Dacia veche imposibil de vindut
![]() ![]() ![]() |
Dacia veche imposibil de vindut
jamesblond |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
De ce nu o duci la remat , acum tichetele nu mai sunt nominale si o sa-l vinzi foarte repede cu 10-15 milioane.
|
--------------------
-
-
-
|
|
jamesblond |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta suna chiar foarte interesant, poti sa detaliezi un pic te rog?
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Au dat la stiri ca tichetul obtinut la remat pentru programul rabla nu mai e nominal , poti sa-l vinzi sau sa-l dai cui vrei caci il poate folosi in achizitionarea unei masini noi (38.000 milioane tichetul) mai mult acum poti da si 3 tichete .
This post has been edited by CGDBZ: 8 Sep 2009, 16:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
ACUM nu poti da nimic...
Aceasta (cel putin pana acum) poveste cu cele trei tichete are darul sa stopeze iar acest program( si asa impiedicat), cum s-a mai intamplat si in primavara cand a fost aruncat pe piata zvonul cu cresterea sumei primite la casare. Multi vor amana achizitia unui autoturism in speranta ca se va aplica aceasta masura. De, alegerile bat la usa... This post has been edited by BZN: 8 Sep 2009, 17:05 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu cred ca e o idee foarte buna , ca la noi se misca treburile cu viteza melcului asta e alta treaba .
|
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu nu am contestat ideea, e foarte buna in conditiile in care au fost casate pana acum atat de putine masini. Insa NU sunt de acord sa se renunte la o cerinta minim obligatorie, aceea de a casa o masina care mai functioneaza inca. Daca mai e vorba de mediu.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
De ce nu faci o fapta buna?: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2013653
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Goa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca am cumparat o masina prin contract de vanzare-cumparare si nu am inmatriculat masina mai departe platesc impozit pentru ea? O pot dezmembra fara probleme?
|
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Masina trebuie radiata de la fisc pentru a nu mai plati impozit .Ce fel de numere ai pe masina ? Stiu pe cineva care a avut o masina si a dus-o la tara in curte sa o foloseasca ca piese , a trebuit sa o radieze si iau cerut la politie dovada ca nu o tine pe domeniu public .Asta era acum vreo doi ani , acum nu mai stiu cum o fi , te duci la politie si te interesezi .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Goa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Repet. Masina nu este inamtriculata, deci nu este trecuta pe numele meu, iar fostul proprietar a scos-o de la impozit pe baza actului de vanzare cumparare.
|
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Pai daca nu ai imatriculat masina nu platesti impozit la ea (asa stiu eu) dar cel mai bine te duci si intrebi la fisc sau pate intra careva pe forum care a mai facut asa ceva pentru a te lamuri .
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:07 |