AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
![]() ![]() ![]() |
AM AGATAT SI EU O TIPA, PE INTERNET
GABONE77 |
![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
Wild_Snake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 07 ![]() |
domne am venit de la munk..si am cetit aici..tare..mi-a luat 30 min sa termin..go go daniel..
|
--------------------
DACIA
1310
98
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(argon @ 26 May 2007, 14:33) Deja e prea trasa de par, totul are o limita, unele chestii sunt personale, da' vad ca unii se ingesuie ca babele la barfa, chiar nu mai are nici un haz.(nu ca ar fi avut inainte) Ma'ntreb si eu ca altii...unde e cafeneaua de altadata?! ![]() Gata...nu mai zic nimic ca deja am 10%warn ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de cand constituie asta un impediment?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 26 May 2007, 15:34) asteptam macar o poza cu voi doi daniele ca sa ai credibilitate. deja are parfum de farsa topicul asta. in schimb daca vii cu o poza cu voi doi, castigi capital de imagine big time. later edit: daca nu ai cu ce ma ofer eu ca stam in zona si am aparat foto ![]() Poate acuma sta si mixeaza in photoshop niste poze ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
sau se se pozeze cu gagicile pe strada! Mdea....ma duc sa arunc un ochi pe haifive sa vad ce mai e nou:D
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
sal.
a murit taica-miu azi dimineata. nu o sa mai pot posta o vreme. scuze |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Ai mare grija cu antidepresivele!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asta deja e caterinca, inchideti obloanele si sa nu ramana urma pe forum va rog...a se sterge cu buretele
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE a murit taica-miu azi dimineata. nu o sa mai pot posta o vreme. scuze Asta daca e caterinca, e caterinca proasta. ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Proasta rau. La ora 17:44 comunica ca i-a murit tatal, da' la ora 13 si ceva posta in fericire aici. Deci...trecut de pranz....tatal cica a murit dimineata.
Ce glume..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da... hmm Sincere Condoleante... dar a murit azi dimineata si tu dabia la 17afli?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Esti bolnav omule!
TRATAMENT! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mai tu ori esti high si faci glume proaste de la un timp?
![]() Asta nu mai e o gluma buna deloc ![]() Daca nu e gluma atunci RIP |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
cat de naspa. ma lasatil si voi in pace, daca e adevarat?
condoleante prietene si sper sa te vezi cu fata aia pana la urma. daca ai permis a si ceva experienta iti ofer imprumut motoru meu sa o dai gata pe micuta This post has been edited by vomital: 26 May 2007, 17:46 |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mai clona...da-i drumu la plimbare!
maaaari probleme... ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cabinetul Doctorului Pastrama isi prelungeste programul la cererea insistenta a pacientilor din Cafenea.
![]() cat mai ai sedinta de consiliera psihica doctore? ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vomital |
![]()
|
clona? prietene te rog roaga un moderator sa verifice ip-urile. mai ma uit din cand in cand pe acest forum, dar pana acum nu am avut intentia sa postez, insa azi am fost induiosat de povestea acestui tanar. sper sa nu fie vreo gluma proasta si sa cad de fraier.
in fine, te rog vezi ipurile |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se vede ca esti o clona sensibila.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
mare ti-e forumul doamne!!!!!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
disaster nu te-ai plictisit de floricele?
![]() ia o bere ![]() This post has been edited by AlexU: 26 May 2007, 18:39 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
robimk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 February 06 From: arad ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- ar07xxx
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 18:00) clona? prietene te rog roaga un moderator sa verifice ip-urile. mai ma uit din cand in cand pe acest forum, dar pana acum nu am avut intentia sa postez, insa azi am fost induiosat de povestea acestui tanar. sper sa nu fie vreo gluma proasta si sa cad de fraier. in fine, te rog vezi ipurile Auzi clono, asa prosti ne crezi pe noi moderatorii? poti posta cu ce Ip vrei, dar nu trebuie sa-ti explic cum, ca-ti iese foarte bine ![]() ![]() Macar nu mai fa pe prostu' cu texte in genul celui de mai sus. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vomital |
![]()
|
bine prietene, sunt clona cum zi tu. o sa te convingi mai incolo ca nui asa. si te rog frumos, mai usor cu insultele ca nu ne cunoastem
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
vomita-l, devenisi cam artagos pentru un incepator...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vomital |
![]()
|
da, probabil. sa inteleg ca abia cu timpul imi pot permite sami sustin o parere.
stiu ca e suspecta toata faza asta, insa as aprecia daca am mentine discutia la un nivel civilizat. ps e vomital nu vomita-l |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(vomital @ 26 May 2007, 19:50) bine prietene, sunt clona cum zi tu. o sa te convingi mai incolo ca nui asa. si te rog frumos, mai usor cu insultele ca nu ne cunoastem ![]() Nu suntem prieteni in primul rand, in al doile arand, cunosc pe cineva care folosea aceasi exprimare: QUOTE(DAN_DANIEL @ 23 Apr 2007, 06:54) stai, prietene. ce are? Am un prieten in Constanta si a zis ca sa mergem si acolo o noapte, cu masinile, studenteste asa. e naspa??? QUOTE(DAN_DANIEL @ 5 May 2007, 10:08) In al treilea rand, avatarul e acelasi stil de manelo-rocker razvratit ca si 'alalalt cont. In al patrulea rand, motorul din profil...cunosc pe cineva care tocmai si-a luat unul.. QUOTE(DAN_DANIEL @ 8 Apr 2007, 20:55) HAI FRATILOR, ca pret mai bun ca asta nu exista, dau si o lumanare pe langa ea, sa zica boda proste ala care o lua-o. E POMANA CURATA. O DAU CA MI-AM LUAT MOTOR!! Asa ca vezi tu..."prietene", IP-ul este ultimul lucru la care ne uitam noi moderatorii cand suspectam pe cineva de clona ![]() This post has been edited by argon: 26 May 2007, 20:19 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:36 |