR...:)
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar motor...., Vreau MOTOR...:)
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Pai actualul proprietar nu poate sa ceara eliberarea unor noi acte? Daca motocicleta e ok, nu ar trebui sa fie un proces prea lung sau prea costisitor. Doar daca motorul nu e "fierbinte". In cazul asta e bine sa nu te bagi.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa te gandesti bine inainte sa faci pasu asta.Aveam si eu dorinta asta la un moment-dat dar mi-a trecut repede cand un prieten de al meu era sa ramana fara picioare din cauza unui accident provocat de un sofer de bmw "smecher" si neatent. Bafta!
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca sunt niste magazine in bucuresti care aduc sh-uri ok pe la 3000-4000 de euro. stiu pe cineva care si-a cumparat de la ei 2 motociclete honda cbr600f.... poti incerca
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu zic sa incepi sa studiezi de aici, si sa pui si intrebari, ca ti se va raspunde mai la obiect decat pe DC:
http://www.motociclism.ro/forum/ |
--------------------
-
-
-
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
e furata
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
www.honda-bikes.ro cbr 600 rr este la 9000 eur
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Inteleg ca tu esti incepator..
Crezi ca e cazul sa treci direct la un motor de peste 600cmc, care are putere mai mare ca un Logan? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Oricum in vara ma combin eu la un motor......
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
prietene, nu-i pont deloc motorul ala fara acte! plus ca nu-ti recomand un ducati si nici alt motor atat de fioros pentru inceput.
recomandarea mea: orice yamaha (nu au moarte) sau honda! ma mir ca nu ai inceput si tu ca toata lumea: "vreau kawa frate!" (consider aceasta marca regina inconfortabilitatii) |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
o aprilia rs de 125 la inceput sau un suzuki bandit de 250 e perfect.
ai grija la ducati-ul ala, a fost tavalit urat si schimbate parti din sasiu si nu se mai pupa seriile cu cele din acte< asta in cazul fericit>, in cazul in care e "saltata".....mai bine nu te bagi. btw o aprilia rs de 125 e vreo 1500 de euro...si e perfecta de bucuresti si sa-ti faci mana cu ea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vomital |
![]()
|
dude, aprilia sucks big time! stiu, o sa-mi scoti ochii ca anul trecut a fost cea mai tare supersportiva, blah, blah, blah, dar o cagiva sau un cbr 125 e de zeci ori mai ca lumea decat aprilia!
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
Burta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 October 06 ![]() |
Cum spunea in intelept:"Un motociclist adevarat cade o singura data:
![]() |
--------------------
Dacia
nova gt
1998
- CT-06-NWA
|
|
vomital |
![]()
|
inteleptul ala nu prea avea treaba cu motocicletele, asa e?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Burta @ 26 May 2007, 21:34) Mare adevar ai grait!@rcosmin, sfatul meu (de motociclist din '93) e sa incepi cu ceva de putere mica si recomand scuterul sau un enduro sau chopper mic de 125 sau maxim 250. Ducati din 2005 la banii aia e teapa pe fata. @vomita-l, honda este no. 1 la fiabilitate urmata indeaprope de suzuki si apoi de restul. (asta o spune un fan Yamaha care a avut, aproape, numai Yamaha) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vomital |
![]()
|
respectele mele si sunt de acord cu matale, insa faza aia mi se pare foarte falsa. mai corect ar suna "un motociclist adevarat sigur a cazut odata." stau si ma gandesc la toti factorii care-ti pot provoca caderea si stii ce se intampla? mi se pare trasa de par ideea ca un motociclist n-a patit-o niciodata!
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Are mai multe sensuri... de adevarat si de "adevarat", amandoi vor gresi fatal dupa mai mult sau mai putin timp, la unul intervine rutina si la altul lipsa de experienta.
This post has been edited by vis-a-vis: 26 May 2007, 22:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vomital |
![]()
|
am cazut de acord
![]() ce motor conduci acum? |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Acum nimic, sunt pensionar, stau toata ziua pe net
![]() Am renuntat de vreo 5 ani din cauza familiei care se gandea numai la rau cand plecam cu motoru' de-acasa si de multe ori pateam cate ceva (chestii minore in general), dar ma gandesc sa revin in sa, cu toate ca am o discopatie care ma face de multe ori sa razgandesc. Sigur nu mi-as mai luat o vitezana, am trecut de vremea aia a nebuniei mai mult sau mai putin constiente... ci un enduro mai de strada, un supermoto chiar. Honda Dominator, Aprilia Pegaso, BMW 650 gs... d-astea. 26 May 2007, 22:21: A, mai merg ocazional cu Pegaso-ul unui prieten... This post has been edited by vis-a-vis: 26 May 2007, 22:21 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vomital |
![]()
|
iti urez asfalt uscat daca te decizi sa intri din nou in joc. cat despre dominator, am stat mult timp pana sa ma decid daca e mai bun ca xtz-ul
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Merci la fel, dar la mine nu conteaza cum e asfaltul, de fapt imi place la nebunie sa merg pe ploaie, am mers si la -5 grade si n-am bagat niciodata motocicleta la iernat
![]() Singurul punct slab(sau poate nu) la Dominator, ar fi racirea cu aer. Tenere este oricum un bestseller, fiind preferat pentru puterea sporita, dar si consumul este pe masura. This post has been edited by vis-a-vis: 26 May 2007, 22:30 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vomital |
![]()
|
hehehehe, de asta mi-am luat enduro, desi nu ma arunc inca la peripetii pentru ca nu am experienta necesara.
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:56 |