AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce, omu' avea intilnire in seara asta? Si spera sa dea la bucle? :
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca da la bucle acum cand postam noi
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In cazu' asta ne putem face o idee ce printesa cuminte a agatat omu'.
![]() P.S.: Noi poate ridem si ala alearga disperat sa scape de cine stie ce aratare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Plec de la servici, beau o bere in oras si cand vin acasa mai gasesc 5 pagini scrise la topicu asta. Sa credeti voi ca le citesc...
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Zippy |
![]()
|
tipa unu la mine in cartier, o fi el?
This post has been edited by Zippy: 26 May 2007, 01:54 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai omule, nu stiu daca tu vb serios sau faci misto de noi
![]() Lasa-le incolo de antidepresive ca sunt miliarde de pasarici p-aci pe planeta, care de care mai dornice (da se fac ca nu stiu nimic). ![]() Cred ca multi am avut intalniri cu agatatoare dupe net, ce mare chestie ? Ie cam asa: daca n-ai noroc din prima, atunci o sa te intalnesti cu 100, te f#$% cu 10 si te insori cu 1. Nu ca toti ne-am fi f#$%^ ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca numai dupa 3 ore de vrajeala crezi c-o sa i-o pui, inseamna ca esti prea increzator... si daca va fi asa, nu-i decat o curva(proasta) pentru ca s-a combinat cu un guster care da doar beepuri.
Ca te-a lasat gagica pt. altu', ar trebui sa te puna pe ganduri... eu zic ca ai luat prea putine antidepresive. Cand eram mai tanar, faceam un sport din agatatul pe irc (nu mIRC, ala-i soft de intrat pe irc ![]() Da-n fine, fiecare cu norocu' lui. Eu cred insa ca e mare teapa. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
muhahauahaaa
![]() deci, cand am postat ultima data aseara erau 2 pagini, azi dimineata 8 ! ![]() cu punga de floricele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: zine Dane, cum a fost? Te pandesc cand intri pe mess ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 25 May 2007, 23:14) bre.....sunt tampa...la ora asta nu mai pricep nimic...cred ca mi-a afectat neuronul orele petrecute azi la semafoarele din bucuresti .... ![]() ia-ti motocicleata, ca si lexy ![]() QUOTE(C@talin @ 25 May 2007, 23:23) nu mai are timp de forum de cand a dat caldura, se trage cu motoru pe kiselef ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 25 May 2007, 20:52) Tu esti fata, poate tu intelegi mai bine decat ei. De ce trebuie sa indur atatea marlanii, cand eu am fost sincer si mi-am deschis sufletul in fata lor? Daca iese o relatie frumoasa, cu timpu asa, intre mine si ea? daca e chiar cum a zis ea pe net? ![]() Nu mai fi atat de bun cu fetele! nu merita....si-n plus majoritatea femeilor nu vor un tip 'prea bun' in preajma lor....ele au nevoie sa se framante unpic, sa se macine...sunt un pic masochiste la faza asta.....asa ca fi tu...nu fi prea bun. QUOTE(C@talin @ 25 May 2007, 20:55) hai sa va zic o faza! eram la pretina mea(nu, nu am agatat-o pe net) si ma duc sa fac cafea intr-o sambata dim, deschid geamu' la bucatarie...si imi sare ceva in ochi in balconu de la etajul 3 din blocul de vis-a-vis...o papusa sau femeie cum dracu le zice gonflabila...PUSA LA USCAT! pe balcon ![]() sambata urmatoare...ma duc dupa-amiaza la pretina....soacra in vizita, ma cheama in bucatarie sa-mi arate ceva...aceeasi femeie gonflabila pusa la uscat...alte 2 ore de ras cu fata si soacra sambata viitoare stau cu aparatu' la panda....si-o sa pun o poza pe forum ![]() QUOTE(DAN_DANIEL @ 25 May 2007, 21:18) asa ma....asa ![]() lasa dracu antidepresivele....ia-ti prietenii...iesiti in cluburi... nu d-alea de fite!...imbata-te si da-te la femei....cat mai multe...iesi cu fiecare dupa-aia, nu mai mult de 2-3 ori decat daca-ti place vreuna si vrei sa ramai cu ea. sigur o sa dai peste una care-ti place mult (vezi ca ei sa-i placa mai mult de tine decat tie de ea;) ) si atunci ramai cu ea. Nu te mai arunca ca gheorge cu capu' inainte! stai mai mult...judeca. O femeie in fusta scurta rau si decolteu adanc are ceva de aratat fizic...si atat! Cauta o fata care arata bine dar nu se imbraca precum o fufa...daca arata bine imbracata normal...arata bine si dezbracata Daca gasesti una sa-ti placa... nu fi tolomac sa tragi de ea sa-ti cada la pat...dar nici nu astepta mai mult de o luna. PS: nu mai agata femei pe net, e naspa, interactioneaza cu femeile cu care vrei sa-ti petreci timpul...dar nu virtual! PS2: mai lasa dracu calculatorul....iesi si tu cu pretinii la o bere, la un gratar....plimba-te prin oras, prin targ...prin magazine...mai mestereste pe la dacie, etc PS3: nu cu antidepresive iesi din depresii....mai rau iti fac. lasa-le! |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
primul lucru care l-am facu acu dimineata a fost sa ma uit la topicul asta !
