[VIDEO] lowgun, lowgunul vs yamaha r1 vs kavasaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] lowgun, lowgunul vs yamaha r1 vs kavasaki
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Ce ii faceam frate , faza e ca eu chiar i-am facut ...dupa ce a facut unul pana la 5 km mai incolo
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu i-ai dat fleshuri?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AlinREHAU |
![]()
|
pai nu m-a lasat pasagerul , ca eram cu masina lui
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu am trecut de 140 , jur
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
tare =))))))0 cool ce patzisera aia cu bicicletele lor le era frica ca ii depaseste careva de au loato la goana:)))))=)))))
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
vladrehau: Uite chiar i-a depasit !!!!!!!!!!!!!
|
-------------------- |
|
GTX |
![]()
|
![]() membru retras Group: Members Posts: 204 Joined: 20 June 06 ![]() |
=)) da ...ba asta cred ca daca si-au luat Logan si-au luat Ferarri .Cum sa faci ma o motocicleta cand raportu putere/greutate e urias,poate daca te lasa ala de o conduce!
This post has been edited by GTX: 16 Apr 2007, 14:58 |
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
1998 berlina www.tuning-pe.net
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Pacat ca lumea nu mai stie de gluma pe aici ...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
n o t? ce inseamna?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
NOT e o negatie ... pusa dupa o afirmatie pentru a o infirma , in scop oarecum comic care sa provoace ras . Daca ai vazut borat ti-ai fi dat seama pe loc ... spunea tipul , " this suit is black ..... NOT " si radeau aia ...
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
aha.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(GTX @ 16 Apr 2007, 15:57) =)) da ...ba asta cred ca daca si-au luat Logan si-au luat Ferarri .Cum sa faci ma o motocicleta cand raportu putere/greutate e urias,poate daca te lasa ala de o conduce! Iti spun eu cum : ori il orbesti cu faza lunga ori ai dai un branci cu botu masini .......... ![]() mai avea putin si ai dadea la ultimu ideea e ca se tinea destul de bine dupa ei |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu ai vazut ca aia meregau la 4000rpm?
![]() This post has been edited by St: 16 Apr 2007, 23:37 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut o treaba din-asta cu un Camaro. L-am vazut din spate, m-am dat mai aproape sa-l vad si ala m-a inteles gresit si a plecat ca din pusca. De la 80-90 cat aveam in cateva zeci de secunde nu l-am mai vazut. M-a inteles gresit sau a terminat de vorbit la telefon, altfel nu stiu ce cauta un Camaro in afara localitatii sub 100...-200Km/h
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce conteaza restrictia de viteza de 40 km/h ce apare chiar in ultima secunda, alea sunt pentru fraieri, sunteti foarte tari ce sa mai spun..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' ce n-ai vazut semnul aditional pe care scria cu exceptia Logan?
This post has been edited by nh1980ro: 17 Apr 2007, 13:10 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Era restrictie de 140 km/h, dar n-ati vazut voi...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
ia depasit pan la urma ca se oprise pe dreapta la 1 pom
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
GTX |
![]()
|
![]() membru retras Group: Members Posts: 204 Joined: 20 June 06 ![]() |
Iti spun eu cum : ori il orbesti cu faza lunga ori ai dai un branci cu botu masini ..........
mai avea putin si ai dadea la ultimu ideea e ca se tinea destul de bine dupa ei Ii orbesti cu faza lunga din spate =)) cam greu... |
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
1998 berlina www.tuning-pe.net
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(argon @ 17 Apr 2007, 12:37) Ce conteaza restrictia de viteza de 40 km/h ce apare chiar in ultima secunda, alea sunt pentru fraieri, sunteti foarte tari ce sa mai spun.. vrei sa pun tot filmu sa vezi ca acolo era o banda surpata si chiar a redus la aprox 50 km/h ? crezi ca de ce ia pierdut pe aia? ca aveau motoare? nu............. |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Am oprit ... Chiar te agitai ca un pepsi ca nu am depasit pe contrasens cu masini venind din fata ...
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Fluturash |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 April 07 ![]() |
tare asta da vointza de fier...
![]() |
--------------------
Peugeot
206 HDI
2006
- B-XX-WWJ Niciodata sa nu gonesti cu o viteza mai mare deca a ingerului tau pazitor !
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
genul asta de orgolii cretine provoaca o sumedenie de accidente. minore pt masini, fatale pt motociclisti. tot asa frate, ma intreb cum vati simti cu un om mort pe constiinta
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Asta intra in categoria "Azi am facut un BMW cu Dacia, ca ala mergea regulamentar, dar eu am Dacie asa ca pot sa incalc orice reguli."
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Pentru cine nu au inteles , NU aveam de gand sa ii depasesc , nu ca as fi avut cum ... Nu stiu daca ati vazut continuarea filmuletului cand dupa 20 Km aceeasi motociclisti "dusi cu pluta" ne-au ajuns din urma dupa ce au reparat ce au avut de reparat , si sa vezi ce depasire au facut cu masini venind din fata cu ghidonul la 5 cm de oglinda masinii din fata . Filmuletul nu a fost pus deoarece avea mult prea multe injuraturi la adresa lor . Motociclistii sunt victime din cauza unor soferi neatenti care au luat carnetul cum l-au luat ... dar se fac victime cand fac tot felul de acte de bravura pe drumurile publice si depasesc prin locuri prin care abia incape motorul de masina depasita si aia din fata . Acum sa fim seriosi cu ce le-am periclitat eu viata mergand in spatele lor cu o viteza mai mica decat a lor ? Poate daca aveam un BMW si imi lustruiam numarul de rotile lor mai ziceam dar nu a fost asa .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:11 |