Ceva s-a rupt ... :(
![]() ![]() ![]() |
Ceva s-a rupt ... :(
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
1.Bara stabilizatoare mai e la locul ei?
2.Vezi ca rotile au niste tije de fixare care sunt diferite pe stanga si pe dreapta. Vezi sa nu fie rupta una din alea. Aveam un prieten cu berlina care avea tiranta rupta de la roata dreapta. Cand accelera masina tragea dreapta, cand punea frana masina tragea stanga.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bieleta antirotire in ce stadiu e?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Am gasit cauza
![]() Am 34 de " role de rulment din alea mici e nr par deci e un semn bun This post has been edited by AlinREHAU: 26 May 2007, 23:15 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Trebuie sa schimbi numai partea cu cele 3 axe (tripoda).
Pe axul planetarei este o siguranta care se da jos, apoi cu o presa sau cu batai de ciocan de jur imprejur se scoate subansamblul cu pricina. Cind pui altul trebuie sa folosesti o bucata de teava de diametrul exact cit diametrul central astfel incit sa nu bati in role. Faza nasoala este ca nu se gasesc in magazin tripodele si trebuie sa intrebi prin service-uri..si bineinteles ca e SH... This post has been edited by spiridon: 27 May 2007, 12:45 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Am sa o scot afar sa vad daca prezinta urme de uzura pt ca am mers cu ea asa injur de 2 Km dar nu am tras de masina , poate doar o bag la loc si am scapat . Mai am o intrebare ... Am vazut ca partea dinspre satelit iesa din satelit , oare nu as putea baga un distantier sa o scoata mai mult dinspre satelit inspre tripoda ? Poate nu mai iesa dupa aia , Nu am mai patit chestia asta pana acum si am mai mers cu volanul la maxim in parti . Poate a avut distantier si l-au scos aia din service cand au dat jos motorul ... Multumesc .
Gata , am rezolvat-o . Tripoda nu era atinsa in nici un fel , problema e ca nu imi dau seama cum au ieit sigurantele de la 2 role din alea mari pt ca eu m-am chinuit sa le bag la loc si de scos sigur e mai greu , doar daca nu au fost montate cum trebuie de un "meserias" pe mana la care a mai fost masina . Sigur s-a umblat pe la planetara din cauza ca siguranta de pe capul planetarei care tine tripoda nu a fost scoasa cu cleste special ci cu altceva pt ca era indoita . DSC06114.JPG ( Size: 276.8k ) Number of downloads: 104 DSC06115.JPG ( Size: 266k ) Number of downloads: 107 DSC06119.JPG ( Size: 217.9k ) Number of downloads: 97 DSC06121.JPG ( Size: 400.87k ) Number of downloads: 101 Rolele de rulment alea mici le-am gasit la un magazin de piese auto cu 0,15 RON bucata . Imi lipseau doar vre-o 20 , sunt in jur de 25-27 pe fiecare rulment . Am bagat un distantier din plastic ca sa tina planetara mai apasata dinspre satelit cu ~4 mm , poate nu mai iesa . Am facut probe fata spate cu volanul la max si nimic . This post has been edited by AlinREHAU: 28 May 2007, 11:16 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:11 |