Sunt eu vinovat?, Contestare PV
![]() ![]() ![]() |
Sunt eu vinovat?, Contestare PV
intravenos |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.9 DCI 2002
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Concluzia este: Nu trebuia sa-l lasi pe militian sa scrie asa ceva!
Faceai scandal, iti sustineai punctul de vedere! Deci, daca eu plecam pe verde si intra un bou in mine, era jale! Il omoram! Ce obligativitate, e de vina! Punct! Si cum ramane cu faza ca daca ai intrat in intersectie pe rosu si esti implicat intr-un eveniment rutier ti se ia carnetul direct? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
@Solon are dreptate ( in afara de " omor " )
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca intrai tu in ea se putea invoca faptul ca nu ai lasat-o sa paraseasca intersectia, altfel ea este 100% vinovata, a trecut pe rosu. Cunosc intersectia, este cu probleme in sensul ca se pune verde de unde ai plecat tu dar dincolo este rosu de foarte putin timp aproape simultan. Eu zic sa faci contestatie.
This post has been edited by Relu11: 18 Oct 2008, 02:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 00:40 |