DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Adoptii caini si pisici, adoptii caini, adoptii pisici

ralsera
post 1 Jul 2008, 17:57
Post #91

Group: Members

Se ofera spre adoptie un motanel portocaliu si 2 pisicute multicolore, foarte pufosi, blana semilunga, varsta 2 luni, deparazitati intern si extern, educati la nisip,crescuti in casa, jucausi si sanatosi

tel 0720.841.260 corina
adopta.pisici@gmail.com
Bucuresti

imgp4705hn7.jpg
imgp4705hn7.9e70f79362.jpg

imgp4719uz0.jpg
imgp4719uz0.8ca4264baf.jpg

imgp4722cp6.jpg
imgp4722cp6.f25d4c14f2.jpg

--------------------
opel agila 2001 - b-53-cxf
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
patricia_obreja
post 7 Jul 2008, 02:16
Post #92

Pisicute mici si frumoase, deparazitate smile.gif
Ofer spre adoptie 5 pisicute adorabile in varsta de o luna, 4 alb cu negru si 1 neagra, deparazitate intern si extern, cu carnet de sanatate.
ralsera@yahoo.com, 0741753433
pisic1.jpg pisic3.jpg pisic4.jpg

Bozo - un motanel gri petrol absolut superb smile.gif
Ofer spre adoptie un motanel gri petrol absolut superb, deparazitat intern si extern, cu carnet de sanatate, educat la litiera.
Bozo are 2 luni.
Doar unei familii serioase cu contract de adoptie.
bozo1.jpg bozo2.jpg bozo3.jpg

Thomas - motanelul mascat, cu zestre smile.gif
Motanul Thomas are 6 saptamani, este deparazitat intern si extern, are carnet de sanatate si este educat la tavita.
Ii place foarte mult sa se joace si adora conservele.
Vine cu zestre: deparazitari, vaccinuri, consultatie gratuita, set analize, sterilizare, oferite de cea mai moderna clinica veterinara de la noi Marco Vet.
tom3.jpg tom1.jpg tom2.jpg tom4.jpg

7 Jul 2008, 03:13:
Dolores si locomotiva
Intalnirea cu locomotiva a oprit timpul in loc.
Acum Dolores are trei ani, trei picioare, de trei ori cate trei sute de pete, ca e aproape Dalmatian, un carnet de sanatate, e sterlizata si mai ales devotata. Dolores vrea o casuta si un prieten.
carmen.georgescu@gmail.com
0743 573 598
Dolores.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 7 Jul 2008, 03:13

--------------------
none none none
"Now I can look at you in peace; I don't eat you any more." Franz Kafka
+
patricia_obreja
post 8 Jul 2008, 03:33
Post #93

Asociatia Phoenix - animal protection and human care
Tel: 0723138424
Email: phoenix_animale@yahoo.com
Site: http://www.love4animals.ro

Pisoiasi mici si frumosi toate culorile smile.gif
Micuti si frumosi foc vor privi cu ochisorii increzatori catre cei care-i vor dori in casele si-n inima lor.
1.jpg 6.jpg 5.jpg 3.jpg 7.jpg 9.jpg

Catelus TALIE MICA pufos si alb isi cauta stapani smile.gif
Catelus talie mica, dragut si pufulos cauta casuta. Micutul a fost salvat de la moarte sigura fiind in stare foarte grava. Nu stim prin ce imprejurari acesta in loc de blanita era plin de spuma poliuretanica, foarte slab, mai mult mort. Acum catelusul este bine, a fost deparazitat si vaccinat si e tare vesel. Trebuie doar un pic de rabdar e pentru a i se reface total blanita. Are 2 luni si este pupacios.
cutu2-1.jpg cutu3-1.jpg cutu1-1.jpg

9 Jul 2008, 03:18:

Ami - o tigresa foarte speciala smile.gif
Ami are 2 luni, este atat de scumpa si iubitoare incat ii cautam un camin in care sa primeasca intreaga atentie si dragoste de care are nevoie.
ami2.jpg ami1.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 9 Jul 2008, 03:18

--------------------
none none none
+
Vlad Georgescu
post 17 Jul 2008, 20:45
Post #94

/----\ <--- Logan

From: Bucuresti

Ofer gratuit spre adoptie aceasta pisicuta. Este foarte dragostoasa, toarce imediat ce este luata in brate, jucausa, desteapta, se tine dupa picioarele omului si vine cu bucurie cand e strigata "pis-pis-pis", desi e foarte mica. Este perfect sanatoasa, stie sa isi faca nevoile la tavitza cu nisip si mananca orice.

Am gasit-o pe camp, intre doua sate, probabil o aruncase cineva acolo. Cand a vazut masina noastra indreptindu-se spre ea, a iesit din santul de pe marginea drumului pe carosabil si s-a repezit spre masina noastra de eram cat pe ce s-o calcam, atat de disperata era biata pisicuta sa fie luata de cineva sa nu moara acolo de foame. Era nemancata de cateva zile si slaba, numai piele si os. De cand este la mine s-a ingrasat si a devenit o dulceata de pisica.

Am luat-o provizoriu pina ii gasesc un stapan intrucat nu o pot tine permanent.

