Adio!, ... dar raman cu voi.
![]() ![]() ![]() |
Adio!, ... dar raman cu voi.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine'a zis ca-i o prostie abeesul ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Skoda Octavia Combi Tour: pret 15159 EUR cu TVA inclus + taxa speciala 508 EUR. Dotari stantdard:
ABS Airbag șofer și airbag pasager Închidere centralizată 4 tetiere reglabile pe înălțime (2 față + 2 spate) Două centuri de siguranță pirotehnice cu pretensionare și sistem de prindere în 3 puncte, reglabile pe înălțime, față Trei centuri de siguranță cu sistem de prindere în 3 puncte, spate (cele din laterale reglabile pe înălțime la varianta Combi) Lumină avertizare centură de siguranță șofer Elemente de siguranță reflectorizante în capitonajul ușilor față Imobilizator electronic Indicare serie șasiu la nivelul parbrizului Întreruperea alimentării cu carburant în caz de coliziune Pregătire scaune de copii ISOFIX pe bancheta spate Discuri frână față (+ discuri frână spate pentru 1.8 Turbo / 150 CP, 1.9 TDI / 101 CP) ASR + EDS pentru 1.9 TDI / 101 CP Pachet legislativ (triunghi reflectorizant, trusă medicală, extictor) Instalație de aer condiționat Oglinzi laterale electrice și încălzite Computer de bord (indicare temperatură exterioară, consum instantaneu și mediu carburant, viteză medie de deplasare, distanță parcursă, durată deplasare) Servodirecție Banchetă spate rabatabilă fracționat 1/3:2/3 Scaun șofer reglabil pe înălțime Filtru de polen Pregătire radio cu 4 difuzoare și antenă rabatabilă Scrumieră față, brichetă cu iluminare și priză 12V Parasolare șofer și pasager cu oglinzi de curtoazie, al 3-lea parasolar Buzunare pe spătarele scaunelor față Turometru cu ceas digital Semnal sonor de avertizare faruri aprinse Iluminare verde a instrumentelor de bord Torpedou iluminat Iluminare habitaclu cu întrerupătoare la toate ușile Lumini de citit față Iluminare compartiment portbagaj Ștergătoare parbriz cu temporizarea intervalului de activare (4 trepte) Suport tichet 4 mânere plafon, cele 2 din spate cu agățătoare haine Volan reglabil vertical și axial 4 inele de amarare în compartiment portbagaj Rezervă suplimentară la alimentarea cu carburant (7 litri) Apărători noroi spate Roată de rezervă de dimensiuni normale Priză 12V în compartiment portbagaj (doar la varianta Combi) Sistem de acoperire portbagaj rulant (doar la varianta Combi) Ștergător lunetă (doar la varianta Combi) Ca dotari optionale cele mai importante (preturi cu TVA): Covorașe față / spate - 36 euro; Cotiera fata - 126 euro; Senzori parcare cu ultrasunete - 315 euro; Airbaguri laterale - 330 euro; ESP - 461 euro; Geamuri electrice fata+spate - 402 auro; Climatronic - 345 euro; Jante aliaj - 384 euro; Instalatie spalare faruri - 108 euro; Faruri cu descarcare in Xenon - 536 euro; Culoare metalizata - 315 euro. This post has been edited by ionutctn: 31 May 2007, 13:37 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mda..oricum ABS au toate masinile standard, doar la Logan e optional, nustiu de ce se agita unii atat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Felicitari pentru achizitie
![]() Totusi 15.000 e cam mult pentru ce stie sa faca masina. ![]() This post has been edited by Amedeus: 31 May 2007, 13:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.In alta ordine de idei , gusturile nu se discuta , poate doar partea de mecanica , parte la care Fabia este buna , o conceptie VW.
Per ansablu o masina fiabila , care consuma putin si are toate gadget-urile care fac orice calatorie mult mai usoara si mai confortanta. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Cu Octavia Tour ma tot freca la cap si dealer-ul. Dar cu ce era mai buna o Octavia cheala? Eu nu sunt o persoana mare, deci incap foarte confortabil, in spate doua persoane incap bine, 3 nu incap confortabil nici in Octavia, plus ca nu cumpar masina pentru pasagerii din spate.
