SUPER NOVA, 2500 km ?
![]() ![]() ![]() |
SUPER NOVA, 2500 km ?
LIVIU26 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina e ok, fa-i o verificare sa fii sigur de asta nu trebuie sa iti faci nici o problema. Drum bun si have fun
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LIVIU26 @ 31 May 2007, 21:48) Mai Cristinele ,pai tu intrebi daca poti avea incredere in DACIA SN sa te duca pana in Grecia.Pai de ce sa nu te duca ?Pt. ca e dacie?O fi ea dacie dar motorul e renault.Si atunci fiatul,opelul,skoda se pot duce pt ca sunt fiabile ,dar un amarat de renault nu?Fii barbat,daca aveai o dacie din 1984 mai intelegeam sa pui intrebarea asta.Si apropo ,chiar zilele trecute am vazut un bmw tractat de o dacie . Liviu, mersi mult pt incurajari. Doream cateva pareri de la alti baieti cu DSN care au facut, de curand, drumuri de mii de km. Oricum mersi inca o data 1 Jun 2007, 09:21: QUOTE(lucian_vlaicu @ 31 May 2007, 23:29) Daca masina e ok, fa-i o verificare sa fii sigur de asta nu trebuie sa iti faci nici o problema. Drum bun si have fun ![]() Asta o sa si fac. Mersi mult This post has been edited by cristihbrother: 1 Jun 2007, 08:21 |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
2700 km vara trecuta cu berlina din `76, ce-i drept in tara (am facut un tur) si singura problema a fost o pana. deci tu cu srn chiar nu ar trebui sa iti faci griji...
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu nu inteleg de ce isi fac griji unii pentru un drum de 2500 de km. Eu am Dacia (cea din poza) de 2 ani, in care am facut 35.000km doar in tara, si nu m-a lasat in drum niciodata. La vara vreau sa ma duc cu ea in Polonia...si nu mi-e "frica" deloc, ba chiar abia astept aventura!
![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Daca ai stii cate dacii se vad mai nou in Ungaria si Austria ... ai fi uimit. Sigur majoritatea sunt din judetele din vest, mai aproape de granita si de exemplu de mine e mai aproape Budapesta decat Bucurestiul, dar ideea e ca daca asta ai pe asta pedalezi ... am mai vazut si poze cu unul cu un Tico pe Transalpina ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
cristihbrother |
![]()
|
QUOTE(tabek @ 1 Jun 2007, 12:09) Eu nu inteleg de ce isi fac griji unii pentru un drum de 2500 de km. Eu am Dacia (cea din poza) de 2 ani, in care am facut 35.000km doar in tara, si nu m-a lasat in drum niciodata. La vara vreau sa ma duc cu ea in Polonia...si nu mi-e "frica" deloc, ba chiar abia astept aventura! ![]() una e sa faci intr-o zi 1500 km, alta e sa faci nu stiu cat intr-un an. succes in Polonia cu masina din poza |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
da...asa este
Insa, eu am facut in tara 1500km in doua zile...pe drumuri nu tocmai bune. Asa ca, una e sa faci nu stiu cati km. in tara si alta e sa-i faci afara pe drumuri excelente, nu crezi? Bafta si tie! This post has been edited by tabek: 1 Jun 2007, 19:06 |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
ginoxxx |
![]()
|
![]() drive or die Group: Members Posts: 47 Joined: 22 March 07 ![]() |
eu am fost cu nova pana in spania in castellon... si i-am facut schimbul de ulei pe drum ca uitasem sa-l fac din tara
![]() ![]() dar daca plecai bucuresti-timisoara 800 km si retur...tot la fel erai stresat??? This post has been edited by ginoxxx: 19 Jun 2007, 10:22 |
--------------------
dacia
berlina LI
2003
- ph-08-hji
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
In vara 2006 , sofer tatal meu , am parcurs asa :
Bucuresti - Neptun Neptun - Bucuresti Bucuresti - Timisoara Timisoara - Hunedoara Hunedoara - Bucuresti In tot traseul asta , nu a existat nici o problema ... si nici inainte de traseu nu a schimbat decat o bucsa ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:26 |