Telefon 0768.393.551 - Bucuresti

negruta_in_cana2.jpg

negruta_in_cana.jpg

Daca va place si doriti sa o luati, sunati la telefon 0768.393.551 - Bucuresti

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
patricia_obreja
post 21 Jul 2008, 00:42
Post #95

Max - cumintenia pamantului smile.gif
Max este un motananel de 2 luni, salvat din gura cainilor, iubitor si jucaus, deparazitat intern si extern, cu carnet de sanatate, care stie sa faca la tavita si care cauta un prieten caruia sa-i toarca in clipele de liniste.
carmen.georgescu@gmail.com 0743573598
max1.jpg max2.jpg max3.jpg max4.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 29 Jul 2008, 03:56
Post #96

Ami smile.gif, dungata gri-negru cu ochii minunati de gri, este singura fetita, jucausa, rasfatata, curata si mai ales mamoasa. Este o fetita tare iubitoare si, cum aparatul nostru foto e departe de a fi bun, normal ca este mult mai frumoasa decat in poze. Ceea ce nu puteti insa vedea este sufletelul ei dragastos.
ami1-1.jpg ami2-1.jpg

Fulgut smile.gif, este cel mai mic dintre baietei, bicolor alb-gri cu ochii albasti, mari, inocenti, cum te vede se face ghem pe piciorul tau sa-l iubesti. Este mic, firav doar aparent, caci in realitate este plin de energie si se incinge la joaca alaturi de cei mai mari fara probleme.
fulgut1.jpg fulgut2.jpg

Iedu smile.gif are ochii verzi ca padurea si sare ca un ied. Dragastos, nazdravan, iubaret, dar dincolo de toate un saritor performant de... toate cele. Un pui dulce pus pe joaca.
iedu1.jpg iedu2.jpg

Scanteiuta smile.gif cel timid are la baza tot coloritul doar ca este marcat cu scantei ici colo. Parca cineva a pus scantei pe el. Un colorit deosebit si o personalitate matura desi puiut. In ciuda maturitatii insa cand e vorba de prins coada celui din fata uita de timiditate.
scanteiuta1.jpg scanteiuta2.jpg

Nisipel smile.gif, se numeste asa datorita colorilor deosebite parand a fi facut din dune de nisip, are ochii mari verzi in care vezi doar viata ce ar trebui sa triunfe. Ii place sa toarca in brate si e capabil sa suporte orice sacrificiu chiar daca asta insemna si... o gramada de pisoi peste el. Se lipeste de tine instant si te cucereste fara sa-ti dai seama.
nisipel1.jpg nisipel2.jpg

Sandel smile.gif, motanelul cel negru cu ochii mari albastrii. Este botezat asa dupa persoana care l-a salvat din picioarele une-i "doamne", avea boticul spart si inflamat... si uite asa a ajuns in bratele noastre. S-a refacut rapid, integrat fiind in grup se joaca de ii sfaraie calcaiele cand insa te vede uita de tot si se lipeste de tine. Toarce in permanenta si tot ce vrea e sa fie iubit. Este atat de iubitor incat parca te-ar manca de drag.
sandel1.jpg sandel2.jpg

Catelusa Loli metis Pekinez educata in apartament, dupa ce a fost crescuta in apartament stapana ei a inteles ca, datorita bolii, nu o poate ingriji pe fata. A suportat greu despartirea dar si-a revenit si acum e o iubareata care asteapta o noua sansa.
Are 4 ani, este metis Pekinez, invatata in lesa si educata.
loli3.jpg loli2.jpg loli1.jpg

Sumo smile.gif smile.gif smile.gif ...o sa-mi fie greu sa-l descriu pentru ca este un rasfatat, un nebun, un... impiedicat care cu ochii la tine se calca pe labe si cade cum spuneam... cine doreste o provocare de catel, un nebun care se rupe de fund cand merge, care pare masiv desi pitic, un metis de ... soricar cu crocodil pe care nu poti sa-l certi cand face prostii caci face moaca de neajutorat, care mananca atat cat ii dai si apoi doarme pe sacul de hrana.
Sa nu uit: are 5 luni, e invatat cu pisicile si e un mare circar.
sumo.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 31 Jul 2008, 04:07
Post #97

Pisa-Pisa cea mai frumoasa pisicuta smile.gif
Sunt Pisa-Pisa, am 5 saptamani si stiu la tavita caci sunt o mica printesa. Un om rau m-a abandonat in noapte, la margine de sat, printre masini, dar am avut noroc.
Caut o casuta si un prieten.
pisapisa1.jpg pisapisa2.jpg

Motanila un pisoias nazdravan smile.gif
Cine doreste un suflet plin de viata, un ghem de energie si nazdravanii baiatul nostru il asteapta. Cu el viata e mai roz, uiti de griji si necazuri caci fiecare moment ofera o noua surpriza cu privire la ce-i el capabil sa inventeze.
Are 5 luni, este educat si curat, ii place sa asiste la dus urcat pe... cabina.
motanila1.jpg motanila2.jpg motanila4.jpg

Catelusa metis Pekinez foarte inteligenta smile.gif
Catelusa metis Pekienz a parut la inceput ca renunta la viata insa si-a revenit usor, usor, are cotetelul ei ceea ce o incanta foatre mult, e desteapta foc si isi imparte spatiul cu pisicile. O catelusa curata, educata, care se uita in ochii tai pentru a citi fiecare reactie si in functie de asta reactioneaza si ea. Are cam 4 ani.
pekinez1.jpg pekinez2.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 7 Aug 2008, 03:24
Post #98

Tina TALIE MICA vrea o casuta! smile.gif
Tina e o catelusa de talie mica, are doua luni, si intreg trusoul e pregatit: deparazitari interne si externe, vaccin, carnet de sanatate. De mamica ei a fost despartita de timpuriu si in mod brutal.
Cuminte si iubitoare va asteapta sa o adoptati.
tina.jpg

