SMS-uri gratuite, site facut la misto ?
![]() ![]() ![]() |
SMS-uri gratuite, site facut la misto ?
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
merge ma e bun 5 sms pe zi atat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dar ma costa in plus ? Sau ceva ?
O sa primesc mesaje cu reclame ? Sau telefoane ceva ? This post has been edited by cosmin_2300: 27 May 2007, 20:00 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
merge ok
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
este deja un topic pe tema asta: http://www.daciaclub.ro/5-SMS-uri-gratis-i...ore-t72363.html
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
si chiar e pe bune...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Folosesc de la lansare, am citit pe celalalt topic. Merge, e pe bune, ai 5 SMS de 160 de caractere pe zi gratis si care chiar ajung la destinatar.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
la mine numai merge acum,cred ca o sa devina contra cost.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Inca merge. Singura reclama pe care o primesti e la sfarsitul sms-ului unde scrie link-ul. Apare la expeditor numele tau daca esti in agenda destinatarului. Dupa cum spunea cineva mai sus ai 5 sms pe zi, dar nu stiu exact cand incepe contorizarea. Cred ca la 24 de ore dupa ce ai trimis ultimul sms din cele 5
![]() Am mai gasit si trimitesms.tk dar n-am reusit sa-l deslusesc. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu cont de vreo luna si e super ok.Ieri am dat in UK si a ajuns cu bine
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
@disaster e aceasi chestie ca primul post pe site-ul ala dat de tine... nu trebuie sa dai jos y! widgets sa mai stiu eu ce... trebuie doar sa ai un cont pe gmail si dai pe "Google gadget" (din pagina: Products > Widgests) si baga in pagina de iGoogle. Deci mult mai simplu' si folosibil de la orice PC, oriunde ai fi.
Iar tu cosmin_2300 tata... ai fraierti cativa sau ai fost fraierit si tu la randul tau... nu mai intrati pe link-uri de genu' www.******.com/My/TextMessages/?rfr=hl lu' acel HL i-ati bagat ceva banii in cont sau SMS-uri moka. Daca dati ceva si pentru alti dati un link normal www.****.com/.org etc. Scuze de aciditatea scrierii mele. Daaa asa este... toti vor sa profite de pe urma click-ului nostru. |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
A ?
![]() ![]() L.E. : acum am inteles ce vrei sa zici . Si care e problema ca ala castiga bani ? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 May 2007, 09:27 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(musicall @ 28 May 2007, 00:13) @disaster e aceasi chestie ca primul post pe site-ul ala dat de tine... nu trebuie sa dai jos y! widgets sa mai stiu eu ce... trebuie doar sa ai un cont pe gmail si dai pe "Google gadget" (din pagina: Products > Widgests) si baga in pagina de iGoogle. Deci mult mai simplu' si folosibil de la orice PC, oriunde ai fi. Iar tu cosmin_2300 tata... ai fraierti cativa sau ai fost fraierit si tu la randul tau... nu mai intrati pe link-uri de genu' www.******.com/My/TextMessages/?rfr=hl lu' acel HL i-ati bagat ceva banii in cont sau SMS-uri moka. Daca dati ceva si pentru alti dati un link normal www.****.com/.org etc. Scuze de aciditatea scrierii mele. Daaa asa este... toti vor sa profite de pe urma click-ului nostru. Si ce daca i-am bagat bani/sms in cont? Ca doar nu i-am dat din buzunar. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:38 |