sistemul sanitar romanesc, ce parere aveti despre el?
![]() ![]() ![]() |
sistemul sanitar romanesc, ce parere aveti despre el?
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am o parere foarte, foarte proasta. Lunar platesc o caruta de bani, adica mi se opresc, nu-i dau eu de buna voie. Si orice problema de sanatate as avea, umblu adanc in buzunar.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fa nene un poll cu ceva optiuni, altfel incep sa va relatez si eu despre cele 3 operatii de apendicita ale mele...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
La fel de proasta.Doctorii nu-si pot face treaba din cauza managerilor,care nu au nici o treaba cu medicina.Au fost inscaunati pe criterii politice,si acum isi platesc politele...Spaga e la ordinea zilei,mizeria e mare,etc.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(vijelie @ 29 May 2007, 16:35) Fa nene un poll cu ceva optiuni, altfel incep sa va relatez si eu despre cele 3 operatii de apendicita ale mele... ![]() stai frate ca in primul rind nu stiu ce e ala poll! si daca nu stiu ce e , nu stiu nici cum sa il fac.dar in general conteaza parerile insotite de 2 , 3 motivatii, asta daca nu prea ai chef sa scrii foarte mult |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate imi amintesc prin 2003 Nastase a luat vreo 15 000 de miliarde, aprox 350 de milioane de euro la vremea aia, din fondurile stranse din asigurarile de sanatate pt a plati pensii si mariri de salariu bugetarilor. Tariceanu nu stie ce-i aia licitatie in sistemul sanitar si sincer n-am idee cine tot "castiga" contractele pt medicamente, echipament medical and stuff. Pai cand unuia ca Bradisteanu ii ies 4 mil de dolari dintr-un sg contract pt dotarea spitalului cu echipamente medicale , nu ma mai mira nimic.
In curand nu stiu cine draq o sa mai fie in viata ca sa le plateasca taxele si salariile babane ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chef am ca nu am mai intrat pe forum de 8 zile.
In general eu nu am auzit pe nimeni sa fi trecut bucuros prin vreo experienta in spitalele din Romania. Reteta e aceeasi: mizerie, indiferenta, incompetenta. Functie de marimea institutiei, componentele retetei variaza. De exemplu am avut ocazia sa intru in Spitalul Municipal din Rosiorii de Vede. Drept la cuvantul "purgatoriu" mi s-a dus mintea. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai, eu zic ca e o chestie din aia cu mai multe raspunsuri: bun, rau, nu cunosc. Daca gresesc, mea culpa!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
vijelie |
![]()
|
Ha! Pe el, pe mama lui!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Spitalele din Romania ... sunt ... in CADERE LIBERA !!! Din ce in ce mai rau !!!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
O imagine mai buna au chiar si militienii.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(summa @ 29 May 2007, 16:36) La fel de proasta.Doctorii nu-si pot face treaba din cauza managerilor,care nu au nici o treaba cu medicina.Au fost inscaunati pe criterii politice,si acum isi platesc politele...Spaga e la ordinea zilei,mizeria e mare,etc. sincer sa fiu , cu managerii sunt de acord(sa nu fie numiti pe criterii politice , bineinteles).un manager bun stie cum sa foloseasca chiar si putinii bani primiti de la buget.pe cind un doctor nu prea cred ca le are foarte bine cu astea.in plus , ar putea sa fie subiectiv in ceea ce priveste alocarea unor sume de bani diferitelor sectii ale unui spital.la una da mai mult ca acolo ii lucreaza sotia , sau este sectia unde chiar el isi desfasoara activitatea , iar la alta mai putin pentru ca nu ii place mutra sefului de sectie.ca sa conduci un spital cred ca trebuie sa ai si ceva studii economico-administrative. sper sa intre pe topic si cineva care face parte din sistem! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Faza cu mutra sefului de sectie se poate aplica la fel de bine si in cazul managerului...La fel de bine ca sa conduci un spital trebuie sa stii si cu ce se mananca.Deci ori esti doctor cu studii economice,ori economist cu ceva cunostiinte de medicina.Dar dupa cum vezi la noi e ceva obisnuit ca ministrul x de la agricultura sa termine conservatorul,si ministrul x al culturii sa fie medic.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
dariusz |
![]()
|
ai dreptate
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
sa fie transmis la presa si dlui ministru al sanatatii ec Nicolaescu
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o parere pe care n-o pot posta fara sa iau ban. Mi-am dorit sa bat medici martea trecuta, sambata si azi dimineata. Inca mai doresc.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 29 May 2007, 19:59) Eu am o parere pe care n-o pot posta fara sa iau ban. Mi-am dorit sa bat medici martea trecuta, sambata si azi dimineata. Inca mai doresc. eu am dorit sa bat medici de mult , nu numai de martea trecuta.era un chirurg , care mi-ar fi operat copilu fara sa fie nevoie.sa rugat sotia de mine ca de dumnezeu , sa ma linisteasca |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Spitalul Judetean de Urgenta Ialomita- Sectia Oftalmologie.