Dixie are carnet de sanatate smile.gif
Salut! Sunt Dixie, pot veni la tine daca ma vrei. Am doua luni si carnet de sanatate cu tot ce trebuie pana la varsta asta.
dixie.jpg

Foxie o catelusa sarmoasa smile.gif
Foxie e numele meu si am 4 luni si jumatate, sunt de talie mica. Cu carnetul de sanate voi veni acolo unde cineva va dori sa ma adopte.
foxie.jpg

8 Aug 2008, 03:20:

Catelusa este de talie medie-mica smile.gif, are 6 luni, s-a nascut cu codita scurta si este o nazbatie rasfatata. Se impaca bine cu pisicile pe care le considera cu delicatete niste jucarii de plus facute pe gustul ei.
catelusa3.jpg catelusa2.jpg catelusa1.jpg

Catelusa Fetita smile.gif, a fost salvata de la hinghieri cu ceva vreme in urma. Este o catelusa foarte frumoasa, talie medie, un metis superb ce se remarca mai ales prin faptul ca este foarte desteapta. Este genul de catel cu care te intelegi efectiv, fara a necesita dresaj. Raspunde minunat companiei omului, recomandata si unei familii cu copii.
fetita1-1.jpg fetita2-1.jpg fetita3-1.jpg

Motanei frumos pictati de circa 5 luni smile.gif, sunt o mandrete de baieti ce duc grija pisicutelor mai mici.
tigrat2.jpg motanel.jpg

Pisicutele negre smile.gif, patru fete in varsta de 4 luni, cu blanita superba negru abanos, cuminti si iubitoare.
negre2.jpg negre3.jpg negre1.jpg

Iubitori si dragastosi, ofera dragoste fiecarui om desi impreuna cu restul grupului si-au vazut prietenii si poate fratii omorati cu pietre.

Pentru un motiv necunoscut noua ei continua sa daruiasca afectiune si sa mai spere. Poate ca ar fi vremea sa privim la ei si sa intelegem in ce consta de fapt superioaritatea!

This post has been edited by patricia_obreja: 8 Aug 2008, 03:20

--------------------
none none none
+
luck33ro
post 11 Aug 2008, 21:05
Post #99

Membru autentic

Sunt curios cati au adoptat aici pisicute si comunitari?! happy.gif

--------------------
+
patricia_obreja
post 13 Aug 2008, 04:37
Post #100

Catelusi metisi foarte frumosi doresc o familie smile.gif
Ofer spre adoptie 6 catelusi grasunei, buni de paza, tatal Labrador, mama metis Ciobanesc German, in varsta de o luna, deparazitati, cu primul vaccin facut, fetite si baietei.
puiulet1.jpg puimic1.jpg pui-11.jpg

Pisicei mici frumosi si jucausi doresc sa fie adoptati smile.gif
Ofer spre adoptie 7 pisicei draguti in varsta de o luna, deparazitati intern si extern, cu carnet de sanatate. Mananca singurei bobite Babycat si conserve. Cineva i-a lasat intr-o cutie la usa mea si saptamana viitoare trebuie sa plec in concediu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample daca pana atunci nu vor fi adoptati.
pisoiasi.jpg pisic7.jpg pisic6.jpg pisic5.jpg pisic4-1.jpg pisic3-1.jpg pisic2-1.jpg pisic1-1.jpg

Motanel negru ce a fost otravit, dar din fericire salvat asteapta ca viata sa ii ofere o a doua sansa
balerini1.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 15 Aug 2008, 04:39
Post #101

Catelus talie MICA, MICA, MICA frumos si plin de viata smile.gif
Metis Teckel, 2 luni si jumatate, talie mica, baiat, vaccinat, deparazitat, cu carnet de sanatate, cauta stapan caruia sa-i faca viata mai frumoasa.
pitica1.jpg pitica2.jpg pitica3.jpg pitica4.jpg

Sunt atat de frumoasa si totusi nimeni nu ma vrea... sad.gif
Sunt Pisa-Pisa, am 5 saptamani si stiu la tavita caci sunt o mica printesa. Un om rau m-a abandonat in noapte, la margine de sat, printre masini, dar am avut noroc.
Caut o casuta si un prieten.
pisapisa2.jpg pisapisa1.jpg

16 Aug 2008, 04:06:
Pisoiasi Birmanezi asteapta sa fie adoptati gratuit smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Pisoiasi Birmaneza fatati pe data de 02.06.2008.Primul din dreapta este baiat, celelalte sunt fetite.
Sunt toti vaccinati si deparazitati.
birmanezi1.jpg birmanezi2.jpg birmanezi3.jpg birmanezi4.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 16 Aug 2008, 04:06

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 20 Aug 2008, 03:31
Post #102

4 catelusi baietei, 2 - 3 luni, si mama lor in pericol de a fi otraviti
Sunt foarte jucausi si simpatici. Deja au fost deparazitati intern si vor fi deparazitati si extern.
Daca le voi gasi stapan, voi incerca sa le fac si vaccin. Mama lor e de talie micuta (metis Pekinez).
Dati va rog mai departe, poate gasim 5 oameni dornici sa faca un bine.
Vecinii deja au devenit nemultumiti si ne e frica sa nu pateasca ceva.
Cateii sunt din Bucuresti la mine la bloc, din pacate unul a fost otravit si a murit in chinuri groaznice...
cutu1.jpg cutu2.jpg cutu3.jpg cutu4.jpg cutu5.jpg cutu6.jpg cutu7-1.jpg cutu8-1.jpg cutu9-1.jpg

