Achizitie ABS+ (cu variante), La benzina m-am hotarat, dar restul?
![]() ![]() ![]() |
Achizitie ABS+ (cu variante), La benzina m-am hotarat, dar restul?
aditab |
![]()
|
||
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Numere preferentiale 45 lei. Binenteles peste contravaloarea placutelor care este de 40 lei.
L.E. Numerele costa 40 lei nu 46 cum am scris mai devreme. L.E. Numerele provizorii (rosii) costa 32 lei. Au fost voci care au afirmat ca sunt 40. This post has been edited by adiya: 20 Jun 2007, 22:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
fratilor, astept de 3 saptamini un abs+ ,1,6 cu ac si airbaguri laterale. si m-am am de asteptat inca 2 saptamini.sper sa merite pina la urma. oare am ales bine??
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
aditab, este doar o masina. Nu trebuie sa fii asa de disperat.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
las ca trece si acest timp, si o sa vezi cand vei avea masina daca a meritat sau nu . si parerea me ca merita sa astepti acest timp.
|
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(aliuta2000 @ 20 Jun 2007, 20:40) las ca trece si acest timp, si o sa vezi cand vei avea masina daca a meritat sau nu . si parerea me ca merita sa astepti acest timp. daca modelul ales s-ar regasi si in showroom,nu merita sa astepti.asa am "patzit-o" eu.altfel ar fi trebuit sa astept din 05.05.2007 pana in 16.06 ![]() ![]() anyway,daca stii ce ai comandat si stii ce echipare iti vine...nu poti sa zici ca merita sa astepti,dar n-ai incotro.merita sa astepti daca comanzi abs+ si iti vine un Ambition,de exemplu ![]() @aditab:succes oricum si sa o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute! This post has been edited by Riddick: 21 Jun 2007, 05:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
eu abia ieri m-am inscris pe forum... odata cu ridicarea masinii...
am luat un abs+ 1.4 ieri de la dealeru din oradea. din pacate, pentru ca e singurul dealer, din cate eu stiu, nu s-a pus problema bonusurilor sau promotiilor. masina era pe stoc, am comandat-o joi si am ridicat-o ieri. am facut vreo 60 de km cu ea de ieri pana azi, multumit deocamdata, doar ca nu imi dau seama cum e cu abs-ul si cum se regleaza. zic asa din cauza ca la o frana mai brusca, masina o ia la stanga un pic. sa se "autoregleze" oare dupa cateva franari? sunt super incantat de culoare, albastru mineral, si per ansamblu mi s-a parut a fi ok. la lucru eu folosesc o supernova, cu acelasi motor de 1.4, si care mi se pare ca i ia din loc mai repede decat loganu. tot asa sa fie, sau dupa rodaj o sa fie mai aspru (un pic)? sau ma gandesc ca poate nici eu nu am fortat nota. am timp mai incolo... o sa mai postez impresii. pentru mine forumul asta a fost o buna sursa de informatii si il voi urmari probabil si mai atent de-acum incolo! toate cele bune! |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
adimatis: Sa o stapanesti sanatos. Fuga la o vulcanizare si scade presiunea din roti. Dealerul nu se oboseste sa o faca. Eu i-am intrebat la ridicarea masinii daca au verificat presiunea si au zis ca da iar la prima vulcanizare aveam 3.0 la toate rotile. Dupa ce faci presiunea testeaza-i din dou franele, dar sa fie incalzite, si daca tot are tendinte de a trage intr-o parte fuga la service. I grija unde o testezi, spatiu si necirculat. Bafta.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimatis @ 21 Jun 2007, 08:42) am facut vreo 60 de km cu ea de ieri pana azi, multumit deocamdata, doar ca nu imi dau seama cum e cu abs-ul si cum se regleaza. zic asa din cauza ca la o frana mai brusca, masina o ia la stanga un pic. sa se "autoregleze" oare dupa cateva franari? sau dupa rodaj o sa fie mai aspru (un pic)? s-o stapanesti sanatos. incearca sa pui o frana sanatoasa la o viteaza mai mare(80km)-si sa apesi pedala pana brusc la fund fara sa-i dai drumul.o sa simti ca niste troznituri,dar sa nu te impacientezi ca e abs-ul;iar masina atinge performantele maxime dupa 4000km*a se citi manualul). |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Prima etapa incheiata cu succes: contract semnat, avans platit, confirmare telefonica agent cum ca ei platesc maine catre Dacia.
