Ce sa nu montam pe Logan, Optiuni si accesorii care nu merita banii
![]() ![]() ![]() |
Ce sa nu montam pe Logan, Optiuni si accesorii care nu merita banii
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Acum ai un MCV imbunatatit de maimutele din service pe banii tai . Vai de service-urile noastre , degeaba e masina buna daca intra la gibonii dealerului pentru interventii ulterioare !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@paul_p:
Nu-mi spune ca le-ai montat la meridian sud... Aceasi problema o am si eu dar cu alarma (maat 679 extreme 2), montata la ei, desi modelul standard ptr. care am optat eu si am platit 450ron(!) "stia sa faca" destul de multe, practic, ea a fost setata in service ptr. "minimum-minimorum", daca pot spune asa. De exemplu, in cazul in care o portiera ramane deschisa, alarma se armeaza la fel, fara nici un fel de eroara optica sau acustica, ca si cum totul ar fi o.k., respectiv toate usile inchise, senzorul pozitionat la capota motor e nefunctional si lista poate continua... Am de gand sa ma duc peste ei, cu scandal daca e nevoie, sa-mi puna la punct alarma ptr. ca am platit (teapa!) un pret mult prea mare pe alarma asta, decat ar fi meritat in mod normal si ei si-au batut joc pur si simplu... Asa ca sfatul meu este sa te duci inapoi in service sa-ti rezolve problemele cu senzorii de parcare, mai ales ca ai dat 5-600ron pe kit! Sa-i nu-i lasam pe nemernicii astia din servce-uri sa-si bata joc de banii nostrii! This post has been edited by Kojak: 8 May 2007, 18:49 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.562 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE Kitul de mers inapoi merge prost. Nu simte masinile parcate lateral - probabil nu au montat corect senzorii Rili ? Si ce kit poate asa ceva ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
salut Paul ... sa-l stapanesti santos
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu va vine sa credeti, l-au vazut nemernicii cu masina noua si au luat pielea de pe el.
@paul_p: scuze, acum am vazut ca esti din Constanta This post has been edited by Kojak: 8 May 2007, 19:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Meridian a fost sigur dupa cum i-au luat banii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Kojak |
![]()
|
@andrei_2006: Tot de la ei (meridian) ti-ai luat si tu masina?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
@Kojak : Montajul a fost facut in Constanta.
Nu am avut timp sa vad ce si cum au programat la alarma. Vad ca nu mi-au dat manualul acela care era in cutia alarmei si care continea si instructiunile de montaj, ci doar o fituica cu o descriere pe un sfert de pagina. @IRONICK: Sistemul de pe BMW functioneaza corect si este cu adevarat util. Avertizeaza atat obstacolele aflate in spate cat si cele aflate putin in lateral, ca sa nu atingi cumva coltul barei de vreun obstacol. In pozitia in care au fost montati senzorii de pe Logan sesizeaza doar obstacolele aflate strict in spatele masinii. Probabil senzorii din exterior trebuiau montati un pic mai spre exterior, pentru largirea unghiului de detectie. E dificil sa mute acum senzorii deoarece raman vizibile gaurile actuale. Trebuiau sa dea corect gaurile din prima incercare. @andrei_2006 : Montajul huselor costa 104 lei. A fost scaparea mea ca nu am intrebat inainte cat costa. Macar de ar fi permis rabatarea fractionata a banchetei spate. @vadim_braia : Multumesc pentru urare ! This post has been edited by paul_p: 8 May 2007, 19:17 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Nu te supara, dar cum sa platesti pentru montarea in service a huselor auto?! Ti-a fost teama ca pierzi garantia daca le montezi singur?
![]() In Cta, in service la diler, nu-si dau baietii nici un interes. Desi iti iau si pielea de pe tine, fac minimul necesar, si trebuie sa stai langa ei ca sa fii sigur ca fac ce trebuie. This post has been edited by raqzvan: 8 May 2007, 23:28 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Alarma "de origine" Cobra acolo se monteaza, in portbagaj, are si un loc special de fixare. Nu stiu ce a fost in capul lor cand au decis (proiectat) asta...