--------------------
none none none
+
ambra28
post 21 Aug 2008, 17:52
Post #103

6 puiuti de o luna (3 baieti si 3 fetite) cauta urgent un stapan.
Vor creste de talie medie.
Mai multe detalii la: 0722.439.919; ambra20a@yahoo.com

Gordo

2hpknti.jpg

Manu

akx509.jpg

Mura

154vlvm.jpg
adoptie6.jpg ( Size: 67.85k ) Number of downloads: 309

--------------------
Dacia 1310 break 2001
+
patricia_obreja
post 24 Aug 2008, 03:17
Post #104

Asociatia fara scop patrimonial "Nu mai esti singur"[u][/u]
Email: ioana.tess@yahoo.com
Tel.: 0744.884.704
Web: http://www.numaiestisingur.com

ADOPTA-MA DE LA DISTANTA, DACA NU MA POTI LUA ACASA!

Tyson smile.gif
Da, ati citit bine numele meu, sunt voinicul voinicilor. Din tarcul meu, bineinteles, nu fac pe viteazul cu cateii de talie mare. Desi sunt mic de talie, sunt foarte curajos si jucaus si ma mandresc cu blana mea neagra, lunga si frumoasa. Dupa cum vedeti, de pe cotetul meu urmaresc ce se intimpla in Adapost, sunt foarte vigilent si nu imi scapa nimic.
tyson2.jpg tyson1.jpg

Brownie smile.gif
Sunt o catelusa foarte eleganta si timida, de aceea "mama" nu reuseste sa-mi faca poza decat cand stau in cotet. Asta e, sper sa ma vedeti cat sunt de frumoasa si linistita. Si sa va plac atat de mult incat sa veniti sa ma vedeti.
brownie.jpg

Cleo smile.gif
Nu sunt asa frumosa ca si regina Cleopatra, dar am o alura distinsa, de caine serios, asta in contrast cu colegii mei de tarc care sunt 2 nebuni, se joaca mereu si imi strica siesta. Lumea zice ca sunt un metis de Brack, dar asta nu ma face sa fiu cu nasul pe sus, sunt un caine ca oricare altul.
cleo.jpg

Suzi smile.gif
Stapanii mei nu au mai putut sa ma tina si m-au adus la adapost. La inceput mi-a fost mai greu, dar cum aici am gasit mancare si niste tovarasi de tarc care m-au acceptat, am trecut usor peste asta si dupa cum vedeti, sunt un caine vesel si curios. Daca si tu esti curios sa ma cunosti, vino la adapost sa ma vezi.
suzi.jpg

Pusa si Misu smile.gif
Nu suntem un cuplu asa celebru, dar suntem nedespartiti, mereu cu chef de joaca si reusim sa o deranjam pe Cleo, cu care impartim tarcul. Am ajuns in adapost cam in aceleasi conditii, niste puiandri amarati si slabi si acum suntem niste catei mari, sanatosi, cu care s-ar mindri orice stapan.
Si ca sa nu existe confuzii, cel gri este Misu iar cea neagra sunt eu, Pusa.
pusamisu.jpg

24 Aug 2008, 03:18:
Asociatia fara scop patrimonial "Nu mai esti singur"[u][/u]

Tyson smile.gif
Da, ati citit bine numele meu, sunt voinicul voinicilor. Din tarcul meu, bineinteles, nu fac pe viteazul cu cateii de talie mare. Desi sunt mic de talie, sunt foarte curajos si jucaus si ma mandresc cu blana mea neagra, lunga si frumoasa. Dupa cum vedeti, de pe cotetul meu urmaresc ce se intimpla in Adapost, sunt foarte vigilent si nu imi scapa nimic.
tyson2.jpg tyson1.jpg

Brownie smile.gif
Sunt o catelusa foarte eleganta si timida, de aceea "mama" nu reuseste sa-mi faca poza decat cand stau in cotet. Asta e, sper sa ma vedeti cat sunt de frumoasa si linistita. Si sa va plac atat de mult incat sa veniti sa ma vedeti.
brownie.jpg

Cleo smile.gif
Nu sunt asa frumosa ca si regina Cleopatra, dar am o alura distinsa, de caine serios, asta in contrast cu colegii mei de tarc care sunt 2 nebuni, se joaca mereu si imi strica siesta. Lumea zice ca sunt un metis de Brack, dar asta nu ma face sa fiu cu nasul pe sus, sunt un caine ca oricare altul.
cleo.jpg

Suzi smile.gif
Stapanii mei nu au mai putut sa ma tina si m-au adus la adapost. La inceput mi-a fost mai greu, dar cum aici am gasit mancare si niste tovarasi de tarc care m-au acceptat, am trecut usor peste asta si dupa cum vedeti, sunt un caine vesel si curios. Daca si tu esti curios sa ma cunosti, vino la adapost sa ma vezi.
suzi.jpg

Pusa si Misu smile.gif
Nu suntem un cuplu asa celebru, dar suntem nedespartiti, mereu cu chef de joaca si reusim sa o deranjam pe Cleo, cu care impartim tarcul. Am ajuns in adapost cam in aceleasi conditii, niste puiandri amarati si slabi si acum suntem niste catei mari, sanatosi, cu care s-ar mindri orice stapan.
Si ca sa nu existe confuzii, cel gri este Misu iar cea neagra sunt eu, Pusa.
pusamisu.jpg

24 Aug 2008, 04:05:

Pisoiasi frumosi, curati, educati la nisip isi cauta plini de speranta o familie care sa ii doreasca.

Le cautam disperati stapani, pentru a putea avea spatiul necesar sa mai salvam si altii!

Blondul smile.gif
blondul1.jpg blondul2.jpg blondul3.jpg

Floricica smile.gif
floricica3.jpg floricica2.jpgfloricica1.jpg

Iubi smile.gif
iubi2.jpg iubi3.jpg iubi1.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 24 Aug 2008, 04:05

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 1 Sep 2008, 01:16
Post #105

Asociatia fara scop patrimonial "Nu mai esti singur"

Pitt metis Pitbull - nu va speriati de figura mea fioroasa si de faptul ca sint un metis de Pittbul, sunt un caine cuminte si sociabil. Asta desi "mama" care vine la mine ma cearta pentru ca sunt neastamparat si ma joc cu astroanele din tarc. Dar asta sa fie singura mea nazdravanie si sa nu va impiedice pe voi sa veniti in adapost sa ma vedeti.
pitt2.jpg pitt1.jpg pitt.jpg

Mira si Miha - da, ati ghicit, suntem surori si impreuna am si ajuns in adapost, de pe o strada din Bucuresti, amenintate fiind ca vom fi omorate. Nu am inteles asta niciodata, nu noi am vrut sa ajungem pe strda si nici nu am vrut vreodata sa facem rau cuiva. Dovada ca suntem foarte cuminti in tarcul nostru si incercam sa nu suparam pe nimeni. Si ca sa nu ne incurcati, Mira are codita, iar Miha nu are decat un ciot de codita. O sa ne recunoasteti usor in adapost, suntem mereu impreuna.
miha1.jpg mira1.jpg

Tecki catelusa talie mica - sa nu imi spuneti si dumneavoastra acelasi lucru: "Vai ce caine mic!" Da, sunt mic dar numai de statura, sunt un paznic foarte destoinic al tarcului meu si imi cert mereu colegii de tarc. Nu pentru ca vreau eu sa fiu seful, ci pentru ca asa e firea mea, mai certaret. Dar pot fi un caine iubitor si dragut cu oricine m-ar adopta si al carui caine de suflet as deveni.
tecki2.jpg tecki1.jpg

Fane - multa lume se mira ca mai traiesc. Pentru ca eram un pui mic si amarat cand am ajuns in adapost, m-amimbolnavit grav si era sa mor. Am fost salvat, alaturi de alti pui, de protectoarea mea care m-a dus si internat intr-o clinica veterinara. Am ramas cu niste sechele in urma bolii, dar asta nu ma impiedica sa fiu un caine foarte prezent si vioi. Poate numele meu nu e foarte frumos sau interesant ca al altor catei, dar eu sunt chiar un caine special si merit toata atentia.
fane.jpg

Florina - va place cum ma cheama? Am sosit intr-o toamna ploioasa in adapost dar am nume de primavara. Sunt un caine serios, intelept, dar ma bucur ori de cite ori vine cineva in tarcul meu si se opreste sa se joace cu mine. Si sa ma admire, caci sunt frumoasa cu cele 3 culori ale mele si cu stropii negri de pe blana mea.
florina.jpg

Gruia - recunosc, vara nu este anotimpul in care arat cel mai bine, iarna am o blana lunga si frumoasa. Asta nu inseamna insa ca nu ma bucur de vara, imi place sa stau la soare alaturi de prietena mea, Florina, cu care am si sosit in adapost impreuna din una din bazele de ecarisaj.
gruia.jpg

Nero - crezi ca am numele asta la intimplare? Nu, sunt chiar un tiran, un mos batran si morocanos. Nu imi place sub nici o forma sa ies afara din tarc, orice vizita a doctorului este o nenorocire pentru mine, asa ca ar face bine sa ma lase in pace, si singurul catel cu care ma inteleg este Moira, tovarasa mea de tarc. Dar poate ca si asa morocanos si dificil cum sunt, sa va ginditi careva si la mine si ma ajutati sa imi traiesc batranetile in adapost. Poate in timp o sa va devin si simpatic.
nero.jpg

1 Sep 2008, 03:22:
Pisoiasi frumosi, curati, deparazitati, salvati din situatii extreme asteapta mamici si tatici
Email: ralsera@yahoo.com
Telefon: 0741753433 0767800628
dobgk8.jpg frumusete1.jpg frumusete2.jpg frumusete6.jpg frumusete8.jpg frumusete11.jpg IMGP3462.jpg IMGP3464.jpg IMGP3471.jpg iris2.jpg iris1.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 1 Sep 2008, 03:22

--------------------
none none none
+
b34uen
post 5 Sep 2008, 15:51
Post #106

Membru autentic

salut, sunt mishu, am o luna jumatate si deja fac la tavita, sunt micut dar ascultator, mananc tot, cei care m-au gasit m-au vaccinat si deparazitat, si mi-au tratat si ochisorii de sunt asa frumusei acum, nu ma luati acasa???!!
sunati-ma la 0745 157 782 sau trimite-ti mail la mirion_paper@yahoo.com

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
patricia_obreja
post 7 Sep 2008, 17:25
Post #107

