LEGE aprobata pentru inca 3 zile libere platite
![]() ![]() ![]() |
LEGE aprobata pentru inca 3 zile libere platite
michou |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte bine!
Am vazut de exemplu ca bulgarii si israelienii (despre care am eu informatii) au mult mai multe sarbatori legale. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma lasa rece, tot conform legilor actuale, ar trebui sa muncesc pana la 65 ani ca sa pot pretinde pensie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Io astept sa se voteze legea prin care sa se dea una bucata Maserati pe cap de vita furajata. O sa fie amuzant!
![]() Sau macar un Logan de 70.000 euro... This post has been edited by raqzvan: 29 Oct 2008, 11:53 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In loc de Logan de 70.000 nu se poate un X3?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
X5 prietene, ce naiba, vrei sa rada lumea de tine ca esti mai putin potent?!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:31 |