Jenti SLZ, SRN,Nova
![]() ![]() ![]() |
Jenti SLZ, SRN,Nova
cetatzeanu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
|
||
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
De Cielo merg, am vazut eu la un taxi.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
cetatzeanu, distantele dintre prezoane sunt standard la toate masinile. Teoretic ar trebui sa mearga orice janta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu sint chiar standard. Solenza e pe 4 prezoane cu 100 distanta.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
S-ar putea. Ce stiu, e ca am vazut pe Solenza jante CMS, Alessio si jante de Cielo. Ma gandeam ca daca au mers astea, merg toate...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Manuel, bihoreanu' are dreptate! Slz (precum majoritatea Renaulturilor) au 4gauri cu 100 distanta! Intimplator, Opel Vectra, Daewoo Cielo si inca niste alte masini, au aceleasi specificatii la gaurile jantelor. Spre exemplu, Audi 80 (gogosar si B4, Citroen, Peugeot) se lauda cu 4 x 108.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
uite un link poate te lamureste cu ceva www.nadiman.ro
jante auto am mai vazut ceva frumos la aia cu roti de langa shell de la ciurel de pe linia lui 41 langa lacul morii mai sus de MC venind dinspre crangasi. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
Mai baieti, discutia a deviat spre latura frumoasa si scumpa a problemei - unde gasim jenti aliaj, etc. Credeti-ma ca m-am umplut de nervi in perioada aia si nu degeaba am pus topicu` asta... Pur si simplu cercul circumscris celor 4 gauri si cercul jentii NU AVEAU ACELASI CENTRU !!! Asta-i motivul pentru care inca mai astept niste opinii despre jentile de tabla de pe slz-nova.....Oricum, multumesc celor care mi-au dat niste sugestii... :wink:
|
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:08 |