E trist ca ai aflat pe pielea ta ce se stie cam de multa vreme: accesoriile nu merita luate/ montate la dealeri din nici un punct de vedere ![]() LE: MCV Laureate nu are standard telecomanda pe cheie???????? ![]() This post has been edited by GoGu: 8 May 2007, 23:26 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
paul_p |
![]()
|
@raqzvan : Am montat husele la dealer din lipsa de timp. M-am gandit ca nu poate costa prea mult, dar se vede ca m-am inselat. Data viitoare o sa-mi fac timp
![]() La huse insa nu pretul m-a deranjat, ci faptul ca impedica rabatarea fractionata a banchetei spate. Asta e cel mai suparator. Nu stiu ce naiba mai zic ca sunt speciale pentru MCV cand de fapt nu sunt. @GoGu : MCV Laureate are telecomanda pe o singura cheie. Cealalata cheie are doar cipul pentru imobilizator, fara telecomanda. Ori nu e locul ales adecvat, ori alarma suna prea incet. Cert e ca din exterior abia se aude un guitat ... Nici vorba sa sperie hotul sau sa alerteze trecatorii. Macar sper sa fi facut montajul corect, ca nu am avut timp sa stau langa ei cat au lucrat la masina. Tipul care a lucrat la masina parea OK. This post has been edited by paul_p: 9 May 2007, 00:02 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.054 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti voi, accesoriile pentru masini sunt lucruri care se produc si se comercializeaza de multe firme, aici nu prea exista monopolul pieselor de origine.
De aceea ar fi bine sa ne informam pe piata ce si cum, sa nu dam cu ochii pe foc la dealer-ul de unde cumparam masina. Alarme, senzori de parcare, huse, presuri si lichid de parbriz exista garla, pentru toate gusturile si buzunarele, reprezentantele Dacia fiind, din ce am vazut eu, cel mai slab aprovizionate dar cu preturile cele mai mari (se bazeaza si ei pe faptul ca dupa ce a dat fraieru' sute de milioane pe masina husele la 289 lei (!?) si montajul 100 lei i se vor parea ieftine). Apropos de huse pentru scaune rabatabile fractionat, nici cele speciale nu functioneaza prea bine, au fermoar doar pe partea spatarului, deci se poate rabata numai spatarul, sezutul doar intreg. Deci, cand va luati masina, nu dati cu banu' pe accesorii la dealer, verificati si alte piste, ca dupa aia va faceti nervi degeaba. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Paul, daca iti spun ca un set de huse de Golf V de la mama lor costa 18.5mil lei fara montaj, te mai linistesti un pic?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Booggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
S-o stapanesti sanatos , eu m-am ferit sa monteze cei de la servis ceva pe ea cu toate ca vroiau sa puna cam ce ai pus tu si multe altele ca sa-mi ia o groaza de bani.
Vezi pe topicuri ca exista informati despre tot ce vrei si ce nu vrei sa pui pe masina , de unde sa cumperi ieftin si bun forumisti care se pricep la montaj si fac lucruri de calitate profesionala Mai bine puneai A. C. pe ea din fabrica decat optionalele , nu am vazut in dotarile standar pe care le ai. |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
dar de exemplu ptr alarma si senzori de parcare ce facem cu garantia? ca aici la noi in ct la Domnul Olteanu nu prea merge nimic ptr ca el se crede Buricu Pamantului.
![]() ![]() PS. In curand imi vine shi mie MCV-ul |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dar OPC nu este in Ct.? Sau poate domnu' nu stie ca exista asa ceva ...e bine sa ii mai reamintiti din cand in cand.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nush oricum asta se discuta la serviceuri shi eu inca nu prea am avut probleme cu el adica nu am avut de a face cu serviceul din constanta dar acum ca imi vine si mie MCV ma gandesc cu groaza...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Este exemplul clar ce se intampla in al 2-lea oras la marime din tara cand e doar un singur service, si anume a lu' olteanu... Tarifele practicate de ei sunt enorme!!! Daca trageai o fuga pana in buc, faceai si un rodaj si o plimbarica si iti mai ramaneau si bani...
