Concediu in Grecia in Iulie, concediu in grecia 16 - 26 iulie 2007
![]() ![]() ![]() |
Concediu in Grecia in Iulie, concediu in grecia 16 - 26 iulie 2007
adi_serbanoiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ-05-KFI
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Bun venit
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
bun venit in club. nu iti face probleme si daca nu gasesti pe nimeni sa te contacteze prin intermediul forumului. la granita, la iesirea din tara si apoi pe tot drumul spre grecia o sa intalnesti sute de masini romanesti. noi anul trecut la "celebra intersectie din sofia" am numarat numai in jurul nostru 14 masini cu numar de romania.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
rba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 19 April 05 ![]() |
16 -25 concediu in grecia halkidiki bratul kassandra localitate possidi. plecam cu masina din buc (eu si sotia). cine stie poate merem la pachet pe drum
![]() uuupsss se pare ca citesc printre litere.... 16-25 iuNie This post has been edited by rba: 15 May 2007, 10:43 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 1310 Ti
- B ** ***
|
|
adi_serbanoiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 April 07 ![]() |
Multumesc pentru reply-uri. astept mesaje. Ar fi totusi super sa plecam de undeva si sa mergem imreuna catre Vama si apoi pana la greci. Eh, astept propuneri, ce am sa fac.
Apropo, stie cineva traseul exact de la VAma Veche (nu am chef sa platesc taxa la Giurgiu pentru ca sunt tampiti cu taxa lor0 si pana in Grecia (Salonic, eventual). Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ-05-KFI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |