Problema buson rezervor, Suprapresiune vapori in rezervor
![]() ![]() ![]() |
Problema buson rezervor, Suprapresiune vapori in rezervor
floryyn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am rezolvat aceeasi problema foarte simplu! se scoate busonul si in interior are o garnitura care cu o surubelnita si putina straduinta se scoate afara. se ia un sfic sau cuter daca nu va taiati degetele si se taie pur si simplu garnitura in asa fel incat sa ramana un inel deschis! dupa ce s`a sectionat se taie din oricare parte cam 1 mm ca sa ramana spatiu atunci cand se pune la loc pe gura busonului. se pune la loc ( acum ca e taiata, mult mai usor) si se face proba dupa vreo 24 de ore . adica se lasa masina in pace dupa care se deschide busonul si ascultand cat mai aproape de el se scoate in afara. sunt sigur ca s`a rezolvat
![]() p.s. e de preferat ca aceasta crestatura sa fie pozitionata in jos(cum se introduce busonul) pentru a nu intra apa din diverse surse. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai simplu am pus alta garnitura
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.582 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut problema rezolvata cu o bormasina si un burghiu de 2 mm. Fiecare cu ce are pe acasa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
s-a mai discutat...einstein1984 are dreptate...
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am preferat tot un sant pe raza garniturii, cu gaura mi-era frica sa nu-l ploua
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:30 |