Intrebare Incepator Ajutor, Dupa furtuna de ieri noapte
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Incepator Ajutor, Dupa furtuna de ieri noapte
holograma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|||
KilleR82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru initiatorul topicului, adica PCAdi,
Portbagaj Nu reusesc sa disting din poze ce problema ai exact la portbagaj. poate niste poze fara blitz ar fi mai bune. - Ideea e ca daca e expusa tabla, ar fi imperativ sa faci o vizita la service (pe casco evident, de-aia ai asigurare) ca sa iti revopseasca zona. Vezi ca rugina nu apare instant, ca tabla e oarecum "tratata", dar intr-o luna maxim va aparea (ma repet, daca tabla a ramas expusa). - Daca in schimb sunt doar zgarieturi, chiar daca "le simti" cu unghia, la un polish calumea ies f bine (se va matui intai zona cu o laveta abraziva fina udand continuu cu apa, dupa care se va reface lustrul suprafetei cu polish). Luneta Nu ai pus poze cu zgarieturile lunetei. Aici nu merita sa te joci... eu as merge sa o schimb pe casco. Trebuie sa stii ca vei avea parte de o groaza de zgarieturi de acum incolo, si ca va trebui sa te inveti sa "nu iti pese", in fond de-asta platesti (sau ai platit) la o masina noua, deasta platesti casco. La viitoarele zgarieturi, de cele mai multe ori polish-ul rezolva problemele, asa ca important e sa nu fii stresat. Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane mk2 ph2
2008 1.6 16v K4M Euro4 Privilege (2008-) + GPL Dacia Duster 4x4 mk1 ph2 2015 1.6 16v K4M Euro5 Laureate (2015-)
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
nu cred ca se rezolva doar cu un polish. suprafetele de pe care e luata vopseaua par a fi destul de maricele si nu doar zgarieturi de la praf.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
KilleR82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
holograma, exact asta spuneam si eu...
QUOTE(KilleR82) ...daca e expusa tabla, ar fi imperativ sa faci o vizita la service (pe casco evident, de-aia ai asigurare) ca sa iti revopseasca zona. Vezi ca rugina nu apare instant, ca tabla e oarecum "tratata", dar intr-o luna maxim va aparea... nu as putea afirma exact (pe baza pozelor) daca e expusa tabla, dar, intr-adevar, asa pare |
--------------------
Renault
Megane mk2 ph2
2008 1.6 16v K4M Euro4 Privilege (2008-) + GPL Dacia Duster 4x4 mk1 ph2 2015 1.6 16v K4M Euro5 Laureate (2015-)
|
|
PCAdi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 11 April 07 ![]() |
Multumesc pentru interventii si sfaturi.
Deocamdata, am fost la firma reprezentanta de unde am si luat si au toate dotarile ca la carte pentru vopsitorie, cu cabina, exact cum le cere Pitestiu - uzina, caci tot ei au investit aici. Acolo, un bun amic, inginer ITP dar de formatie inginer mecanic, mi-a spus ca acea zgaraietura mai mare e destul de adanca si ca se revopseste toata usa de la portbagaj. Face treaba asta de x ani si daca ar fi posibilitati alternative gen scratch remover, polish, creion retus, etc, ar face ceva, dar pentru indepartarea acelei portiuni de vopsea prin forta mecanica, recomanda revopsirea. O fac pe Casco. Referitor la Luneta... zice ca aia nu are absolut nici un rost schimbata pentru ce are. Foarte slabe atingeri, fara nici o crapatura sau fisura, incat se pot observa doar dintr-o anumita pozitie, si cand e curat geamul. Nici agentu nu le-a observat. Intr-adevar reparatiile casco nu au limita pentru un an, deci, de x ori poti repara. Sanatate si sa vedem ce mai urmeaza. Va tin la curent daca va intereseaza. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6
Laureate 2007 Rosu Passion
- BH nn nnn "Mai bine sa-ti fie frica decat sa te sperii"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 20:23 |