DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Carduri folosite in afara tarii., emise de banci romanesti

danutz_r
post 14 Jun 2007, 22:12
Post #31

© ...membru cu symbol ™

Group: Members
From: Bucuresti ... u.e

asta e cardul euro26.jpg ( Size: 7.59k ) Number of downloads: 250
si ei zic ca se poate wacko.gif wacko.gif

Caracteristici:

.............................................

* cardul poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, in mediu electronic (terminale POS si/sau ATM), oriunde este afisata sigla VISA
bunuri/servicii in baza contractelor incheiate (Anexa)

............................................

* accesul 24 de ore din 24 la orice ATM din tara si din strainatate pentru obtinerea de numerar

a incercat cineva ???

1ooox smile.gif

This post has been edited by danutz_r: 14 Jun 2007, 22:17

--------------------
renault symbol fidji 1.5 dci 80 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan10
post 14 Jun 2007, 22:29
Post #32

Membru

Eu nu as pune baza pe acel card in strainatate. Poti sa incerci, dar sa ai cu tine si alt card!
Se mai intampla ca la reclamele de la carduri (hartiile care se dau pe langa card atunci cand se emite) sa fie schimbate doar numele cardurilor nu si continutul textului care se refera la proprietatile fiecarui card in parte!

--------------------
DACIA LOGAN 2005 1.6 MPI AMBITION - 1-B-101
+
AL
post 19 Jun 2007, 08:34
Post #33

Member

From: Bucuresti

da, eu.... am platit cu cardul VISA ELECTRON de la BCR in Franta, Germania, Austria (in magazine in Viena, insa nu merg la benzinarii sau unele supermarketuri), Elvetia, Grecia (saptamana trecuta)...

VISA electron poate fi cu utilizare internationala sau nu, dupa cum a definit produsul banca emitenta, la fel ca si Maestro... cardurile VISA (clasic) si MasterCard sunt, de regula, definite ca si carduri de credit (dar nu doar in sensul de a avea un credit pe ele!!!)... cu acestea se poate face rezervare sau se pot opri garantii la hoteluri sau inchirieri auto.

eu folosesc momentan un card VISA electron BCR cu utilizare internationala, de debit +descoperit de cont si un card MASTERCARD de credit, cu credit acordat de banca, emis de CEC, cu utilizare internationala... cu ambele carduri am putut realiza operatiuni oriunde erau afisate siglele respective (Visa electron si Mastercard)

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 14:36
Forum Renault