Carduri folosite in afara tarii., emise de banci romanesti
![]() ![]() ![]() |
Carduri folosite in afara tarii., emise de banci romanesti
danutz_r |
![]()
|
||
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|||
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
Eu nu as pune baza pe acel card in strainatate. Poti sa incerci, dar sa ai cu tine si alt card!
Se mai intampla ca la reclamele de la carduri (hartiile care se dau pe langa card atunci cand se emite) sa fie schimbate doar numele cardurilor nu si continutul textului care se refera la proprietatile fiecarui card in parte! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
da, eu.... am platit cu cardul VISA ELECTRON de la BCR in Franta, Germania, Austria (in magazine in Viena, insa nu merg la benzinarii sau unele supermarketuri), Elvetia, Grecia (saptamana trecuta)...
VISA electron poate fi cu utilizare internationala sau nu, dupa cum a definit produsul banca emitenta, la fel ca si Maestro... cardurile VISA (clasic) si MasterCard sunt, de regula, definite ca si carduri de credit (dar nu doar in sensul de a avea un credit pe ele!!!)... cu acestea se poate face rezervare sau se pot opri garantii la hoteluri sau inchirieri auto. eu folosesc momentan un card VISA electron BCR cu utilizare internationala, de debit +descoperit de cont si un card MASTERCARD de credit, cu credit acordat de banca, emis de CEC, cu utilizare internationala... cu ambele carduri am putut realiza operatiuni oriunde erau afisate siglele respective (Visa electron si Mastercard) |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:36 |