Pescuit 2007, Pe unde ati mai fost
![]() ![]() ![]() |
Pescuit 2007, Pe unde ati mai fost
MiticaLGN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si prin jurul Galatiului sunt cateva balti bune dar ajunge cam 100 ron/24h daca vrei sa faci o excursie te pot indruma ca eu unul nu ma bag la 100 ron.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la hagiesti am fost eu anul trecut insa...anul asta nu prea am avut timp
am dat linga sat,la castelul ala ,sau ce o fi ,parasit am luat teni la 2-3 kilograme,si prin mai parca ,2 teni la 8 kg m-a ingrozit insa mizeria de pe mal... cred ca o sa incerc si anul asta am dat la 2-3 boabe porumb cu pop-up,plantate,sau uneori pe pat... nada porumb,inmuiat in apa cu zahar,vanilie,lapte praf,si sirop de artar This post has been edited by FireChief: 23 May 2007, 20:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
nu stiu ce se intimpla prin tara dar prin maramures e cam bataie de joc.dai o gramada de bani pe permis iar cind te duci la o balta ce sa vezi? nimic.pentru ca nu se face nimic. nu departe de baia mare erau doua belti super care acum arata jalnic , pline cu stufaris , tot felul de crengi si de mizerii.iar pestii cam putini ca popularea se face mai mult in acte.noroc ca se poate merge pe apele curgatoare.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai cum se spune? doua balte?
pe la noi se ureaza: ca..t pe bat! This post has been edited by dariusz: 23 May 2007, 21:22 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai maaaaaa!
![]() Balți, fratello ![]() Hai zi drept, te gandeai la beldiță, nu? ![]() La noi in Bacau se zice "sa ma c@k pe undita ta" dar am vrut sa fiu finut ![]() This post has been edited by StefanT: 23 May 2007, 21:24 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 23 May 2007, 22:23) Hai maaaaaa! ![]() Balți, fratello ![]() Hai zi drept, te gandeai la beldiță, nu? ![]() La noi in Bacau se zice "sa ma c@k pe undita ta" dar am vrut sa fiu finut ![]() da ma , ai dreptate" balti".iar urarea trebuie sa fie facuta pentru a da roade nu ca sa fie finuta , ca moare pescaru de foame! ![]() da ce e aia beldita? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 23 May 2007, 22:36) In Tisa am dat si si eu e marfa dar pestele se cam lasa prins greu .Localnicii dadeau cu niste orez fiert ..cus-cus parca ii spunea si mai aveau ei o denumire la viermusi da nu imi mai aduc aminte acum ii spuneau sau arpacas.eu il colorez cu colorant alimentar.rosu sau galben.scobarul moare dupa ala rosu |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
l@u |
![]()
|
Dar la viermusi cum le spuneti ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
dariusz |
![]()
|
la aia di apele de la munte , care se gasesc pe sub pietre in niste cochilii le spunem carabeti.aia merg bine la pastrav.
mersi stefane! ![]() This post has been edited by dariusz: 23 May 2007, 21:44 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
l@u |
![]()
|
Da la aia de carne?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dariusz |
![]()
|
tot viermusi.probabil ca prin alte parti le zice altfel.regionalisme
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
l@u |
![]()
|
La Sighet(acolo sunt multi ucrainieni si maghiari) altfel le spun localnicii la viermusi.Daca imi aduc aminte iti spun.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dariusz |
![]()
|
a dreacu treaba.exact azi am fost la sighet!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 23 May 2007, 20:58) la hagiesti am fost eu anul trecut insa...anul asta nu prea am avut timp am dat linga sat,la castelul ala ,sau ce o fi ,parasit am luat teni la 2-3 kilograme,si prin mai parca ,2 teni la 8 kg m-a ingrozit insa mizeria de pe mal... cred ca o sa incerc si anul asta am dat la 2-3 boabe porumb cu pop-up,plantate,sau uneori pe pat... nada porumb,inmuiat in apa cu zahar,vanilie,lapte praf,si sirop de artar Daaaa.. si eu am prins un crap de 4 kg la hagiesti.. record personal. Dar acum 3 ani parca. Am mai fost dar fara asa mari succese. Cat despre momeli.. cam acelasi lucru am folosit ei eu |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io n-am inteles de ce se cheama topicul "Pescuit 2007"
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(StefanT @ 23 May 2007, 22:23) Sa stii ca StefanT te minte. La noi la Bacau se spune bafta, noroc, sa prinzi peste si alte urari de astea, ca sa fie siguri ca nu prinzi nimic. Daca nu apuca sa iti spuna in fata te suna pe mobil ca sa iti ureze. Beldiță = soreață. |
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Beldita , ce sa fie
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Beldita=Pește mic, asemănător cu oblețul, cu spinarea albastră-verzuie, având pe părțile laterale câte două linii paralele întrerupte (Alburnoides bipunctatus)
soreata=albișoară, latiță, obleț, sorean. conform dexonline Beldita spunem noi in Moldova, soreata zic oltenii, constantenii nu stiu cum spun ![]() This post has been edited by ady77: 24 May 2007, 13:18 |
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Constantenii spun peste mic.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:23 |