Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
![]() ![]() ![]() |
Sa fie asta Dan Daniel, sau sunt altii mai rau ca el
DAN_DANIEL |
![]()
|
||
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 27 May 2007, 11:58) nici o sansa deocamdata eu zic pina diseara ![]() Attached thumbnail(s) pp.jpg ( Size: 124.93k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
@ bygy007
damn! ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 11:06 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
adica...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
-Daciaclub a devenit loc de deversare a frustrarilor unora si altora
-E usor sa jignesti si sa arunci cu cacaua din fata tastaturii -E chiar usor sa tii oamenii in priza aproape 2 zile Si mai sunt concluziile scrise cu o pagina in urma, vrei sa ma repet si sa le scriu si pe alea iar, doar ca sa fie aici scrise frumos cu liniuta? |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ma intreb,baieti de la dwclub se distreaza ca noi ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
daca nici noi intre noi nu ne mai distram, ei dece s-ar distra cu noi?
consider acest topic inutil, deci putem sa il inchidem This post has been edited by DAN_DANIEL: 27 May 2007, 11:15 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(C@talin @ 27 May 2007, 12:11) Braila nici nu apare pe harta ![]() ![]() Dacă te-ai rătăcit, îți desenez eu unde este! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aniela_c |
![]()
|
![]() Blonda la volan Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006
- xxxx [B]Loganu' rules![/B]
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
stai tu calma, nebuno, ca nu imi plac bancurile. mie imi place cocain und heroin, kodein und ketamin
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
FireChief |
![]()
|
unii pling la din dragoste altii se amuza
unii cred in surprize surprize altii cred ca e o timpenie unii inventeaza in spatiu virtual,altii sunt virtuosi in spatiu real ai cerut mila,si ai primit destula ai primit insa si mistouri ti-a placut sa te injosesti virtual si ai primit ce ai dorit ai vrut sa pari idiot si unii te-au tratat ca atare... daciaclub e la fel ca si societatea in care traim ,cu bune si rele ma indoiesc sincer ca ai capacitatea sau chemarea de a judeca pe altii,si apoi sa te afecteze faptul ca altii te-au judecat pe tine putem avea impresii personale dar nimeni nu ne da dreptul de a pune etichete pe un grup de oameni |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
imi cer scuze ca inchid aici. De asemenea, suspend "for good" contul dl. Dan_Daniel. Nu mia indoiesc insa ca se va raintoarce cu alt nume. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:47 |