Asociatia fara scop patrimonial "Nu mai esti singur"
Tel.: 0744884704

Oscar smile.gif - nu ma cheama asa intimplator, sunt un caine care probabil ar lua premii la concursuri de frumusete, desi nu sunt un catel cu pedigree, dar sunt un caine frumos si distins. E adevarat ca imi este mai greu vara, cu blana mea cea lunga si ondulata, dar este lucrul pe care il admira toata lumea, si pana se va gasi un stapan care sa imi plimbe frumusetea prin parcuri, stau in tarcul meu si astept ca cineva sa vina si sa spuna "L-am gasit, acesta este cainele pe care mi-l doresc si pe care il vreau."
Oscar.jpg

Choco smile.gif - este imposibil sa nu ma remarcati daca ajungeti in adapost, desi nu sunt un catel care sa impresioneze prin statura sa. Sunt o fetita de talie medie, pe care cand o vezi te gandesti la ceva bun si dulce: ciocolata. Da, sunt maro de la botic pana la codita, cu citeva pete de alb, probabil laptele nu s-a incorporat bine in toata ciocolata. Glumesc, caci am uitat sa va spun, sunt o fire vesela si dornica sa fiu mangaiata si alintata.
Choco.jpg

Albi smile.gif - "mama" care are grija de mine nu stie cum am ajuns in adapost, dar stie ca sunt un catel timid si cam fricos si incearca sa ma faca sa depasesc aceste lucruri. De cate ori vine in adapost intra la mine in tarc si imi vorbeste, nu inteleg eu prea bine ce, dar cred ca incearca sa imi redea increderea in oameni si in mine; ce daca nu sunt un catel mare, puternic sau frumos colorat? Sunt un catel deosebit.
Albi.jpg

7 Sep 2008, 18:20:
smile.gif Pisoiasi frumosi, educati la nisip isi cauta stapani.
ioanadragulinescu@yahoo.com
0742 159 689
P1010597.jpg P1010596.jpg P1010600.jpg P1010601.jpg P1010602.jpg

smile.gif Pisicuta Birmaneza, in varsta de 2 anisori, curata, dragalasa si cuminte isi cauta o casuta.
andreea_21_muresan@yahoo.com
birmaneza1.jpg birmaneza2.jpg birmaneza3.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 7 Sep 2008, 18:20

--------------------
none none none
+
Mr.M
post 10 Sep 2008, 15:01
Post #108

Membru

From: Bucuresti

Donez PISICA

In cursul zilei de ieri, dupa ora 22, in parcarea magazinulul Selgros Berceni am gasit o pisicuta. In mod cert a fost abandonata de o persoana fara suflet. In zona erau foarte multi catei si sunt convins ca nu ar fi supravietuit peste noapte asa ca am luat-o acasa dar, din pacate, nu o pot tine deoarece mai am o pisica, ceva mai mare decat aceasta si nu se inteleg deloc.
Este foarte frumoasa, jucausa; estimez ca are in jur de 2 luni.
Acum, pisica se afla in zona Iancului(Sector 2)

Pt mai multe detalii/ poze astept PM aici.

pisica.jpg ( Size: 201.17k ) Number of downloads: 344

DSC07511.JPG ( Size: 1011.63k ) Number of downloads: 339

DSC07517.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 335

Am dat-o, se poate sterge
Multumesc!

This post has been edited by Mr.M: 11 Sep 2008, 09:32

--------------------
Dacia Berlina, LGN 2002, 2008 - B-56,46, ***
+
patricia_obreja
post 11 Sep 2008, 02:58
Post #109

Ia-o la tine pe Fetita metis de Teckel TALIE MICA!
Sunt Fetita, am trei luni, sunt de talie mica (metis de Teckel), am carnet de sanatate si o inima mare.
Da-mi un loc in curtea si in sufletul tau!
0743 573 598
fetita1.jpg fetita2.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 20 Sep 2008, 20:38
Post #110

Luci smile.gif - cea mai micuta catelusa
Sunt Luci, o catelusa micuta, micuta un metis dragalas. Am 3 luni, sunt vaccinata si deparazitata, evident o lady de apartament. Desi la inceputul vietii mele soarta nu-mi promitea prea mult caci am fost aruncata pe cand nu aveam nici o luna, prea mica pentru a face fata masinilor mari de pe sosea, am aterizat nu stiu cum in bratele unei doamne dragute ce mi-a promis ca o sa aiba grija de mine pana cand o familie draguta ma va adopta. Daca va place de mine si ma doriti in viata si famila dvs. eu va promit ca o sa va adaug un strop de culoare si magie vietii.
pitica1.jpg pitica2.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 30 Sep 2008, 03:23
Post #111

Doberman abandonat cand avea mai multa nevoie de o familie
A facut fericita o familie vreme de 8 ani si, cand vederea i-a slabit, aceasta l-a dus la ecarisaj pentru a fi eutanasiat. Mai are inca multe de oferit. Este un caine bland si frumos. Chiar daca doar va zareste, va va iubi din tot sufletul.
0743 573 598
dobe.jpg

Printesa cauta un palat! smile.gif
Desi are doar o luna si jumatate, Printesa stie sa faca la tavita, mananca orice, e cuminte si jucausa si are carnet de sanatate, pe scurt, o adevarata pisica aristocrata.
0743 573 598
printesa2.jpg printesa1.jpg

Pisa-Pisa o dulceata de pisicuta smile.gif
Frumoasa, cuminte, educata, deparazitata si vaccinata, Pisa-Pisa asteapta plina de nerabdare o familie care sa o ocroteasca si sa o iubeasca.
0743 573 598
pisa1.jpg pisa.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 12 Oct 2008, 04:29
Post #112

