Semnatura la Reputatie
![]() ![]() ![]() |
Semnatura la Reputatie
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Muttley: Uite și de la mine un plus, ca să-ți mai treacă...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(AlexV @ 6 Jun 2007, 12:21) cafeneaua is out. De ceeee? ![]() Aveam și eu niște clienți pe care-i serveam cu minus. Acum trebuie să-i fugăresc prin alte secțiuni ale forumului! ![]() L.E. Bun, dai degeaba reputație la Cafenea. Da' dacă tot e zero barat, de ce nu poci să dau unui user în altă secțiune dacă din greșeală i-am dat la Cafenea? ![]() Că am greșit cu ainștain! ![]() This post has been edited by DragosP: 7 Jun 2007, 12:59 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@Muttley
stimate coleg... multumesc frumos pentru opinii... si pentru efortul facut de a-mi raspunde... doar o concluzie trag ... cu certitudine avem sisteme de valori ...total diferite... This post has been edited by FireChief: 7 Jun 2007, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca pentru sectiunile tehnice era deja o monitorizare ca un fel de reputatie prin numarul de posturi. Acum numarul de posturi se suprapune cu reputatia si nu-i mai inteleg necesitatea(reputatiei). Deci pentru postarile pe sectiunile tehnice erai deja recompensat intrucat iti creste numarul de posturi. Parerea mea care este.
![]() Eu propun sa faceti un forum nou cu cafeneaua si asa nu se contorizeaza mesajele si nici reputatie nu mai poti da/primi. |
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tre' sa recunosc ca ai si tu dreptate...
![]() Si avand asta-n vedere, yours trully nu se mai baga ca prea e delicata problemutsa ![]() This post has been edited by Muttley: 8 Jun 2007, 14:53 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar poti raporta numarul de posturi la cel al reputatiei, si-ti vei da seama de valoarea userului, parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si totusi. Care e rolul reputatiei? Eu unul o vad ca pe un mod de a recompensa si a recunoaste valoarea posturilor amuzante, cu talc sau foarte bine documentate si argumentate mai ales dpdv tehnic. Cel putin pe asta m-am bazat cand am dat reputatie altora. Asta ar fi insemnat ca o reputatie maxima sa reprezinte o dovada a calitatii posturilor si o incredere mai mare in ceea ce spune userul respectiv.
In schimb din ce am observat s-a transformat rapid in vanatoarea de puncte, da-mi si mie si iti dau si eu tie, esti impotriva adversarului meu deci esti prietenul meu, ia niste puncte, esti fan base ca mine ia niste puncte...Si au ajuns useri cu reputatie primita pe merit pe la sectiunile tehnice sa aiba acelasi numar precum cei care si-au realizat reputatia pe la cafenea la topicuri electorale. Si intreb iar atunci: care mai este rolul reputatiei? This post has been edited by ssilviu: 8 Jun 2007, 19:33 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Este marul discordiei, aici... pe daciaclub
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine zis, ssilviu!
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 8 Jun 2007, 20:21) Si totusi. Care e rolul reputatiei? Ca-n bancul ala: e tot așe, un fel de extensie de penis, numa' ca verde. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
................................
This post has been edited by Bolo_BCD: 8 Jun 2007, 23:15 |
--------------------
.
.
. .
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am ajuns la o concluzie...despre reputatie
era bine cum era inainte este bine cum e acum va fi bine cum o sa fie pe viitor tot aia... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si cu onoarea nereperata a unora cum ramane?
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
sa si-o repare singuri printr-un comportament mai "bun"
This post has been edited by kAndrei: 9 Jun 2007, 13:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Deoarece subiectul "reputatie" e fierbinte sunt curios si io de ce mi-a scazut cu 150. Cum ce? Reputatia!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca ai folosit niste injuraturi, 3 la numar.
am facut eu un script care a scauzut 50 de puncte tuturor celor care au folosit cuvinte vulgare. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, nu-mi amintesc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 9 Jun 2007, 19:12) am facut eu un script care a scauzut 50 de puncte tuturor celor care au folosit cuvinte vulgare. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
eu nu am pierdut nimic
![]() sony ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Stiu ca o data i-am scris ceva mai porcos lui Ci_co. Dar cu el asa discut ca suntem prieteni. De celelalte doua nu imi mai amintesc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Poate era la mine?inca una
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
nu am dat niciodata reputatie decat cand mi-a dat cineva si s-a semnat i-am dat sa ii raspund..deci nu ma semnez cand dau
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Inseamna ca am injurat doar de 4 ori?
Sa fie primit! ![]() De acum o sa injur codat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am injurat clona lui DAN_DANIEL, deci se pune?
![]() P.S: Jos cenzura! This post has been edited by Zippy: 10 Jun 2007, 02:38 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
sincer, dupa ce ca forumul e foarte mare si greu de administrat si supraveghetat, chestia asta nu face decat sa nasca scnadaluri si certuri.
inteleg sentimentul de a avea numai patratele verzi acolo dar se exagereaza prea mult cu reputatia asta si in cazul in care nu se va renunta la ea, identificarea celui care da un + sau - este singura modalitatea de a mai tempera acest avant, eventual si un report pentru recalcitranti dar asta nu e decat inca o munca in plus pentru moderatori. |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca reputatia e cu minus, nu mai apare la My controls?
ps: nu de alta eu am -43 deodata si ultimele reputatii primite sunt pe verde cu + ![]() LE: eu intreb ceva frumos si sariti cu minus la reputatie. m-am resemnat ca si asa nu inseamna prea mult, deci puteti sa dati cata reputatie negativa vreti ! ps: va iubesc pe astia 2 care ati dat ultimii reputatie. ![]() in gura This post has been edited by AlexU: 10 Jun 2007, 18:30 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:16 |