Furtunul filtru de aer, cat costa?
![]() ![]() ![]() |
Furtunul filtru de aer, cat costa?
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
e rupt de tot..adica in doua bucati? daca nu e ia o rola lata de izoler band si dal pe tot si nu vei mai avea nevoie de altul...nu are rost sal schimbi...invelestel in izoler band. spor.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Daca e rupt aproape de capete il poti scurta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
Este rupt exact la mijloc, exclus sa il pot scurta.M-am gandit si eu la o banda izolatoare peste el, dar am zis ca este o carpeala si am zis sa iau unu nou.
|
-------------------- "Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. "
- Albert Einstein |
|
SiLencE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 26 May 08 From: Iasi ![]() |
am vrut sa cumpar si eu unu furtun din ala nou.. dar.. costa prea mult 120 ron!..
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- IS-06-NYF
|
|
Skype |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 March 07 ![]() |
Cred ca mai bine folositi functia search. S-a mai discutat si imi amintesc ca a fost inlocuit cu succes de un furtun aluminiu (in genul celor pt. hota) la un pret fff mic.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
furtunul costa mult faceti cum am prezentat eu la imbunatatiri cred ca e cel mai simplu si mult mai eficient , diametrul mult mai mare .... trege mai bine aer. Si eu m-am crucit acum 4 luni cand am vazut un amarat de furtun imbibat in cauciuc desigur inseritai era tot din panza
![]() ![]() Cred ca a iesit mult mai bine decat cel care costa 120 -130 de lei ![]() ![]() A si am prins o mica plasa la admisie in capatul furtunului ca sa nu mai intre frunze... nu se vede e langa baterie . Attached thumbnail(s) IMG_2132.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 3744 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ion73 |
![]()
|
Cred ca este buna solutia descrisa de tine si clar mult mai ieftina.Am fost azi si am intrebat de piesa, costa 135Ron, enorm zic eu ,tinand cont ca pe un radiator am dat 200Ron.Dar ce sa zicem, traiasca piesele Renault, se stie ca sunt scumpe.
Cred ca pe moment voi aplica solutia "infasurat cu banda locul in care sa rupt", urmand ca in viitor sa fac si eu operatiunea lui djasu82. Ca idee, djasu82, ce diamentru ai cerut la magazin la racordul acela de aluminu si de ce nu l-ai lasat neinfasurat, nu arata mai bine? This post has been edited by ion73: 12 Jan 2009, 19:06 |
- Albert Einstein |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
diametrul e un pic mai mare cu 1 mm ca sa intre fest pe tuburile de lagarura cele din plastic de la capacul filtrului de aer si celalat care stape tabla de langa baterie , te duci cu tubul cel care se prinde de filtru de aer si iei dimenisiunea corecta. Am dat cu banda izoliera sa fie de impresii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
RedHat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 February 09 ![]() |
djasu82 - am tot cautat un tub de aluminiu, ca ala al tau dar nu am gasit nicaieri, de unde ti l-ai luat ?
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 vLk :o
|
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
|
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
14_11_09_1032.jpg ( Size: 329.94k )
Number of downloads: 3590
desi e din iunie topicul .. postez ca poate ajut pe cineva..furtunul de aluminiu este furtun de hota si se gaseste la magazinele de specialitate ..piese sanitare.azi am cumparat ..furtun de hota doametrul 50 mm cu 14 Ron . ( scuzati jegul de pe motor ) This post has been edited by pician90: 14 Nov 2009, 12:05 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
NsL |
![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
merci pician90 .. asta vroiam sa aflu : furtun de hota , diametru de 50
![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am trimis acum cateva saptamani mail la vocea clientului in legatura cu furtunul carcasei filtrului de aer si iata ce raspuns am primit:
QUOTE [......] In urma analizei efectuata de noi, am constatat ca reperul la care faceti referire 6001 543 726 este disponibil in depozitul central de piese schimb din Romania. Reperul este inlocuit cu 7700 274 073 acesta fiind comandat si aprovizionat momentan de catre unitatile din reteaua Dacia. Pretul poate fi aproximativ 43 euro. [...] 43 de batrane... trist sau ce? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AlexSpeed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 11 ![]() |
mai pui cativa lei si iei kit de distributie la banii aia....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- AG-10-XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Kitul original este tot cam 40 coco.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
trist.
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:11 |