Dolly - metis de Pointer - va fi prietena ta cea mai buna smile.gif
Sunt Dolly, am 3 luni, sunt metis Pointer, am carnet de sanatate cu primul vaccin si deparazitari, sunt cuminte, iubitoare si nu fac mofturi la mancare. Ia-ma la tine si voi fi prietena acasa ta cea mai buna!
0743 573 598
pointer3.jpg pointer1.jpg pointer2.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 15 Oct 2008, 02:50
Post #113

Pisicuta GRI PETROL pentru adoptie smile.gif
Pisicuta gri petrol in varsta de 2 luni jumatate cauta stapani, momentan micuta este cazata intr-un garaj, este tare cumintica ...prea cuminte pentru varsta ei, stie insa ca, daca oamenii ii vad ii omoara asa ca se adapteaza conditiilor si are grija de cei doi puiuti cazati alaturi de ea.
albastru.jpg

Motanel negru jucaus si torcator smile.gif
Motanel negru, ca pana corbului, desi timid sunt pus pe tors cum sunt luat in brate. Nimic nu ma bucura mai mult decat o raza de soare si o frunza cu care sa ma pot juca.
negru.jpg

Un bun balsam pentru par si sulfet smile.gif
Mister Miaghi, sunt o nazdravanie de motan, iubaret, destept si sociabil. Am si un talent de rezerva: sunt un bun balsam de par sau cel putin asa ma consider eu de vreme ce reconditionez parul celor dragi si ei ma lasa...
miaghi.jpg

--------------------
none none none
+
hystera
post 18 Oct 2008, 20:23
Post #114

se cauta familie adoptiva pt olguta : 2 luni jumate,educata la litiera,prietenoasa cu alte pisici,toleranta cu cainii,iubitoare,blanda,jucausa;obisnuita cu hrana uscata,deparazitata intern si extern,urmeaza sa fie vaccinata;asiguram castrarea;oras : bucuresti,constanta sau zonele apropiate;0723071624;xilofera@yahoo.com

IMG_8348_8_2_1.jpg

IMG_8346_6_2_1.jpg

IMG_8348_8_2_1.jpg

IMG_8344_4_2_1.jpg

--------------------
opel astra 2000
+
patricia_obreja
post 24 Oct 2008, 03:53
Post #115

Pisicul Whiskas smile.gif
Baiat, 3 luni, cuminte, educat, deparazitat intern si extern, tandru se afla in cautarea unui prieten.
0743 573 598
whiskas1.jpg whiskas2.jpg

Rita - metis Ciobanesc German - un paznic de nadejde smile.gif
Rita e metis de Ciobanesc German si la cele 4 luni se anunta a fi un paznic de nadejde. De talie mare, deparazitata, sterlizata, vaccinata asteapta cererile dumneavoastra.
0743 573 598
rita1.jpg rita2.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 27 Oct 2008, 00:43
Post #116

Rushi - un motanel gri TOTAL SPECIAL smile.gif
Rushi a aparut dupa ce a fost adoptat un alt pisoias, era slab mort si striga in mijlocul strazii.
Parca se hotarase a se sinucide. Eu terminasem munca (era ora 18) si evident ca l-am luat. Parca ma astepta, parca-l asteptam. O saptamana ne-am luptat pentru viata lui, era extrem de slabit si orice mancarica era prea mult pentru el, plamanii ii erau afectati de o raceala puternica insa acum avea un loc al lui cald.
A stiut ca e salvat si disperarea din ochisorii lui verzi a disparut luandu-i loc o ploaie de scantei verzi ce se aprind cand ne vede. Da, are niste minunati ochisori verzi, ca doua smaralde, cu care iti vorbeste pana te topeste de drag.
Ii place sa stea in bratele mele, sa-l mangai si sa doarma. Este extrem de cuminte, practic singurele momente in care topaie este cand ne vede in rest preferand sa astepte MANGAIEREA. Nu are nici un strop de agresivitate, nici macar fata de cateii pe care nu-i cunoaste (fiind doar precaut), este de o delicatete iesita din comun, tandru, scump... ce pot sa spun este un SUFLET CE ASTEAPTA UN SUFLET.
rushi1.jpg rushi2.jpg rushi3.jpg

Pisicuta GRI PETROL pentru adoptie smile.gif
Pisicuta gri petrol in varsta de 2 luni jumatate cauta stapani, momentan micuta este cazata intr-un garaj, este tare cumintica ...prea cuminte pentru varsta ei, stie insa ca, daca oamenii ii vad ii omoara asa ca se adapteaza conditiilor si are grija de cei doi puiuti cazati alaturi de ea.
albastru.jpg

Un bun balsam pentru par si sulfet smile.gif
Mister Miaghi, sunt o nazdravanie de motan, iubaret, destept si sociabil. Am si un talent de rezerva: sunt un bun balsam de par sau cel putin asa ma consider eu de vreme ce reconditionez parul celor dragi si ei ma lasa...
miaghi3.jpg miaghi4.jpg

Motanel negru jucaus si torcator smile.gif
Motanel negru, ca pana corbului, desi timid sunt pus pe tors cum sunt luat in brate. Nimic nu ma bucura mai mult decat o raza de soare si o frunza cu care sa ma pot juca.
negru.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 4 Nov 2008, 04:55
Post #117

