Ce stiti despre SAP?, Ghidul tanarului amploaiat...
![]() ![]() ![]() |
Ce stiti despre SAP?, Ghidul tanarului amploaiat...
johnsws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ca de obicei, nu e johnsws, ci adso. dar intrebarea ramane valabila. Multumesc.
|
--------------------
opel
astra
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(johnsws @ 26 Oct 2004, 17:15) As putea sa ma angajez la SAP - este vorba de o multinationala de consultanta. Treaba este foarte in scurt, eu trebuie sa le dau raspunsul repede, dar nu stiu mai nimic despre ei. Salariul este OK, desi e ceva mai putin decat fac eu acum - se pare insa ca perspectivele de cariera sunt mai bune. Stie cineva ceva despre ei? (cultura corporatista, stil de lucru etc.) www.sap.com www.sap.com/romania Multumesc mult!!! ![]() Eu zic sa nu stai pe ginduri daca salariul e OK. SAP este o firma germana de software de tip ERP (management, bussines si gestiune de intreprindere). Practic orice o companie serioasa are implementat un sistem ERP si mai toate multinationalele astea de pe la noi au SAP. Ca sa-ti faci o idee implementarea unui astfel de produs pleaca de la citeva sute de mii de euroi si duce pina la milioane. Vorbeam cu cineva care a implementat un astfel de sistem si hardware+sotware l-a costat 2 mil de euro. Asa ca......unde-i vorba de bani multi si perspectivele sunt altele. |
--------------------
x
x
- x
|
|
johnsws |
![]()
|
merci bomicabomic.
maine dimineata ma duc sa ma vad cu sefii ai mari. pana acum m-am vazut cu recruterii, care m-au declarat vandabil. va tin la curent daca va intereseaza. orice alta informatie e binevenita. |
--------------------
opel
astra
|
|
panzer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 September 04 ![]() |
Si eu zic la fel.
Nu chiar toate multimatioanalele lucreaza cu SAP. Mai sunt si unii cu People Soft (in caz ca e americana) sau chiar cu Primavera (aista e aproape romanesc - facut de TotalSoft) Daca n-ai mai lucrat intr-o multi nationala pana acum s-ar putea sa ai ceva probleme de integrare la inceput mai ales de mai si respecta ISO. Sa nu-ti inchipui insa ca ploua cu JOBuri pe SAP! Si arunca o privire pe clauzele de scolarizare! Sa nu carecumva sa semnezi pe ani de zile si sa le si dai banii inapoi de vrei sa pleci ca te-ai ars. Bafta! |
-------------------- |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic:
Panzer da-mi voie sa te contrazic. Primavera nu este facuat de Totalsoft si in nici un caz nu este romaneasca. La o verificare pe site-ul primavera.com ( http://www.primavera.com/contactus/index.html) vezi unde este conceput acest program. Singurul ERP romanesc este Ideale 2000 ( care este plecat de la o baza a unei companii italiene ) |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ce pot eu sa spun e ca prin 1998 am vazut un post prin Canada de sef de proiect SAP. E adevarat, pentru doar 6 luni, dar... la un salariu de $1500/zi!!!
![]() ![]() ![]() Nu stiu daca azi mai e asa la moda SAP, mai ales in vest. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Atentie la neatentie!
Primavera este produs american. Totalsoft este singurul dealer autorizat in Romania. Primavera este un program pentru project management (din cunostintele mele). Totalsoft are un ERP propriu, din cate stiu eu. CHARISMA. Realizat de ei. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
SAP e o companie f mare. Concurentii lor directi sunt Oracle, PeopleSoft, Microsoft, IBM, HP - fiecare din aceste companii oferind direct sau indirect solutii ERP in special pentru big-business. In ultima vreme, cam toti au inceput sa ofere solutii pentru IMM-uri.
In Romania, desi ploua cu furnizori de ERP, marea lor majoritate sunt programe pentru afacerile medii si mici. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci ...eu lucrez in SAP R3 la o firma care are acest sistem implementat. Din cate stiu eu...la vremea respectiva ( acum ~3 ani) firma la care lucrez eu a platit in jur de 1 milion $ pentru SAP. Cel care a propus achizitionarea acestui sistem la noi in firma mi-a povestit ca era bombardat de diferite oferte ( vezi mai sus variante) dar ceea ce l-a convins sa aleaga SAP a fost faptul ca in perioada aceea firma Microsoft a anuntat ca va implementa sistemul SAP pentru gestiunea sa... asa ca NO COMMENT
In ceea ce priveste SAP Romania nu stiu cum stau lucrurile pe acolo. Multa bafta la angajare ! |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
multumesc pentru informatii.
am trecut de inca un pachet de teste - se pare ca ultimul, dar asa m-au lasat sa inteleg si la penultimul ![]() astazi ma duc sa ma intalnesc cu unul din nemtii cei mai hotshot de acolo - vorbim de SAP Romania. oricum, sistemul de testare este facut de niste indivizi foarte sadici. lucrezi cu muzica (de toate felurile, la diverse intensitati), cu unu care te f*** la cap cu tot felul de intrebari cretine, totul e contra timp pana cand unu din tipi zice ca e momentul sa iei o pauza si pleaca din sala, lasandu-te numai cu ala care frichineste muzica si care teoretic e doar intamplator acolo. asta dupa ce te anunta ca testul va fi probabil foarte scurt, dar de fapt dureaza peste trei ore. si asa mai departe. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Deh, trupe de comando scrie pe tine!
This post has been edited by Mache: 28 Oct 2004, 11:43 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
mey, nu fii sarcastic!
|
|
|
Mache |
![]()
|
Scuze. N-am vrut sa jignesc.
![]() PS: Mult succes si angajare pe foarte multi bani! This post has been edited by Mache: 28 Oct 2004, 11:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
ok, nu m-am suparat
![]() merci de urari! |
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(heaven @ 28 Oct 2004, 00:31) Deci ...eu lucrez in SAP R3 la o firma care are acest sistem implementat. Din cate stiu eu...la vremea respectiva ( acum ~3 ani) firma la care lucrez eu a platit in jur de 1 milion $ pentru SAP. Cel care a propus achizitionarea acestui sistem la noi in firma mi-a povestit ca era bombardat de diferite oferte ( vezi mai sus variante) dar ceea ce l-a convins sa aleaga SAP a fost faptul ca in perioada aceea firma Microsoft a anuntat ca va implementa sistemul SAP pentru gestiunea sa... asa ca NO COMMENT In ceea ce priveste SAP Romania nu stiu cum stau lucrurile pe acolo. Multa bafta la angajare ! Haven, lucrezi cumva la T.....M??? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
Mache |
![]()
|
Reactia mea a fost generata de conditiile de stres in care te-au testat. Probabil ca vroiau sa se convinga ca faci fata la diferite conditii de lucru si ca ramai la fel de concentrat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
Mache |
![]()
|
Intrebare: S-a facut angajarea?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
ei zice ca da, eu zice ca nu. nu ne intelegem la bani. duc mailuri cu unu din sefii lor si sper sa ajungem la o concluzie.
au fost un pic magari - una am vorbit in discutiile preliminare, altceva au pus pe masa la discutiile serioase. This post has been edited by adso: 1 Nov 2004, 12:53 |
|
|
Mache |
![]()
|
Mult succes! Poate iese bine pana la urma!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Mache |
![]()
|
Gata? S-a rezolvat?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
oarecum. am semnat un part time cu ei - sa vedem daca ne intelegem.
nu am vrut sa semnez full-time pentru ca au fost un pic magari la inceput. asa, imi inmultesc oarecum si veniturile, pentru ca am deja un salar' full aci, plus ceva de acolo. oricum, pana la 1 ian. trebuie sa ma hotarasc. multumesc tuturor de informatii si interes ![]() |
|
|
Mache |
![]()
|
Felicitari. Si la mai multi bani!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:42 |