Are cineva asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Are cineva asa ceva?
za_kristake |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
1310
L
- SB
1997
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Daca ai vreun gard de vopsit merge... dar pt auto... sub nici o forma!! Am avut eu; acum am compresor cu ulei si aerograf.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Confirm si eu acelasi lucru.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt curios de jucariile astea.
Ce fel de vopsea se poate baga? Se poate baga si grund? (din ala rosu) Cum si la cat timp se curata? Se poate pulveriza si din alte pozitii? (in jos) Vreu sa vopsesc tabla de pe casa/gard/diverse chestii unde si cu pensula iese "lux" dar cu rabdare. Cu pistolul presupun ca am mai mult spor. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
din moment,..ce un pistol cu rezervoru jos din metal..pleaca de la pretul de 50 de ron...de ce sa va chinuiti cu plasticu ala inapt...
uni vopsesc si masini cu cel de care am pomenit.. normal ca poti baga.si grund,...atat timp cat diluezi, amestecu.. de curatat,...se curata dupa fiecare folosire...se baga diluant curat in rezervor..si il dai pa gard ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 29 Aug 2009, 15:07 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
pe mine m-ar interesa pt vopsit auto(partial)
am gasit un bosch pe la 260 ron care era profesional, dar tinand cont ca il folosesc foarte rar, am zis ca poate is bune de ceva mini pistoalele alea. Si raspunsul ar fi nu asai? da carei treaba cu ele nu pulverizeaza uniform sau de ce nu merg folos la auto? lasa pete? |
--------------------
1310
L
- SB
1997
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Are in cutie un recipient, ca un polonic cu o gaurica, pt a testa "grosimea" lichidului ce se va pulveriza: daca se scurge prin acea gaurica este ok. Daca nu se scurge mai trebuie diluat.
Se cam poate pulveriza in orice pozitie atata timp cat rezervorul este plin si implicit, tija care aspira vopseaua de pe fundul bidonului este alimentata. Daca s-a injumatatit rezervorul iti va da rateuri, daca il folosesti in pozitii "ciudate". Jetul este reglabil si pistonasul ce creeaza presiunea trebuie uns cu ulei. @za_kristake: unii vopsesc masini si cu pensula.. De mers merge si la auto, dar acum depinde ce asteptari ai de la lucrare si ce calitate a executiei te multumeste. Dar oricum, de avut nu are finetea unuia auto. Mai arunca si cate un strop, pe cand cele auto, datorita presiunii mari scot doar vapori, asta este diferenta. This post has been edited by CIPTUNING: 30 Aug 2009, 20:03 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(za_kristake @ 29 Aug 2009, 17:42) pe mine m-ar interesa pt vopsit auto(partial) am gasit un bosch pe la 260 ron care era profesional, dar tinand cont ca il folosesc foarte rar, am zis ca poate is bune de ceva mini pistoalele alea. Si raspunsul ar fi nu asai? da carei treaba cu ele nu pulverizeaza uniform sau de ce nu merg folos la auto? lasa pete? Pt auto, cum am zis mai sus, NU. Lasa stratul de vopsea "perfect" neuniform. La retusuri, sau vopsiri "partiale" cel mai bine cauti un aerograf, adica un minipistol de vopsit. Gasesti prin brico/hornbach/selgros la preturi accesibile (pana in 100 lei) sau la "obor", iar ca "sursa" de aer poti inchiria un compresor, sau chiar poti sa-ti cumperi unul, mai mititel (cu rezervor de 18-25 litri) Calitativ nu poti face comparatie, si pt viitor ramai cu "sculele" care se vor dovedi de mare ajutor pe langa casa. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ii foarte slab ,plus ca majoritatea au o bazaiala de te ia cu ameteli unele chiar vibreaza la vopsit gard de lemn e bun ,la tabla deja cam scartaie nu prea merge se lasa cu scursuri de vopsea
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
- bh 10 twa
2004 1994 I hate BMW
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Eram tentat si eu sa cumpar unul, parca in brico am vazut asa ceva.
Pentru vopsit masina cat de cat ok, ce compresor e recomandat ... ce putere sa aiba ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
- B
2001 16V 101 caluti de rasa!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
macar 5 atm
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |