[VIDEO] Dacia Logan 1.6 16v, eu zic ca se comporta bine!
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Dacia Logan 1.6 16v, eu zic ca se comporta bine!
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 May 2007, 13:15) Da mai, you're fucking right, dar tot exista niste odihniti care tot incearca sa ne arate contrariul. Dovada sta acest topic, dar si multe altele. Prea multe chiar..... Ma si mir ca e plina lumea de pr***i ca tine!Care e problema ta!Nu mai posta ....te-am obligat eu sa intri sa postezi in acest topic? Am deschis topicul sa vad ce pareri au ceilalti useri de logan 1.6 16 v.NU AM postat clipurile ca sa arat minunatia de masina(nici nu este ).....doar sa vad ce spun altii.....poate chiar posesori de asemenea masini!!!Daca tie-ti place sa te bagi in seama aiurea sa critici membrii e problema ta!EU NU TE BAG IN SEAMA dar daca vad ca insisti sa fii bagat in seama..........te bag in altceva cu tot respectul! This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 30 May 2007, 19:04 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
e si el frustrat ca n-a reusit sa tina loganul drept la 60 kmh si l-a facut praf
![]() drivere ics daca tu bagai niste bani in performantele unei masini nu ai fi facut niciun test de demaraj cu ea? o tineai in vitrina? nici macar nu se testeaza viteza maxima e un demaraj amarat care mai mult ca sigur s-a facut in conditii de siguranta (pentru altii) This post has been edited by sefu_alx: 30 May 2007, 19:16 |
--------------------
x
y
2009
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Chiar si numai testind ce poate masina, se pot intampla buclucuri din diverse motive (caruta, depasire interzisa, curba, camion parcat aiurea, indemanare insuficienta din cauza de sofer cu permis prea 'verde'). In plus, filmul ala a fost facut pe un drum unde se pare ca benzile laterale sunt mai inguste, nu-s destinate circulatiei, ci mai degraba par de avarie. Soferii de pe respectivele benzi s-au dat la o parte sa treaca 'bolidul'. La asemenea viteza nu trebuie prea mult ca sa iasa un accident foarte urat. Dupa toate probabilitatile drumul nu e autostrada, asa ca limita legala era acolo de 100 kmh. Ia sa vedem putin:
"(3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile savârsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte: ... e) depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic." Prin simpla lui existenta topicul poate da idei si altora. Ce, vreti sa citim prin ziare ca nus'ce pusti infierbantat caruia i-a luat tac'su masina (si sunt destui), a citit daciaclub si si-a propus sa incerce si el, numai ca s-a-nfipt in vreun copac ? Am testat si eu ce poate masina, insa nu mai recomand si altora. E riscant al dracu' si nu ma laud cu incalcarea legii. Da, masina poate, 'da fum' multor modele mai scumpe, dar din pacate sta prost la capitolul manevrabilitate la viteza asta, lucru care poate costa la un moment dat foarte scump si nu merita. Asa ca acceptati pareri de ambele parti. |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 30 May 2007, 20:02) Ma si mir ca e plina lumea de pr***i ca tine!Care e problema ta!Nu mai posta ....te-am obligat eu sa intri sa postezi in acest topic? Am deschis topicul sa vad ce pareri au ceilalti useri de logan 1.6 16 v.NU AM postat clipurile ca sa arat minunatia de masina(nici nu este ).....doar sa vad ce spun altii.....poate chiar posesori de asemenea masini!!!Daca tie-ti place sa te bagi in seama aiurea sa critici membrii e problema ta!EU NU TE BAG IN SEAMA dar daca vad ca insisti sa fii bagat in seama..........te bag in altceva cu tot respectul! Ce sa zica? E clar ce raspunsuri o sa primesti. Cam 2 tipuri. Unii care o sa te laude sau o sa laude masina, fiind la fel de odihniti ca tine si ca alinerehau ca nu va dati seama ce faceti si la ce riscuti ne expuneti pe noi restu .... si restu care ISI DAU SEAMA si nu pot sa aprobe ce faceti fie ca e vorba de BMW sau LOGAN fie ca le place sa stie pana la ce viteza ajunge loganu sau nu le place sa stie....... Cert este ca unu ca tine si ca altii la fel de valorosi de pe aici imi intariti convingerea cu asemnea reply-uri ca desi sunteti si voi oameni, chiar nu merita sa imi risc eu viata sa va fac loc cand va gasiti voi mai smecheri, asa ca daca singura cale accesibila la un moment dat o sa fie copacul sau un camion, am sa am grija sa nu imi risc viata mea sa va fac loc sa va testati rachetele ci sa ramaneti la copac sau camion. Macar va mai reduceti la numar. Daca nu se poate cu vorba buna, va convingem...no problem... QUOTE(sefu_alx @ 30 May 2007, 20:15) Mistouri cu accidente fa cu fratetu'. Sa te vedem cum scapai tu cu viata in masina ta din accidentul care l-am avut eu. Te asigur ca rezultatul nu era prea bun. Repede va gasiti unii sa comentati degeaba cand de fapt habar nu aveti cum a fost de fapt toata tarasenia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sefu_alx |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 30 May 2007, 20:00) Mistouri cu accidente fa cu fratetu'. Sa te vedem cum scapai tu cu viata in masina ta din accidentul care l-am avut eu. Te asigur ca rezultatul nu era prea bun. Repede va gasiti unii sa comentati degeaba cand de fapt habar nu aveti cum a fost de fapt toata tarasenia. eu nu cred ca scapam..tu esti mai special..nu-i asa ca era de vina soferul camionului din fata care a franat prea brusc de la 180 ..? btw nu e cazul tau sa spui asta..dupa ce i-ai facut pe ei retardati si distursi crezi daca ai o oarecare vechime pe forum regulile nu se mai aplica pentru tine ? |
--------------------
x
y
2009
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Driverx:
Eu nu incerc sa te conving sa mergi cu loganul cu 180 km/h.....probabil tie ti-e frica sa mergi si cu a-5-a Ti-e frica rau de moarte!!!!Chiar nu intelegi?Nu vad nici un risc in a expune asemenea clipuri! ALoooooo ne aflam pe un forum auto si nu pe un forum destinat prevenirii accidentelor!Eu nu merg de obicei cu viteze mari si nu pun pe nimeni in pericol!!!Ma scuzi daca cumva ti-am corupt constiinta si din cauza mea tu incepi sa mergi cu viteza!Nu vreau sa se intample vreo nenorocire! PS: inceteaza cu denumirea de "odihniti"!Pastreaz-o pt tine!Te rog fr. This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 30 May 2007, 20:13 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() "ahyle_blue_eyes: Pareri?" Se pare ca nu le place si gata ... |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 May 2007, 13:52) Mama voastra de ret*****i. Sincer, cand va si vad ca laudati cu zmeismele astea idioate, nu pot decat sa va doresc sa luati un copac. Sa nu muriti, ca nu doresc la nimeni moartea, da' asa putina varza nu strica ca poate va treziti la realitate si nu va mai puneti in pericol pe voi, dar mai ales pe restu. ma intreb si eu.....chiar nici un moderator nu citeste acest topic . cu ce drept o injura pe mama retardatul asta ? macar o cunosti ? daca te prind te calc cu loganu direct pe cap ..... PROSTANE!!! ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
si tie iti urez la fel vlaicule
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Gata frate , nu te cobori la nivelul de injuraturi ca ei ... Nu asa se face .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
sefu_alx |
![]()
|
ba sunt moderatori dar se pare ca pentru userii mai vechi se fac favoruri
|
--------------------
x
y
2009
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu inteleg ce vreti sa demonstrati cu astea!!!!
ganditi.va ca va puneti viata in pericol atat a voastra cat si a celorlalti participanti la trafic... terminati cu rahaturile astea!!! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AlinREHAU |
![]()
|
ahyle_blue_eyes Intra te rog si explica scopul acestui topic , pt ca se pare ca lumea nu a inteles , Daca am postat un filmulet ,NU repet NU inseamna ca merg asa cu masina . Omul a bagat niste bani in masina si vrea o PARERE despre cum se misca masina , nu comentarii stupide legate de faptul ca a calcat 50 de muste in timpul filmarii .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
sefu_alx |
![]()
|
am mai zis si mai zic odata
in primele 2 filme e vorba de un logan modificat cu care s-a facut un simplu test care nu vrea sa demonstreze vitejia soferului sau altceva ci doar performanta masinii nu sunt de partea celora care merg tare acolo unde nu este cazul ,nu imi aduc aminte cand am depasit 90 in afara ultima data pe mine m-au deranjat cum au sarit toti cu expresii gen"mama voastra de retaradati" "distrusi" "odihniti" etc topicul se numeste Dacia Logan 1.6 16v ,unde apar 2 filme cu performanta unei masini care au mai fost puse si pe threadul pentru modificari aduse loganului si nu i-a mai facut nimeni retardati poate intra proprietarul masinii sa va lamureasca cum sta treaba cu filmele alea 2 chiar era nevoie de asa comentarii? This post has been edited by sefu_alx: 30 May 2007, 20:57 |
--------------------
x
y
2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
din cate am rasfoit prin regulamentul de postare , era vorba de a combate ideeile unui om ,si nicidecum de a te lua asa direct de mama lui . dar deh ....manelistii astia nu se pot abtine ! si mai grav ca nimeni nu ia masuri !
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 30 May 2007, 21:42) nu inteleg ce vreti sa demonstrati cu astea!!!! ganditi.va ca va puneti viata in pericol atat a voastra cat si a celorlalti participanti la trafic... terminati cu rahaturile astea!!! Aparent stimabilii nostri co-forumisti stau prost la capitolul asta. Admin, aplica regulamentul, te rog! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Atata zarva pt nimica!Parca ar fi de la CNA!Ce vor sa postez filmulete cu dacii care merg cu 60-70 la ora!Vorba lui AlinREHAU..... nu se intelege oare ca nu vreau si nu vrem sa promovam viteza ....sa se vada pe la stiri oameni in copaci!Am postat aici ca sa nu fie nevoiti altii din curiozitate sa vada ce poate face masina lor(in cazul nostru Loganul) nicidecum SA IMITE pe cel din clip!!!
Cineva si-a modificat Loganul si a facut un mic test filmat iar yo am postat clipul ca sa auzim diferite opinii....nu vad unde s-a gresit!!! Eu cred ca cei impatimiti de masini(iubitorii de dacii)nu au nimic impotriva acestor clipuri......dar unii pt care o masina nu reprezinta mai nimic....sau n'au o treaba cu condusul ori cu altceva ce tine de autoturisme se gasesc sa critice si sa jigneasca anumiti membrii aiurea doar din dorinta lor de posta! PS: si mie mi se pare ca se cam fac favoruri membrilor mai vechi! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dupa ce va mai racoriti poate inchide un moderator discutia, a degenerat rau. Iar pt. pilotii de logan: nu as avea nimic impotriva daca v-ati sparge in figuri in afara drumurilor publice. Dar degeaba va zic, cred ca dezvoltarea intelectuala vi s-a oprit undeva pe la 10-12 ani, fiindca nu va duce capul sa va ganditi cat de periculos e pentru altii ce faceti voi.
Sanatate si Doamne-ajuta sa nu va proptiti cu racheta aia in niste nevinovati. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 30 May 2007, 21:10) Driverx: Eu nu incerc sa te conving sa mergi cu loganul cu 180 km/h.....probabil tie ti-e frica sa mergi si cu a-5-a Ti-e frica rau de moarte!!!!Chiar nu intelegi?Nu vad nici un risc in a expune asemenea clipuri! Nu e vorba de ceea ce imi este mie frica. Doar ca lumea tinde sa incerce ceva cand vad o chestie. Deci nu pe mine ma faci/convingi sa merg cu 180, ci pe altii...aproape sigur nu asta este scopul tau, dar indirect reusesti. Asta este, asta este natura omului. De "do not try this at home" ai auzit, nu? Viteza maxima cu care am fost eu cu loganu a fost 145 pe perioada scurta, iar croaziera unde era AUTOSTRADA ... LIBERA, fara alte masini in jur...140. In alte portiuni 120. Ei bine o sa zici ca nu am ajuns nici pe departe la limitele posibile ale acestei masini si ai mare dreptate daca ai zice asta, dar totusi e o problema....am ajuns la limita de a merge intr-o OARECARE siguranta cu aceasta masina. La 130-140 este asa de sensibila la vant lateral si la turbioanele facute de camioane care merg cu o suta, o suta si ceva si treaba se inrautateste destul la fiecare 10km/h in plus astfel incat imi pot face o idee cum sta masina asta la 180 (sau cat o fi real). Daca nu as sti astea, probabil nici nu as fi postat pe acest topic. QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 30 May 2007, 21:10) ... Eu nu merg de obicei cu viteze mari si nu pun pe nimeni in pericol!!!Ma scuzi daca cumva ti-am corupt constiinta si din cauza mea tu incepi sa mergi cu viteza!Nu vreau sa se intample vreo nenorocire! ... Voi aratati niste filme complet idioate, degeaba din punctul de vedere a majoritatii de aici, care nici macar nu sunt facute in niste conditii cat de cat controlate. Chiar nu am nici un drept sa va "interzic" in vreun fel sau altul sa testati limitele masinii, dar nu le testati pe bunurile altora (garduri, stalpi renel si dupa aia un sat sta o noapte fara curent, etc) sau mai rau....pe viata noastra. Asa ceva NU putem accepta niciodata. Cum iti permiti sa spui ca nu pui/puneti in pericol pe nimeni cand CHIAR exemplele voastre arata cat se poate de clar si pentru un copil de 6 ani ca voi PUNETI viata in pericol la altii. Daca tot avea viteza SN-ul ala, daca tot era turata, scuza-ma da' depasirea acelui camion a fost DE INCEPATOR fapt ce a dus la un pericol de coliziune cu masina din fata daca ea nu frana/tragea pe dreapta. Daca faceati ca altii pe autostrazi slab circulate in acel moment, sa zicem ca n-am ce comenta, dar vad teste dinastea vesel pe drumuri nationale, la intersectii in orasele. Oi fi avut eu limbaj dur, dar exact filmele astea arata cat de nesimtiti sau ignoranti sunteti. Si mai aveti curajul sa spuneti ca nu puneti oameni in pericol. HABAR NU aveti ce vorbiti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Eu nu conduc asa , oare cand o sa intelegeti ? Filmuletul a fost facut odata nu de 2 ori . Pacatul l-am facut deja , imi cer iertare , nu o sa mai fac . Acum putem revenii la subiectul topicului ? V-a placut ce poate masina ? asta era intrebarea ... Nu mai postati tot felul de sfaturi , daca vreti deschidem un topic special pt asta .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
vladrehau |
![]()
|
putin timp in urma cam 2 luni am postat si eu un topic despre un test de zgomot in logan disel la 185 km /h . binenteles a trebuit sa scot filmul de pe youtube ca au tabarat pe mine exact cu aceleasi chestii nimeni nu era interesat despre ce vroiam sa discut, mai incoace am postat despre 0/100km /h logan disel uitate sa vezi despre ce discutau.........si mai ales cine...... concluzie : in acest forum e o mare dezordine,fiecare vb ce vrea el si aproape nimeni ontopic .
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 30 May 2007, 22:50) concluzie : in acest forum e o mare dezordine,fiecare vb ce vrea el si aproape nimeni ontopic . concluzie: esti liber sa te cari de pe acest forum ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AlinREHAU |
![]()
|
Tu gresesti el sa se care , nu ?
Driver x de unde stii tu ca ala cu buz-ul s-a dat la o parte can m-a vasut ca veneam eu ? Nu cred ca esti tu in stare sa clasifici o depasire ... de incepator de profesionist etc ... This post has been edited by AlinREHAU: 30 May 2007, 22:03 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
Adip din cate vad tu urasti loganul no???It's your problem! nu cred ca te-ai gandit prea mult cand ai raspuns sa plece de pe forum!
Yo am teminat cu offtopic-ul |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
vladrehau |
![]()
|
gata ma car eu ....cine-i destept cedeaza.... ne vedem pe drum....eu o sa am 180 .
![]() daca va dau blituri sa va dati repede daca nu va calc ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Vorba lui Vlad , au invadat topicul , eu unu m-am dezabonat de la el .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:47 |