QUOTE(Riddick @ 21 Jun 2007, 06:05) Pana la urma cam asa ceva s-a intamplat cu mine: am asteptat cateva luni un ABS+ si vine saptamana viitoare un Ambition (nu-i culoarea care-mi place, dar e doar o tabla, nu ma insor cu ea). @JJY: daca te intereseaza pentru familie o cutie racoroasa cu 4 roate, un covrig si dotari medii de siguranta (abseu si 4 saci cu aer) varianta aleasa de tine este cea mai ieftina si are cel mai bun raport performante/cost. Daca vrei si alte brizbrizuri tre' sa te uiti mai sus caci confortul costa. Iar daca vrei sa impresionezi pe altii, cred ca tre' sa renunti la Dacie si sa-ti iei o masina "adevarata" (chit ca e o baba de-i curg țoalele de pe ea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
@adimatis daca ai verificat frana si te trage spre stanga cand franezi, si tu nu ai virat volanul catre stange, verifica de cateva ori undeva sa incerci la viteza mai mare , si daca se manifesta la fel, vezi ca ceva nu e in regula si mergi cu ea in service ca sa nu ai probleme in trafic.
Cat despre abs, iesi undeva pe iarba verde si la 20Km /h si tarntesti frana fara sa ii dai drumu si atunci o sa simti si ABS-ul. Bafta |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
adimatis |
![]()
|
mersi de sfaturi si urari!
![]() am sa incerc poate chiar azi sugestiile voastre. This post has been edited by adimatis: 22 Jun 2007, 09:09 |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
Kim Hubbard |
|
aditab |
![]()
|
A doua etapa (plata catre Dacia) confirmata!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Subscriu la treaba spusa de Alinuta 2000. Pe asfalt ai sa bulesti cauciucurile....Pe iarba, noroi sau caraosabil umed se "vede" cel mai bine ABS-ul...De gheata inca nu se pune problema...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
adimatis |
![]()
|
@crising,
bun sfatul tau, si deosebit de bine-venit. am trecut pe la o pompa mol sa imi verific presiunea in pneuri, si nu mi-a venit sa cred! desi am fost asigurat ca au pus totul la punct (am intrebat anume, ca stiam de aici de pe forum ca e bine sa verifici) cu privire la presiune, am avut urmatoarele valori: fata dreapta 3,4 bar; fata stanga 2,5; spate dreapta 3,2; spate stanga 3,0. vroiau sa ma omoare astia?! da' numai dupa ce le-am dat banii... @aliuta2000, merg curand la tara la ai mei si fac acolo verificarile de care zici. loc am berechet pe maidan! ![]() |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
Kim Hubbard |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Cu placere. Stai sa vezi ca daca iti verificau presiunea nici in manometrul si profesionalismul lor nu te poti increde. Acum 2 saptamani am facut revizia si baietii au refacut presiunea in roti. Ziceau ca le aveam 1.9 cu 2.0. Ok zic buni baieti dar totusi ma zdruncina masina si in dimineata asta pe racoare si cauciucuri reci trec pe la vulcanizare unde am un prieten si l-am rugat sa-mi verifice presiunea cu un manometru "bun". Surpriza: 2.3 la toate rotile.
![]() Sa-i mut pe cei din service. ![]() |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
aditab |
![]()
|
Ma asteapta masinuta sa o ridic de la dealer si nu pot sa ma duc...
![]() Pana una alta voi tipari "Pregatirea pentru vanzare" ca sa stiu ce sa verific in afara de presiunea in pneuri... 27 Jun 2007, 09:34: Gata: am luat-o, am plimbat-o la sosea, de-acum pot consideara acest topic inchis... P.S. Sa nu uit sa-mi actualizez profilul! This post has been edited by aditab: 27 Jun 2007, 08:34 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Azi am sunat la dealeru' din oras. M-am hotarat si eu la ABS+1.4 fara nici o optiune (in prima faza am vrut unul de baza). Acum, stau pe ganduri...1.4 sau 1.6. Ca de la cea de baza, am ajuns (si nu ma mai schimb!) la ABS+. Diferenta e de 400 de euro daca nu ma insel. Merita banii in plus? Nu iau in calcul stilu' de condus si alte cele, chiar merita? 1.6 nu am condus, cea de 1.4 e un pic lenesa. Diferenta mare de consum la acelasi mers? Se simt de 15 cai in plus? La sase ani ma gandesc ca nu prea simt cei 400 de Euro....
