ambreiaj, pierde compresia hidraulica
![]() ![]() ![]() |
ambreiaj, pierde compresia hidraulica
costinelstanila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
DSN
europa
2003
|
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ambreiajul nu l-ai aerisit? Pt rezervorul de lichid se gasesc garnituri de schimb, cele dintre pompa si rezervor.
Urmele de lichid de pe scut pot fi de la lichidul scurs anterior, sau alte lichide... identifica mai bine exact de unde curge. |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
lichidul de frana trebuie sa fie neaparat DOT 4 ..DOT 3 am inteles ca are proprietatea de a "manca" garniturile pistonasului.si de acolo si pierderile si scurgerile de lichid...insa cred ca doar pe o perioada mai lunga de timp
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
costinelstanila |
![]()
|
poate cineva sa imi spuna pe unde ma bag, unde ma uit dupa aerisitoarul pentru ambreiaj? unii spun ca e pe sub radiator, dar ma gandesc canu are ce cauta pe acolo...
|
--------------------
DSN
europa
2003
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Daca nu ma insel tragi capota si te uiti in partea dreapta cam pe unde incepe cutia trebuie sa ai asa un tzamburus din ala cu dopulet de cauciuc peste cum este la surubelul de la etrier.Aia la service parca mi-au desfacut pe acolo a lasat sa curga un pic a facut pedala si gata.
Uite si poze ca am avut drum pe la masina. This post has been edited by caphonne: 7 Jun 2010, 17:15 Attached thumbnail(s) amb1.jpg ( Size: 73.94k ) Number of downloads: 1193 amb2.jpg ( Size: 55.88k ) Number of downloads: 1358 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
costinelstanila |
![]()
|
Merci frumos pentru ajutor... am incercat aseara sa fac aerisirea insa cand am ajuns la masina am constatat ca am rezervorul de lichid de frana iarasi gol - asa ca pentru mai multa siguranta (dupa cum probabil v-ati dat seama, sunt un "new owner" de supernova
![]() |
--------------------
DSN
europa
2003
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Hmm astia pe la service fac orice sa-ti ia banu.Poti verifica ambreiajul in felul urmator:tragi frana de mana (daca tine) si dai sa pleci cu masina.Daca masina trage si te misti un pic e ok daca se tureaza motorul si masina sta pe loc e nasol.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Hai frate, pentru orice poc schimbati discul de ambreiaj. A mea are 142000 km si ambreiajul inca e strong. Vezi pe unde iti curge lichidul de frana, schimba ce e uzat acolo, aeriseste bine si multi km fara griji.
Ambreiajul de la SuperNova e de 220, in combinatie cu piston hidraulic il face foarte rezistent. Eu zic sa o bibilesti putin, nu asi crede sa se fi dus ambreiajul asa usor. Succes ... |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ca idee acelasi ambreiaj se afla in echipare la Laguna 2 1,6 16v.
Ai intrebat de pret la rulmentul de presiune? Stiu ca ultima data cand ma uitasem era 450 de lei, asa ca schimba service-ul, parerea mea ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
costinelstanila |
![]()
|
ce sa spun - mie imi pare ca masina trage bine, nu cred ca sunt probleme cu ambreiajul... rulmentul este 340 sau cam asa ceva...
|
--------------------
DSN
europa
2003
|
|
costinelstanila |
![]()
|
Am luat aseara masina din service - aveam rulmentul de presiune terminat... sau cel putin asa mi-a aratat "mecanicul" de acolo - ca era de la mine piesa aia sau nu, nu mai stiu ce sa cred, insa a avut grija sa plec cu alte probleme de la ei, pe care le-am rezolvat in alta parte... anyway - acum ambreiajul imi merge ok. Pe acolo insa nu ma vor mai prinde.
Merci tuturor pentru ajutor! |
--------------------
DSN
europa
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:37 |