![]() ![]() Scuzati calitatea dar cred ca ce era de vazut se vede. This post has been edited by maryus_83: 29 May 2007, 20:52 Attached thumbnail(s) Picture_0257.jpg ( Size: 34.03k ) Number of downloads: 56 Picture_0260.jpg ( Size: 24.29k ) Number of downloads: 55 Picture_0253.jpg ( Size: 29.73k ) Number of downloads: 51 Picture_0261.jpg ( Size: 23.16k ) Number of downloads: 65 Picture_0252.jpg ( Size: 25.16k ) Number of downloads: 50 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Dupa cum s-a aratat si la stiri, sistemul sanitar romanesc este la pamant din toate p.d.v.
Cum sa ramai fara morfina si ce mai ziceau aia pe acolo cand acestea costau 1 Ron?? Chear ca te paste ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am votat: f proasta si stiu f exact de ce
|
--------------------
/
/
/
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Se stie...sau scoti banu' la nevoie...sau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
VARZA de ce nu apare printre optiuni? Foarte proasta nu pot sa votez, inseamna ca mint!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Platesc 1 milion pe luna asigurare medicala, iar daca ma imbolnavesc nici o aspirina nu primesc gratis.
Voi ce ziceti? Cam ce parere as putea avea? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Am votat proasta, cu indulgenta. Pentru incurajare. De ce nu foarte proasta? Fiindca am avut si am inca parte de cativa medici f.f. buni. Asta conteaza f. mult, in special pentru copil, si estompeaza oarecum din necazurile pricinuite de restul sistemului (spaga generalizata, mizeria din spitale, si mai bagati voi).
Cele cateva plusuri in sistemul de sanatate le aduc acei cativa medici capabili, care stiu sa-si faca treaba. In rest, sanatosi sa fim si sa n-ajungem la mana lor. A se tine cont si de faptul ca mie mi s-au citit prost niste analize anul trecut, fapt datorita caruia tin oarece regim alimentar pentru ficat. Cu toate astea nu-s pesimist complet : ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte proasta.
Dupa ce tatal meu a murit de stop cardiac in spital, nu vad ce incredere as mai putea avea. Om sanatos, nu mai fuma, nu a facut niciodata excese, niciodata probleme cu inima, doar il ducem in spital, ii fac 2-3 injectii magice si in prima noapte de spitalizare, moare, desi era conectat la tot soiul de aparte. Intr-adevar mai sunt cativa medici buni si aproape dezinteresati material, insa e un numar infim cu numarul medicilor din Romania. Sistemul nostru sanitar e la pamant! Numai cand ma gandesc ca ii baga cate 2 in pat. Unde vezi tu asa ceva in afara?? Poate doar in caz de razboi\ ciuma\ epidemii... La noi, asa este "normal"... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Am sa povestesc pe scurt ce i s-a intamplat unui prieten in weekend-ul trecut.
Am vrut sa mergem intr-o tura pe munte in Piatra Craiului. In timp ce eram la cabana Curmatura, amicului meu i s-a facut brusc rau (dureri abdominale, varsaturi etc). Din pacate era deja noapte, si in cele din urma abia la 4 dimineata ne-am hotarit sa plecam la un spital. Cabanierul a fost de treaba si ne-a dus cu un ATV pana in Zarnesti, iar apoi in super graba am ajuns in Brasov la urgenta (spitalul judetean). Acolo, niste conditii mizere. Dupa consultatie, ecografie, analize etc (deja prietenul meu era intr-o stare extrema) s-a ajuns la diagnosticul de indigestie, si s-a eliberat o reteta cu medicamente banale, si am fost poftiti sa plecam (era si schimb de tura). Dupa cateva ore am plecat spre Bucuresti, dar intrucat starea prietenului era tot mai proasta, i-am recomadat sa mearga la medic si aici. Si din fericire a mers la urgenta, unde diagnosticul a fost f clar din analiza din Brasov: peritonita. In zece minute era pe masa de operatie. Medicii de acolo au zis ca ar fi putut sa moara daca mai intarzia mult... Concluzia o puteti trage si singuri. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
dariusz |
![]()
|
probabil in brasov nu ati bagat mina cum trebuie prin buzunare!oricum , tragic
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
yO_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Am auzit azi la radio ca ministrul sanatatii din China a fost condamnat la pedeapsa cu moartea
![]() Motivul: A luat spagi de 650 mii dolari de la companii farmaceutice straine. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:28 |