sa-i dam un premiu de popularitate ![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 26 May 2007, 08:11) lasa dracu antidepresivele....ia-ti prietenii...iesiti in cluburi... nu d-alea de fite!...imbata-te si da-te la femei....cat mai multe...iesi cu fiecare dupa-aia, nu mai mult de 2-3 ori decat daca-ti place vreuna si vrei sa ramai cu ea. sigur o sa dai peste una care-ti place mult (vezi ca ei sa-i placa mai mult de tine decat tie de ea;) ) si atunci ramai cu ea. Nu te mai arunca ca gheorge cu capu' inainte! stai mai mult...judeca. O femeie in fusta scurta rau si decolteu adanc are ceva de aratat fizic...si atat! Cauta o fata care arata bine dar nu se imbraca precum o fufa...daca arata bine imbracata normal...arata bine si dezbracata Daca gasesti una sa-ti placa... nu fi tolomac sa tragi de ea sa-ti cada la pat...dar nici nu astepta mai mult de o luna. PS: nu mai agata femei pe net, e naspa, interactioneaza cu femeile cu care vrei sa-ti petreci timpul...dar nu virtual! PS2: mai lasa dracu calculatorul....iesi si tu cu pretinii la o bere, la un gratar....plimba-te prin oras, prin targ...prin magazine...mai mestereste pe la dacie, etc PS3: nu cu antidepresive iesi din depresii....mai rau iti fac. lasa-le! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
da sa dea la cine trebe ,era odata un articol in tion despre un sofer de camion care o luat o "muncitoare" in cabina si dupa o partida de sex oral,ajunge politia acolo ca facea razie...ii da jos,cand sa "o" identifice...surpriza..era o "shemale"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate il doare inca in dos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
zicea ca are examen azi....o fi la facultate.....satisfacut
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
[quote=AlexU,26 May 2007, 07:37]
muhahauahaaa ![]() deci, cand am postat ultima data aseara erau 2 pagini, azi dimineata 8 ! ![]() cu punga de floricele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma bucur ca sunteti alaturi de mine. cat despre nea' care mi-a dat bad reputation si a scris asta "da-te-n p**a mea =)) Today, 03:08 Left by:", asta sa fie la el acolo in casa This post has been edited by DAN_DANIEL: 26 May 2007, 09:59 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Bine-bine, da aseara, ce ai facut aseara?
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
pai aseara, am baut un suc prigat de visine si am ascultat vama veche. au ei niste melodii care ma linistesc asa.. aia cu vara asta o sa ma indragostesc, etc..
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
pina la urma cind e intilnirea??
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
mi-a mai dat 2 bipuri scurte pe cosmote, si io i-am dat unu singur mai lung..
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Asta-i culmea zgarceniei: sa dai bip pe cosmote
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
nu ca deja topicul asta a degenerat intr-o bataie de joc. mai intai pune-ti poze cu papushea gonflabila, apoi cu transexuali, va bate-ti joc de mine.
![]() si tu ala, care m-ai injurat la reputatie acolo, te da-i tirat? |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(DAN_DANIEL @ 26 May 2007, 09:57) pai aseara, am baut un suc prigat de visine si am ascultat vama veche. au ei niste melodii care ma linistesc asa.. ... si te-ai <cenzurat de moderator (limbaj neadecvat) > ca un nemernic!QUOTE(DAN_DANIEL @ 26 May 2007, 10:00) Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor, nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Bate fieru' cat e cald !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
ma ruga cineva mai sus sa pun o poza cu mine. iata
Attached thumbnail(s) Imagine_26_.jpg ( Size: 104.29k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
cind e intilnirea??
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:21 |