DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am incurcat-o sau..., ...radar fix Magheru

SwatKat
post 21 May 2007, 23:20
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: eterna si fascinanta RO

Am cautat cu "radar magheru" si nu am gasit nimic.

Deci, veneam in seara asta de la Inter spre Romana si la am prins galben la primul stop de dupa Batistei (deci la intersectia cu Orizont - capatul lui 300). Nu am prins rosu, pt ca la semaforul de pe stalpul din dreapta era verde si apoi am vazut la cel de sus ca a trecut pe galben. Imediat am vazut 2 flash-uri de la radarul fix de pe partea ailalta. Mentionez ca langa mine mai era o masina. Pe sensul celalalt era coada deci nu circula nimeni cu viteza. La fel si eu, aveam cam 50.

Deci, acel radar este pentru care sens? Si este cumva legat la semafor, pt a detecta cine trece pe rosu?

Repet, nu am trecut pe rosu, era galben cand eram eu in intersectie...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
claus
post 21 May 2007, 23:27
Post #2

private spice

From: Bucuresti

e foarte greu de zis ce se intampla, si pt ce e camera aia acolo.. daaar pot confirma ca face poze cand treci pe rosu.. a, si face indiferent de sensul pe care te afli.. rosu.. poza.. sau .. ma rog.. flash
nu stiu pe nimeni sa fi primit vreo hartie de la militie in legatura cu camera aia..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
SwatKat
post 22 May 2007, 07:12
Post #3

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

OK. Got it biggrin.gif

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
bog70
post 22 May 2007, 12:43
Post #4

Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90.

Cred ca pe mine tocmai camera aia m-a facut de vreo 300.000 la buzunare sad.gif .

Am ramas blocat in intersectie din cauza alora care veneau dinspre Orizont si faceau dreapta spre Intercontinental, dintre care unii chiar au fortat si au trecut pe rosu in timp ce coloana mea abia se taraia (eu mergeam de la Scala sper Inter).
Treaba asta s-a intamplat prin octombrie 2006 si amenda mi-a venit acasa prin ianuarie. Scria pe procesul verbal ca au poza cu mine blocand intersectia sad.gif ....

--------------------
Hyundai Accent 1.3 - 85 cp
Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos.
+
bashtalu
post 22 May 2007, 14:41
Post #5

Membru autentic

ce frumos...nu stiam de asa ceva, camera pe magheru...
eu am trecut intr-o noapte, e ceva de atnci, prin 2 intersectii pe rosu, nu galben, fara sa-mi dau seama, una e intersectia de care vorbiti voi, alta cu una inainte de asta
pana acum nici o surpriza de la brigada diverse...

--------------------
Audi A4 2005
+
GABONE77
post 23 May 2007, 12:58
Post #6

el jefe

sunt de mult timp camerele alea, eu muncesc chiar in zona, cred ca sunt pentru a detecta cine trece pe rosu, eu am trecut pe rosu la semnalul politistului si a facut poza, deci banuiesc ca sunt sincronizate. poate ar fi mai bune mai multe camere din astea sa invatam si noi sa mergem legal, eu unul mor cand vad intersectii blocate ca sa nu mai zic cu trecutul pe rosu. btw in decret spune ca poti trece si pe galben doar daca nu mai poti opri in conditii de siguranta. din pacate la noi galbenul starneste la apasa pedala de acceleratie ca sa nu mai prinzi un semafor.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 18:45
Forum Renault