Logan hatchback se lanseaza mai intai in Brazilia, MEDIAFAX
![]() ![]() ![]() |
Logan hatchback se lanseaza mai intai in Brazilia, MEDIAFAX
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 22 Jun 2007, 13:06) Urmatorul model al automobilului Logan va fi lansat in Brazilia, spre sfarsitul acestui an, si va fi disponibil in Europa incepand cu 2008, ........... Old news... QUOTE(kAndrei @ 22 Jun 2007, 13:06) Alte grupuri auto, precum Fiat, Volkswagen si Toyota, au anuntat ca vor produce modele de automobile low-cost. ![]() Unde or fi???? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Urmatorul model Lowgun va fi camioneta
![]() Hatch-ul mai dureaza pana va iesi, oricum, nu iese in toamna. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Inca o persoana ca l-a vazut ... sau a vazut poze ...
This post has been edited by IRONICK: 26 Jun 2007, 15:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
@ageana
va fi doar un logan van cu platforma sau va arata altcumva? ce suspensii va avea pe spate si sarcina utila va creste? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ageana |
![]()
|
Ironick: merci
![]() Mie nu mi se pare a fi un Van taiat. Spatele mi se pare mut schimbat, foaaaaarteeee masiv, nu zici ca e Logan. Despre suspensie nu stiu pt. ca nu m-am interesat, dar pot afla oricand. Oglinzile sunt mai mari. Alte informatii... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
aphophis |
![]()
|
il vor face si doublecab? sau mai simplu , cate variante de logan "papuc" vor exista?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Jun 2007, 15:21) cate variante de logan "papuc" vor exista? Umbla vorba ca nu este doar una. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ageana |
![]()
|
Din cate stiu eu va exista si double-cab, insa eu am vazut doar camioneta simpla.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si camioneta asta cand o lanseaza?
ms |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
La toamnă.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
da o poza ceva este ????
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
ageana |
![]()
|
Exista si poze... Numai ca nu e nimeni sinucigas sa le puna. Sunt top-secret.
Ce pot sa va spun e ca e albastra (daca o sa vedeti poze cu ea in fabrica o sa va convingeti). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Si nu se poate ca cineva... sa le primeasca din greseala... si sa le puna aici?
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
ageana |
![]()
|
![]() Deci daca apare poza undeva se stie cine a facut-o si nu-l vad bine pe cel care a facut-o. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
aphophis |
![]()
|
si nu exista nici unu cu talent la desenat?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Haideti sa nu mai continuam "aiurea". Titlul topic-ului spune altceva. Va rog ramaneti la subiect,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Astia de la dacia si renault, cred ca si daca trebuiau sa diversifice gama plecand de la o masinuta lego tot la fel de mult dura.Hatch-ul ala probabil o sa apara dupa logan 2:)si tot asa.
Daca e vorba de dorinte ma gandeam ca tot e facut pe baza lu' Megane, si sper sa fie un model mai dinamic( ca sa nu zic sport) decat sedanul, asa cum a avut si megane "hatchul" lui. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(ageana @ 27 Jun 2007, 11:55) Exista si poze... Numai ca nu e nimeni sinucigas sa le puna. Sunt top-secret. Ce pot sa va spun e ca e albastra (daca o sa vedeti poze cu ea in fabrica o sa va convingeti). da ce-i asa de mare secretomania asta, dacia va lansa hatchul sau o bomba nucleara majoritatea modelelor pot fi fotografiate mai mult sau mai putin camuflate in teste numai loganul e tinut la secret |
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
@Arhimede
asta nu tine de faptul ca nu pot ci de ratiuni comerciale. le-au lansat in asa fel incat cererea sa fie constanta (chiar sa creasca ) pentru modelele oferite. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Da stiu asta, dar oricum e o tampenie.Daca scoteau hatch-ul odata cu sedanul nu cred ca ar fi pierdut, dimpotriva in toti anii astia de la aparitia sedanului au pierdut multi cumparatori.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
asta daca aveau capacitate de productie. nu vezi ca acum se caina ca nu au suficienta capacitate de productie pentru cata cerere e? mie mi se pare ca au lucrat corect si cinstit dpdv al afacerii. au avansat pas cu pas, nu au facut pasi mari aiurea
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 27 Jun 2007, 23:51) ![]() ![]() Când faci o mașină foarte ieftină nu-ți poți permite să te întinzi cu prea multe variante, caroserii sau mai știu eu ce modificări, mai întâi aștepți să vezi dacă "prinde", apoi aștepți să vinzi suficiente ca să nu ieși în pierdere și abia apoi te poți apuca de alte variante. Lucru care se și întâmplă. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
aphophis |
![]()
|
si in plus putem vorbi si de saturarea pietei. la logan sedan s-a ajuns la o anumita saturatie a pietei, scaderea insa a fost compensata de apariatia mcv-ului, care fie a adus clienti noi fie a insemnat upgrade-ul de la sedan la mcv. Toate chestiile astea se fac pe baza unor pasi binestabiliti, tocmai pentru ca uzina sa lucreze la capacitate maxima cat mai mult timp
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
DFA:Faptu ca se vinde in draci nu e un argument care sa justifice faptu ca aparitia hatchului ar fi scazut vanzarile sedanului.De unde si pana unde?
Daca hatchul era ca pret sub sedan cu siguranta un posibil cumparator care varia intre un logan sedan si poate un sh mai ieftin ar fi avut in calcul si hatchul.In astia 3 ani probabil dacia a pierdut astfel de cumapratori, sau din cei ce fac incasari si comenzi pe la magazine. Cu cat ai mai multe variante cu atat e mai bine.Am vazut cum oamenii carau marfa cu sedanul, probabil daca breakul aparea mai devreme ar fi luat break. La fel e si in cazul utilitarei.Au pierdut clienti pentru ca sau miscat greu. Cum spui si tu aphophis, aparitia mai multor variante a compensat scaderea vanzarilor.Nu cred ca hatchul ar fi concurat cu sedanul.Era productia prea incarcata? cererea prea mare? Cresteau pretul:). Poate nu am dreptate, dar nu ma convins nimic pana acum ca as gresi. Un hatch cu 3 usi chiar mi-ar da dreptate.Cu cat mai multe variante cu atat mai mult acopera piata. Si ca sa continui cu greseala mea...pana si Prestige daca aparea mai devreme ar fi adus mai multi clienti, care au optat pt alte masini, sau chiar din cei ce au cumparat alte variante de echipare. This post has been edited by Arhimede: 28 Jun 2007, 19:09 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
"Un hatch cu 3 usi chiar mi-ar da dreptate.Cu cat mai multe variante cu atat mai mult acopera piata"
Ye, archimede, dar daca nu le poti produce cat se cere, ce-ai castigat? Doar ai bagat bani in dezvoltare, si n-ai vandut mai mult... Iar capactatea de productie nu se poate creste de azi pe maine, ca trebuie cascaval mult de tot. S-apoi, lumea se plictiseste de orice model in vreo 2-3 ani. E mai economic sa-i plictisesti de 1 model, apoi sa scoti al doilea, asa fiecare varianta e produsa la capacitate. Nu e cel mai placut pt. clienti, dar, cand clientii n-au de ales (cine-ti mai ofera o masina noua, rezonabila la 7-8KE??), atunci e strategie de afaceri buna. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
cand se creaza o masina trebuie studiat intai daca lumea ar cauta acel tip de masina nu poti sa faci o masina fara sa faci acesti pasi si dupa 2-3 luni de la aparitie sa retragi modelul.de aia nu a aparut si hatchbacku odata cu sedanul ca unul dintre modele ar fi fost retras
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:53 |