IonutCt, ca sa ajung la aceeasi doatare trbuia sa mai adaug 1500E, deci deja 17.000E, plus ca taxa lu' peste e cu 400E mai mare pt. 1.9 decat pt 1.4. Deci daca pretul tau e pt. TDI 101CP, deja ma costa cu 2000E in plus sa ajung la aceeasi dotare, si nu castigam functional nimic. In plus mai am inca cateva optionale a caror pret nu apare in lista ta, dar tot ar mai costa ceva (sonorizare cu 8 difuzoare, geamuri fumurii, faruri de ceata). Amadeus: sunt 59KW(80CP) ceea ce e sufi pt. mine (intr-adevar, nu e masina sport), mai ales cu cuplul maxim de 195NM. Deci, una peste alta, asta e masina pe care am vrut-o. This post has been edited by IsNa: 31 May 2007, 15:50 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Felicitari, este o masina excelenta, nu te-a tentat deloc modelul nou de Fabia?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
argon |
![]()
|
...sau roomster?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce greutate are masina de se vaita lumea atat?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos! Poate pui si niste poze!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Fabia2 inca nu e combi, eu vroiam combi.
Roomster nu-mi place deloc cum arata, chestie de gust, imi da impresie de furgon. Cantareste 1150Kg, mult? putin?, obisnuit, cred. Luni vin cu poze. Salutari! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
argon |
![]()
|
cantareste cu 30 de kile mai mult decat un golan prestij.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
alegerea e buna. felicitari !
la mai mare ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 31 May 2007, 15:49) IonutCt, ca sa ajung la aceeasi doatare trbuia sa mai adaug 1500E, deci deja 17.000E, plus ca taxa lu' peste e cu 400E mai mare pt. 1.9 decat pt 1.4. Deci daca pretul tau e pt. TDI 101CP, deja ma costa cu 2000E in plus sa ajung la aceeasi dotare, si nu castigam functional nimic. In plus mai am inca cateva optionale a caror pret nu apare in lista ta, dar tot ar mai costa ceva (sonorizare cu 8 difuzoare, geamuri fumurii, faruri de ceata). Eu am postat oferta la Octavia tocmai sa il lamuresc pe @argon si altii ca la banii aia 15.000 euro nu alegi mai nimic din Octavia Combi Tour. Eu stiam ca e o diferenta de pret serioasa. Si eu m-am interesat de Octavia, dar de varianta berlina 1.9 TDI varianta mai cheala plus ca dotari numai ce nu se poate pune dupa ce o iei. Am vorbit cu cineva si am aflat ca anumite dotari le poti pune dupa ce ai luat-o in timp asa cum poti. Asta inseamna valoarea masinii mai mica, rate mai mici dar pe urma alergi sa ii pui anumite dotari, asta daca nu te obisnuiesti asa cu ea. LATER EDIT: sa imi fie iertat dar parerea mea este ca ESP-ul nu se merita la Skoda pentru simplul motiv ca are tractiune fata. Daca vrei 4x4 platesti iar in plus. Daca ai doar tractiune fata nu merita ESP-ul. This post has been edited by ionutctn: 5 Jun 2007, 14:36 |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
IsNa |
![]()
|
Pai de ce sa nu merite ESP-ul fara 4x4?
