Zgomot puternic in anumite viraje
![]() ![]() ![]() |
Zgomot puternic in anumite viraje
dadu2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|||
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Poate calci linia aia de marcaj de pe drum... Unele marcaje fac zgomot cand treci peste ele ca sa te trezeasca.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kunt @ 16 Apr 2007, 12:43) Poate calci linia aia de marcaj de pe drum... Unele marcaje fac zgomot cand treci peste ele ca sa te trezeasca. cum spune si colegul mai sus, este posibil sa fi calcat marcajul de linie continua pe drum, un zgomot asurzitor si senzatia ca se rupe masina in 2, am patit-o si eu luni si m-am speriat de mama mama, mi-am dat seama despre ce este vorba dupa ce am auzit acelasi zgomot la un passat in timp ce stergeam praful pe jos uitandu-ma pe sub masina. daca te uitai la marcaj observai cum este aplicata banda respectiva, cu o structura asemanatoare zimtilor. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
dadu2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
Nu e asta cauza. Zgomotul e deosebit de puternic si l-am auzit si in curbe de pe drumuri nemarcate.
|
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
ilozka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 May 07 ![]() |
Verifică nivelul uleiului de la servodirecție (deschizi capota, primul vas, la mijloc). Am pățit și eu asa, scăpa uleiul la sensorul de presiune.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
trebe sa verifici daca nu freaca tamburii pe taler. am mai vazut asa ceva la masina noua
|
-------------------- |
|
marsel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 4 March 07 From: Cluj Napoca ![]() |
M-am confruntat si eu cu aceasta problema. Zgomotul ce se auzea in cazul meu era o trepidatie foarte puternica, o bataie ca o mitraliera. Ma scotea din minti. Am fost in service si am descoperit ca acelasi sunet se aude daca lovesti cu podul palmei calculatorul (cutia aia neagra de tabla din spatele acumulatorului ). Treaba nasoala e ca acea cutie nu are toate suruburile de prindere si vibreaza. Am strans cat am putut suruburile pe care le are, iar la baza ei am bagat fortat niste burete.
O alta cauza ar mai putea fi unul din arcurile de suspensie fata, care la o denivelare mai serioasa, sare foarte usor din locasul sau de pe taler, ceea ce genereaza vibratii mari. Trebuie tras cu un levier pentru a-l readuce in pozitia corecta. SUCCES!!! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,9 dci, Privilege, 2008, Tuning by TCM
- CJ xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 04:01 |