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai bine ia-ti pe motorina...Eu si acum regret ca nu mi-am luat
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
costinasd. |
![]()
|
Exclus. Imi place mai mult dieselu, dar dif de bani e mare. Si asa ma gandesc ca diferenta de bani de la 1.4 - 1.6(la un an) e cam un trimestru de casco. Ideea e ca trebuie sa fiu (sunt) calculat bine cu banii. Deci lasand vorba cu ''socoteala de acasa...'', iau in calcul fiecare amanunt. Si asa am plecat de la ideea pt una de baza, dar la ce ofera varianta asta, chiar merita banii in plus ( in principal ABSu' desigur)
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(costinasd. @ 27 Jun 2007, 19:37) Azi am sunat la dealeru' din oras. M-am hotarat si eu la ABS+1.4 fara nici o optiune (in prima faza am vrut unul de baza). Acum, stau pe ganduri...1.4 sau 1.6. Ca de la cea de baza, am ajuns (si nu ma mai schimb!) la ABS+. Diferenta e de 400 de euro daca nu ma insel. Merita banii in plus? Nu iau in calcul stilu' de condus si alte cele, chiar merita? 1.6 nu am condus, cea de 1.4 e un pic lenesa. Diferenta mare de consum la acelasi mers? Se simt de 15 cai in plus? La sase ani ma gandesc ca nu prea simt cei 400 de Euro.... ![]() mda,daca ai coborat dintr-un Aston Martin,1.4 e lenes,corect. daca esti calm si chiar asa de calculat la bani,iti vei lua 1.4.taxe mai putine si din diferenta de pret iti platesti macar CASCO-ul.daca esti mai "vana" si nervos,iti iei 1.6. daca faci zilnic drumuri in tzara,iti iei 1.5 dci,ca in oras nu rezolvi nimic(cu cat e mai ieftina motorina?1000 ROL?).un coleg si-a luat Toyota Auris 1.4 diesel,si are 10(zece,da...ZECE) litri la 100 de km consum in oras ![]() eu (ce-i drept,familist convins si circul foarte mult cu copiii mei) am ales 1.4.e OK,sunt multumit de el.restul...e relativ si tzine de gustul fiecaruia. |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
costinasd. |
![]()
|
E, nu ducem lucrurile mai departe, se stie ca e un pic lenes pt caroseria asta. La subiect: cred ca am sa optez pt 1.4. Nu sunt familist, dar e treaba de bani. Daca va fi cum gandesc (nu cum visez
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Riddick |
![]()
|
este lenes.corect.dar daca treci de la Dacia 1300 la Logan 1.4...nu ti se va mai parea.nu CHIAR asa de lenesa.
asa sa te ajute Dumnezeu si sa fie intr-un ceas bun. BAFTA |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
costinasd. |
![]()
|
...sa fie intr-un ceas bun. Maine plec de la lucru sa fac si un drive test (desi cu al lu' frate-meu m-am carat destul, Pref 1.4). Deja ma gandesc la culoare...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
alb sau rosu passion
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
costinasd. |
![]()
|
Rosu passion a fost prima alegere. Asa o are si frate-meu. Nu vreau sa aibe culoarea ca a lui...Alb
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
costinasd, incearca totusi sa te mai cauti de 600eur in plus sa pui aer conditionat pe ea. Crede-ma, la clima asta nenorocita face si ultimul banut. Va fi cam cu 8% mai scumpa decat fara, dar MERITA!!!
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(adip @ 28 Jun 2007, 00:12) costinasd, incearca totusi sa te mai cauti de 600eur in plus sa pui aer conditionat pe ea. Crede-ma, la clima asta nenorocita face si ultimul banut. Va fi cam cu 8% mai scumpa decat fara, dar MERITA!!! subscriu.daca facem un poll pe tema -regretati ca n-ati luat o versiune cu AC? ai sa vezi acolo un 95%- DA ! ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
musti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 10 July 05 ![]() |
@costinasd
Inteleg ca doresti sa-ti iei Loganul pe rate cu finantarea Dacia (direct de la dealer)? Daca da, te sfatuiesc sa incerci si o alta versiune. Initial si eu am mers pe mana dealer-ului. M-am dus la pravalie, mi-au facut calculele, mi-am facut dosarul, l-au trimis la aprobat si... norocul meu a fost ca aprobarea dosarului a durat mai mult decat promisesera ei. Am avut timp sa studiez oferta altor banci (de fapt am dat peste Finzoom pe internet) si am facut o vizita - cu dosar cu tot - la Volksbank. Am avut un soc. Diferenta de cost real a creditarii e imensa (in defavoarea Dacia). Iti iese linistit motorul de 1,6, vopseaua metalizata, alarma, aparatorile de noroi si de aripa, cotiera, covorasele de cauciuc, etc. la aceiasi bani. A doua zi dupa vizita la banca dealer-ul m-a anuntat ca tocmai mi s-a aprobat finantarea. I-am multumit politicos. Aveam banii din alta parte. N-a parut deloc surprins, he, he, he... Asa ca din luna mai folosesc un Laureate 1,6MPI gri platine, cu toate dotarile de mai sus montate la ridicarea masinii. Garantia extinsa mi-a dat-o dealer-ul, pt. ca am luat motorul 1,6. This post has been edited by musti: 28 Jun 2007, 04:46 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1,6 MPI
- BH-10-MUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:30 |