Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
![]() ![]() ![]() |
Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
aniela_c |
![]()
|
||
![]() Blonda la volan Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006
- xxxx [B]Loganu' rules![/B]
|
|||
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
asa, firechief, si ce e rau in ce ai scris tu acolo? ce e de acuzat??
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 27 May 2007, 10:31) @ CELOR CARE M-AU INJURAT SI HULIT, BLESTEMAT, ETC Daca eram intr-un scaun cu rotile, schimba cu ceva situatia? mai aveati lasitatea de a jigni un om handicapat pe viata, intr-un scaun cu rotile, care conduce o dacie cu semnul de handicapati? ![]() ba firechief, tu nu cumva lucrezi la securitate ![]() Stai calm nesimtirea romanului nare limite ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
n e nimic rau...aratam diferenta intre real si imaginar
![]() sa-l trezeasca cineva pe sony ![]() This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 10:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aniela_c e clona lui logandeviteza
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
de unde stii cataline?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Lumea a vazut ca este un topic cu si despre mine, si cu toate ca aici practic are loc o discutie despre nimic, sunt 13 useri in acest moment care citesc aici.
Sunt oameni care si-au facut cont special pentru a posta la topicul ala cu prietena mea imaginara... creste traficul pe sait, merge treaba ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:39 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
C@talin |
![]()
|
Vine bani la admin
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bun...sa redevenim logici...
de ce inventiile astea...care a fost scopul,ce ai urmarit??? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Dupa cum ti-am spus si pe PM, am vrut sa urmaresc cati dintre noi se cred mai destepti decat sunt, pana unde poate merge nesimtirea unora, cati pun botu pe bune la asa ceva, etc.
Cel mai si cel mai tare m-au surprins nu injuriile adresate unii-altora pe acol, ci faptul ca , desi intentionat am scris cu greseli, ca un cocalar cu 5 clase, nu a remarcat nimeni asta. De ce nu s-a luat nimeni de greseli? erau oare prea aventurati in observarea actiunii si a actorilor din aceasta idila fictiva? ![]() Mister total... This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:46 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
aniela_c |
![]()
|
![]() Blonda la volan Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, asta isi da cu voi ... doctoratu' in psihologie
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
si va rog frumos, aniela e clona mea, sa nu va mai luati de ea ca va
![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 10:48 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
si ,concluziile care ar fi???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aniela_c |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parerea mea! Hac! ![]() This post has been edited by 2dor: 27 May 2007, 10:50 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 27 May 2007, 11:31) @ CELOR CARE M-AU INJURAT SI HULIT, BLESTEMAT, ETC Daca eram intr-un scaun cu rotile, schimba cu ceva situatia? mai aveati lasitatea de a jigni un om handicapat pe viata, intr-un scaun cu rotile, care conduce o dacie cu semnul de handicapati? ![]() Dar nu esti intr-un scaun cu rotile........ Sau acum te dai handicapat ca sa induiosezi categoria aceea de userii ? Ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa ti se intample ! This post has been edited by l@u: 27 May 2007, 10:53 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Prietena Manuela poate!
Ne-am uitat Marty, ne-am uitat, si ne-am minunat. This post has been edited by 2dor: 27 May 2007, 10:54 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Una din concluzii ar fi ca NU trebuia inchis inca topicul. Foarte multi inca mai au ura in ei si trebuia sa ii lasam sa se descarce.
Oare daca imi fac si io o clona, ca vad ca e foarte la moda sa fi clona, si o sa fac alt topic, o sa iasa tot asa? a inceput frumos, cu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E fascinant sa urmaresti reactiile semenilor tai... ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
adica...mai clar ,ce concluzii ai tras tu dupa acest exercitiu de imaginatie....
pe puncte daca se poate de ce toate aceste inventii ![]() observ ca reputatia a inceput sa va scada ![]() This post has been edited by FireChief: 27 May 2007, 10:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
nenea marty linku a mai fost postat,a fost postat chiar si un al doilea link cu rezolvarea, unde cineva zicea ca domnu ar fi dator la fata 13 mil.In urama relatiilor orale care cica e scumpe
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma Daniele, eu acu' o sa plec la un gratar. Sper sa nu te baneze lumea pina ma-ntorc. nu de alta, da' mi-ai suscitat interesu'.
![]() Tineti aproape! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 May 2007, 11:51) VA INTERZIC! ![]() ![]() ![]() ![]() Da' ce-mi place e ca niciunu' nu va uitati la link-ul din primul mesaj, vorbiti doar de psycho therapy asta Linkul tau a fost pus acum cateva saptamani la sectiunea "un banc". nu le arati nimic nou interlocutorilor tai.Nu vei reusi sa atragi atentia asa. Cu toate ca te-ai folosit de numele meu ca sa iti faci audienta, nu e destul. Va trebui sa vi cu ceva nou ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 11:01 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2007, 10:51) Da' ce-mi place e ca niciunu' nu va uitati la link-ul din primul mesaj, vorbiti doar de psycho therapy asta E veche frate ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=902080 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 27 May 2007, 11:54) adica...mai clar ,ce concluzii ai tras tu dupa acest exercitiu de imaginatie.... pe puncte daca se poate de ce toate aceste inventii ![]() observ ca reputatia a inceput sa va scada ![]() raspunsul dvs,ar fi... QUOTE(DAN_DANIEL @ 27 May 2007, 11:56) Linkul tau a fost pus acum cateva saptamani la sectiunea "un banc". nu le arati nimic nou interlocutorilor tai.Nu vei reusi asa sa atragi atentia asa. Cu toate ca te-ai folosit de numele meu ca sa iti facu audienta, nu e destul. Va trebui sa vi cu ceva nou ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
un mesaj pt daniel, cum spunea si cineva pe alt forum....."Multumeste ca te`a dezvirginat si taci draqu "
This post has been edited by Radduu: 27 May 2007, 11:01 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
DAN_DANIEL : ai probleme f grave de comportament...
Marty...ia'l cu tine la gratar, ar fi un pas bun in vindecarea unui pamantean ca el..... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:26 |