Catelusa TALIE MICA isi cauta casuta smile.gif
Catelusa de talie mica, metis de Teckel, tanara, 10 - 12 luni, vaccinata, deparazitata intern si extern, sterilizata, afectuoasa si foarte jucausa, fara mofturi la mancare are nevoie de un stapan cu curte.
0743 573 598
lizuca1.jpg lizuca2.jpg

Doua fete cucuiete pentru adoptie smile.gif
Doua fete cucuiete cauta impreuna o casuta. Sunt crescute, obisnuite impreuna motiv pentru care nu doresc sa se desparta. Daca cineva vrea sa le iubeasca va fi rasplatit de doua nazdravane cu multa dragoste si multe giumbuslucuri.
fete3.jpg fete1.jpg fete2.jpg

Catelusa neagra si micuta smile.gif
Sunt micuta, negruta si tare, tare dragalasa. Dupa toate aparentele par a fi de talie medie dar acum nici pisicile nu ma cred cand le spun asta. Ce sa va spun despre mine? ehhh e greu rau sa fii mic deoarece trebuie sa te feresti dintre labutele celorlati mai mari si au cam multe labute... 1, 2, 3... aoleuuu m-a luat ameteala, daca-i pup oare ma vor feri ei?!
negruta.jpg

--------------------
none none none
+
patricia_obreja
post 9 Nov 2008, 21:57
Post #118

Pisoiasi frumosi pentru adoptie smile.gif
Ofer spre adoptie pisici 1 luna - 3 luni, deparazitati, cu carnet de sanatate, educati la litiera, superbi.
frida3.jpg frida1.jpg DSCF43091.jpg Jolly.jpg Judas.jpg frida2.jpg

Bubulina - Gospodina vrea sa fie adoptata smile.gif
Ea este Bubulina - Gospodina, o pisicuta foarte harnica - toata ziua face cozonacei.
Are 2 luni, este deparazitata, educata, cu carnet de sanatate si isi doreste o familie doar pentru ea.
frumusete2-1.jpg

Amelie - micuta frantuzoaica orfana smile.gif
Amelie este o pisicuta simpatica, are 2 luni si jumatate, este deparazitata, are carnetel si este foarte educata.
Este o pisicuta timida si are mare nevoie de o familie care sa o ingrijeasca.
pisi2.jpg

9 Nov 2008, 22:40:

Whiskas - cauta urgent casuta
Motanel de 5 luni, desen gen Whiskas pe fond gri petrol/gri, ochii verzi, deosebit de frumos si bland cauta urgent casuta! A fost crescut langa un bloc de catre oameni de suflet, problema este ca pe acelasi spatiu au casuta si vecinii catei care nu sunt tocmai prietenosi, iar motanelul acum locuieste in copaci.
Vara a trecut cum a trecut, acum insa vine frigul, iar copacul nu este un loc tocmai calduros. Ne priveste cu recunostiinta cand il mangaiem, temator, dar si cu speranta.
whiskas2.jpg whiskas1.jpg

This post has been edited by patricia_obreja: 9 Nov 2008, 22:40

--------------------
none none none
+
corbex
post 12 Nov 2008, 15:26
Post #119

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Patriciano, spune-mi, te rog, pisicile astea-s gratis? Nu prea am bani, da' cateaua mea vrea o pisica de vreo 6 ani, n-am fost in stare sa-i cumpar si ea, frustrata, le alearga p'alea din jurul blocului. Una neagra ar fi, cred, exact ce si-ar dori.
Daca ai mai multe, pot sa te scap cam de cite una la fiecare 2 saptamini.
Multumesc !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
patricia_obreja
post 17 Nov 2008, 02:25
Post #120

Rottweiler superb, in jur de 7 ani, devenit agresiv datorita unor tratamente brutale, cauta stapan iubitor si responsabil care sa aiba posibilitatea cazarii lui in conditii de siguranta si rabdarea necesara sa-l invete dragostea si increderea in oameni.
0743573598
rott.jpg

Catlusa TALIE MICA si puisorii ei cauta stapani
Eu sunt o mamica si am patru pitici de talie mica, asemenea mie. Am venit cu ei rand pe rand la cutiutele ce au fost improvizate de doua doamne pentru cateii strazii. Momentan suntem cazati intre doua tarabe, e cam frig, dar avem o hainuta tare calduroasa.
Sper insa sa nu ploua caci casutele noastre sunt din carton si tare ma tem ca mai sunt si oameni care ne-ar pune casuta pe foc... Eu vreau sa-i hranesc pana devin mai puternici si incep sa pape singuri, nu avem nume, nici eu nici puiutii mei insa va rugam sa ne dati o sansa.
Eu sunt o catelusa docila si iubitoare, sunt tare desteapta si, cu siguranta am transmis din calitatile mele si puilor mei. Dupa ce imi voi intarca puii am sa fiu sterilizata deci noua mea familie nu trebuie sa-si faca griji.
mamica1.jpg mamica2.jpg catei1-1.jpg

Catelus TALIE MICA pentru adoptie
Eu sunt un baietel de aproximativ un an, de talie mica, sunt cu toata modestia tare destept insa din pacate din ce in ce mai putini oameni mai au ochi si suflet pentru noi. Mi-am gasit adapostul langa o mamica si am primit si eu o cutiuta si chiar hrana calda (foarte gustoasa).
Sunt tare infrigurat si caut lung pe strada un om bun. Stiu ca sunt un pic racit, un pic slab si e normal avand in vedere ca viata nu mi-a fost tocmai usoara...
cutzu1.jpg cutzu2.jpg

--------------------
none none none
+
11 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th July 2025 - 21:26
Forum Renault