De asemenea cred ca montajul a fost facut cu **** d-aia nu-ti merg tie asa cum trebuie... Oricum s-o stapanesti sanatos. PS: Vezi la revizii cum faci... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
paul_p |
![]()
|
@Booggy : MCV Laureate are deja AC din fabrica.
@YRX : Daca montam alarma si senzorii de parcare in alta parte pierdeam garantia, asa ca nu am avut de ales. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(paul_p @ 8 May 2007, 20:11) @IRONICK: Sistemul de pe BMW functioneaza corect si este cu adevarat util. Avertizeaza atat obstacolele aflate in spate cat si cele aflate putin in lateral, ca sa nu atingi cumva coltul barei de vreun obstacol. In pozitia in care au fost montati senzorii de pe Logan sesizeaza doar obstacolele aflate strict in spatele masinii. Probabil senzorii din exterior trebuiau montati un pic mai spre exterior, pentru largirea unghiului de detectie. E dificil sa mute acum senzorii deoarece raman vizibile gaurile actuale. Trebuiau sa dea corect gaurile din prima incercare. La unele kituri senzorii nu sunt plani (adica fata lor nu e paralela cu fata care se pune pe masina) deci se pot roti un pic sa bata mai in lateral (sau sus, jos, ...) vezi daca e si cazul tau si remediaza. |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Booggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
paul_p
Atunci este perfect si eu am laureate MCV si ma miram sa nu aiba (dar mai sti ce configuratie fac prin fabrica) , acuma sper ca sti unde sa cauti inainte sa cumperi , eu asa am facut si de exemplu 4 buc. aparatori de noroi m-ar fi costat sa le pun la servisul afiliat reprezentantei de unde am luat masina 200 ron in loc de 42 ron cat am dat pe ele si m-am distrat 2 ore cu montajul(printre care si discuti cu vecinii aproape 1 ora ![]() This post has been edited by Booggy: 9 May 2007, 11:40 |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Retype @ 9 May 2007, 11:59) Asa sa le spui si celor din service cand cer 65 euro pe un set de placute de frana Dacia Logan sau 80RON pe un bat de antena Dacia Logan in conditiile in care ACELASI obiect poate cumparat de la pejo cu 25RON. ![]() Ca o fi vorba de dacii aici, dar actiunea se petrece la servisurile alea agreate, adica oficiale, unde preturile s-au aliniat deja. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cred ca problema initiatorului topicului este calitatea proasta a serviciilor, si nu pretul mare.
Acum vreti si o masina ieftina, si consumabile degeaba, no pai de unde vreti sa scoata si ei profit .. Capul de cheie merita. Alarma se poate monta si in compartimentul motor si suna de te scoate din minti. @paul Husele ar trebui sa te duci sa si le ia inapoi, pe motivul enuntat de tine - pierzi din functionalitate. Treaba lor e sa-ti spuna lucrul asta dinainte. |
--------------------
-
-
-
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.054 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Huse de 18,5 milioane la Golf V ? Si au vandut vreuna? Ca la banii astia este aproape tapiseria din piele naturala.
Placute de frana pentru Logan gasiti o gramada de marci la 1 milion numa' sa cautati, am discutat despre placute la piese de LGN pe vreo 5-6 pagini. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu stiu ce vanzari fac, amicul meu s-a carat din magazin pana sa auda raspunsul la "Mersi, gud bai!"
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Booggy @ 9 May 2007, 12:39) paul_p Atunci este perfect si eu am laureate MCV si ma miram sa nu aiba (dar mai sti ce configuratie fac prin fabrica) , acuma sper ca sti unde sa cauti inainte sa cumperi , eu asa am facut si de exemplu 4 buc. aparatori de noroi m-ar fi costat sa le pun la servisul afiliat reprezentantei de unde am luat masina 200 ron in loc de 42 ron cat am dat pe ele si m-am distrat 2 ore cu montajul(printre care si discuti cu vecinii aproape 1 ora ![]() Te rog frumos pune si tu niste poze cu aparatorile alea de 42 ron. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 20:28 |