accident de nota 10, dovada ca loganu e rezistent
![]() ![]() ![]() |
accident de nota 10, dovada ca loganu e rezistent
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Se paote ca baba de care vorbeai sa-si dea seama ca si-a rupt o vertebra de exemplu de la accident. Sa vezi atunci distractie.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Sau mai rau, s-o ia ficatu', Doamne fereste, cand o sa vada ca 50ron o sa-i ajunga numai de spaga la mecanic...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
pai ala se poate duce sa spuna ca soferul loganului nu a vrut sa mearga la politie...
eu am un cunoscut,acum vreo 2 luni a "agatat" o masina de scoala la schimbarea de banda,chestie minora,o zgarietura pe bara spate,cica s-au inteles ptr vreo 50 ron,insa instructorul "smecher" s-a dus apoi la politie,iar persoana in cauza a primit amenda+suspendare 30 zile+test legislatie ptr neprezentare la politie... |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pe asta ai dat-o de la tine, nu ?
os, am o rugaminte, muta-l la cafenea ca e rostul de aberat pe aici ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
sunt foarte sceptic in privinta acestei posibilitati. ma rog, sa spunem ca pot doar sa ma rog pentru aerianul meu
![]() |
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Roaga-te si pentru tine putin caci zau ai nevoie !
This post has been edited by l@u: 26 May 2007, 22:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici unde e topicul se inchide.
Pentru initiator care a trimis niste reporturi: poate nu ar fi rau sa-ti recitesti si postarile tale. Poate nu numai CEILALTI sunt de vine. Poate o parte din vina pentru atitudinea altora iti mai apartine si tie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:34 |