Aer Conditionat, Cit costa repararea/inlocuirea?
![]() ![]() ![]() |
Aer Conditionat, Cit costa repararea/inlocuirea?
Disturbed |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- TM 10 AFV
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In fata radiatorului motorului, mai ai un alt radiator mai subtire care lucreaza pentru aerul conditionat. Probabil ca ai fisurat acest radiator si ai pierdut freonul din instalatie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ai spart condensor-ul. Adica radiatorul cu functia de condensare pentru AC. Este in fata radiatorului de apa pentru motor.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Daca nu ai casco e destul de nasol. Condensorul e cam 3 sute si ceva de euro dar mai intra si incarcat intalatie si probabil ca mai ai ceva plasticuri sparte pe acolo
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Disturbed |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri
Cam scumpa distractia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- TM 10 AFV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai, probabil scumpa ti s-a parut si polita de asigurare CASCO. Acuma...tragi....
Chiar nu va pot intelege cum dracu aveti curajul (a se citi inconstienta) de a merge neasigurati cat mai mult posibil pe aceste infecte drumuri ale acestei infecte patrii marete. Da' nu e problema, acuma vei plati echivalentul al unei polite jumatate, iar dupa asta, vei avea AC dar tot neasigurat vei fi... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cum pot uni sa aiba masini de peste 7000 de coco si nu aiba casco ,adica pot si la un accident incep sa-si dea seaman in ce sau bagat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Disturbed |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 6 Apr 2007, 14:34) Pai, probabil scumpa ti s-a parut si polita de asigurare CASCO. Acuma...tragi.... Chiar nu va pot intelege cum dracu aveti curajul (a se citi inconstienta) de a merge neasigurati cat mai mult posibil pe aceste infecte drumuri ale acestei infecte patrii marete. Da' nu e problema, acuma vei plati echivalentul al unei polite jumatate, iar dupa asta, vei avea AC dar tot neasigurat vei fi... QUOTE(C@talin @ 6 Apr 2007, 14:37) cum pot uni sa aiba masini de peste 7000 de coco si nu aiba casco ,adica pot si la un accident incep sa-si dea seaman in ce sau bagat Am scris eu undeva ca as avea sau nu casco? ete spre surprinderea neuronului vostru chiar am casco....dar ma gindeam sa nu il folosesc.... numa bine, la mai multe glume si vorbe de duh This post has been edited by Disturbed: 6 Apr 2007, 15:02 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- TM 10 AFV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
altu care sa suparat ,cum sa ai casco platesti acolo cu nemiluita si nu-l folosesti ? vrei reducerea aceia am inteles,off acuma nu mai inteleg nimic predau stafeta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai.....neoronul nostru se mira de ce te-ai zgarci si nu ai face pe CASCO. La o adica, pentru ce neuronu tau il mai platesti atunci?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Disturbed |
![]()
|
Sa va raspund poate intelege si neuronu vostru ceva.
1. In momentul in care folosesti casco ai "dosar" la ei, ai incident. La anu' daca mai vrei casco trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar pentru polita din cauza incidentului oricit de putin au "cheltuit" ei cu tine, iti baga ei nush ce procent 2. Suma asigurata scade cu valoarea folosita pentru a repara ce ai stricat, iar in caz de dauna 100% la masina nu mai primesti suma asigurata in totalitate, ti se scade din ea suma folosita. Din aceste 2 cauze mi-a trecut prin neuron sa nu folosesc casco, dar binenteles totul depinde de cit ma costa distractia.... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- TM 10 AFV
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Si eu am fost implicat intr-un incident minor (a intrat o vaca in mine si mi-a aranjat un pic spoiler-ul spate). L-am schimbat pe casco ca sa nu mai pierd toata ziua pe la politie si am platit reintregirea (vreo 20 ron). Faza e ca la banca (am ratitze la ea) mi-a dat un desfasurator si pentru casco. Intrebarea mea este daca se pastreaza in continuare sumele de platit din desfasuratorul ala. Cu cat trec anii cu atat mai putin am de platit.
Multumesc anticipat, Paste fericit la toata lumea! |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Suma (la noi care avem rate) scade anual datorita devalorizarii masinii, reducerea pentru conducerea fara evenimente nu se aplica, conform celor scrise pe contract ( art 4.8 si 4.9 Asiban). S-a mai discutat in topic-urile despre asigurari.
This post has been edited by Amedeus: 6 Apr 2007, 16:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
rerecroS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
Daca te intereseaza, am eu un condensor AC de pe un Megane 2 sedan, de vanzare(putin lovit, dar nu curge).
Tind sa cred ca e identic. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu tind sa cred ca nu e deloc identic.
This post has been edited by prody: 21 May 2007, 18:09 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
MiG29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 November 05 ![]() |
Mi-au schimbat mie condensorul...pe CASCO. Condesorul in sine e vreo 16 milioane pune si manopera si freon si ajungi la 20....de milioane:)
|
--------------------
Audi
Q3
2017
|
|
vomital |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 May 07 ![]() |
sunt putin offtopic dar am o curiozitate. cat costa sa instalezi AC pe logan?
|
--------------------
Yamaha
XTZ Tenere
1996
- B xx xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu un pic offtopic: functia de cautare o utilizasi inainte? Ca poate dadea niste raspunsuri...
Gen http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=65540 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52872 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:13 |