E o functie de siguranta, care, mai ales la combi poate sa ajute uneori (cu Dacia m-am intors doar odata, fara urmari, dar poate ESP-ul ma ajuta). In plus, include ASR (controlul tractiunii, incl. blocarea electronica a dif.) care iarasi poate fi de ajutor iarna la ski, in special pt. ca nu are 4x4. Acum, sincer, visam eu la un Octavia Scout (cam asta ar fi fost masina perfecta pt. mine), dar nu tine buzunarul... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai, frate, iar ai aparut? Ziceai ca ne lasi....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 5 Jun 2007, 14:56) Pai de ce sa nu merite ESP-ul fara 4x4? E o functie de siguranta, care, mai ales la combi poate sa ajute uneori (cu Dacia m-am intors doar odata, fara urmari, dar poate ESP-ul ma ajuta). In plus, include ASR (controlul tractiunii, incl. blocarea electronica a dif.) care iarasi poate fi de ajutor iarna la ski, in special pt. ca nu are 4x4. Acum, sincer, visam eu la un Octavia Scout (cam asta ar fi fost masina perfecta pt. mine), dar nu tine buzunarul... Poate ma aflu intr-o grava eroare, dar dupa cate stiu eu face ca in momentul in care tu intrii intr-o curba cu viteza foarte mare si pierzi "aderenta" pe o anumita roata, ca sa nu derapezi si sa te invarti in loc ESP-ul distribuie puterea mai mare pe rotile care au mai mare aderenta in curbele alea. Daca ai numai tractiune fata, atunci nu poate repartiza decat de pe o roata pe cealalta. Dupa mine este ca si cum ai avea ABS dar limitatorul ar fi reglat sa ai doar frane pe fata, fara sa franeze spatele si ai frana intr-un loc virat pe suprafata umeda. This post has been edited by ionutctn: 5 Jun 2007, 16:54 |
--------------------
Dacia
1310
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
te cam afli intr-o eroare, esp-ul actioneaza asupra franelor, nu asupra acceleratiei. Si ipotetic vorbind, chiar daca ar avea 4x4 si esp-ul ar actiona acceleratia... ar insemna ca fiecare roata sa fie accelerata separat nu?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ionutctn |
![]()
|
Da, asa este......imi cer mii de scuze......incurcam cu ASR......
Funcționare ESP ESP (Program electronic de asigurare a stabilitatii) permite controlul si stabilitatea unei masini in timpul unor manevrari critice si corecteaza posibilele supravirari si subvirari.Ca o concluzie ESP ajuta la imbunatatirea sigurantei masinii prin reducerea pierderii controlului autovehiculului si de asemenea reducerea consecintelor majore a accidentelor. Vom descrie o evaluare a unui potentialui mai eficient al acestui sistem daca ar fi fost instalat mai din timp.Datele sunt furnizate de EACS (European Accident Causation Survery) - care contine informatii despre 1,674 accidente in 5 tari europene. Analiza datelor primite de la EACS arata ca in aproximativ 18% din accidentele usoare si 34% din accidentele fatale; ESP ar avea o influenta certa (fie reduce probabilitatea unui accident sau evitand accidentul cu totul).Unde cauzele accidentului au fost identificate ca " pierderea controlului autovehiculului", ESP ar avea cu siguranta un beneficiu in 42% din cazurile accidentelor rezultate cu daune si in 67% din accidentele fatale. ESP este un sistem de siguranta prevazut pentru bordul unei masini care permite controlul si stabilitatea unei masini in timpul unor manevrari critice si corecteaza posibilele supravirarii si subvirarii. ESP foloseste senzori pentru a delimita ruta pe care soferul o doreste si actuala ruta pe care autovehiculul o parcurge. ESP a devenit considerabil mai disponibil la masinile din Europa. Este o extindere normala la cresterea aplicatiilor asupra senzorilor electronici si la controlul masinilor si are avantaje asupra componentelor din sistemele existente cum ar fi ABS, controlul tractiunii, controlul motorului. This post has been edited by ionutctn: 6 Jun 2007, 08:16 |
--------------------
Dacia
1310
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
IsNa, cu pozele alea promise nu mai apari?
E deja miercuri. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre nai plecat odata dupa forum
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
n-ai plecat... se scrie corect
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nenea am vazut da meira rusine sa mai editez
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(CataNOS @ 5 Jun 2007, 16:57) ESP-ul la nevoie actioneaza si asupra acceleratiei in sensul ca poate reduce puterea la o roata daca e nevoie(in special la modelele 4x4) sau taie de tot puterea motorului. Nu actioneaza direct asupra ei dar oricum. Uite aici si asculta atent pe la secunda 25 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(St @ 6 Jun 2007, 01:01) La cererea publicului, cu ceva intarziere, ceva poze: Attached thumbnail(s) DSC_0448_small.JPG ( Size: 121.73k ) Number of downloads: 61 DSC_0450_small.JPG ( Size: 163.79k ) Number of downloads: 48 DSC_0451_small.JPG ( Size: 111.13k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
St |
![]()
|
Cu "za" interior nu ai? Ca am vazut un interior de fabia cu combinatie bej-gri inchis, care arata fabulos.
PS: Foarte frumoasa culaorea ![]() This post has been edited by St: 12 Jun 2007, 14:05 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:27 |