DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lazarus are masina de 200.000 de euro

Laurentziu83
post 8 Jun 2007, 08:03
Post #121

Membru autentic

Group: Members

Si eu puteam sa cer ban pentru atacul pe care mi l-ati facut, cu permisul, dar n-am facut-o. Nu era de demnitatea unui moderator. Asa ca...

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
diaconuliviu
post 8 Jun 2007, 09:14
Post #122

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

Ala era urmare a unor idei, atacam ideea. Si era sfat pentru a ne proteja pe ceilalti de "hazard".

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
LC_TM
post 8 Jun 2007, 09:31
Post #123

Membru autentic

QUOTE(borciparte @ 7 Jun 2007, 17:10)
salut la toata lumea wink.gif

Avem nevoie de noroc la volan , noroc ca destin nu berea NOROC biggrin.gif

@LC_TM , ce vrei sa spui cu dude ? ne bagi dude aici ca in Germania se circula pe Autobahn cu 120 de km/h ? Pai cred ca esti singurul care mergi asa de incet , probabil ai o masina care nu merge mai mult wink.gif

Ilussion , esti singurul care vorbesti serios pe aici .
*

Mergeam cu fostul Logan din descriere,acuma a luat drumul Romaniei.Ah da,nu eram cel mai lent,ba chiar am vazut oameni cu Mercedes,VW,BMW,Saab si Opel care mergeau mai incet ca mine blink.gif ,ma scuzi,dar limita era 130,iar eu ma miscam 10km/h sub limita legala admisa,de ce tre sa fiu cel mai lent?Am prins chiar 2 Logane de 1.4 care mergeau mai tare,dar cine ma grabeste?Drumul e liber,merg aproape de viteza legala,what seems to be the problem my friend?Crezi ca imi e rusine sa merg legal? huh.gif
La intoarcere Garcia erau cu 2 radare pe autobahn,ai fi preferat sa alergi 170-180km/h ca sa iti salte baietii carnetul?La dus erau 4 masini aliniate una dupa alta pe banda de urgenta(Opel,Audi si Audi),a 4-a masina era una bucata BMW seria 5 de politie.
Better safe than sorry!

P.S."ne bagi dude aici ca in Germania se circula pe Autobahn cu 120 de km/h ?" Parca tonul asta al tau nu-mi place,ma faci mincinos!Fie ca ma crezi sau nu,e treaba ta,vino si umbla pe aici si o sa vezi cu ochii tai,exista cativa care alearga f tare,dar majoritatea care m-au depasit pe drum mergeau 130-140km/h,o mare parte mergeau chiar si sub 120km/h.

This post has been edited by LC_TM: 8 Jun 2007, 09:33

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
mars
post 8 Jun 2007, 14:07
Post #124

meow or never

Group: Moderatori

Am fost si eu cu Loganul pana la Dusseldorf si inapoi. Si in Germania nu era limita de viteza pe autobahn. Mergeam cam cu 130 si treceau Mertane si Audi si cu 200 la ora fara nici o treaba.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
bulan
post 8 Jun 2007, 14:24
Post #125

Membru autentic

QUOTE(Kunt @ 6 Jun 2007, 16:53)
Prefer sa cred ca majoritatea soferilor care ies pe strada nu se bazeaza in primul rand pe noroc...
*

Iar eu tind sa cred ca circulatia devine pe zi ce trece o ruleta ruseasca!
Eu personal ii doresc domnului Lazarus sa-i vina mintea la cap si sa mearga de asa maniera incat sa moara de moarte buna in patul lui la batranete dupa ce isi va fi cumparat cat mai multe masini macar ca cea despre care discutam acum.

--------------------
a b c
+
Adrian_pt
post 8 Jun 2007, 15:14
Post #126

Membru autentic

Desi nu cred ca s-a exprimat prea bine, il sustin pe Laurentiu. Cand circuli, bine-nteles ca trebuie sa fie un element de noroc: in accidente, de multe ori este un vinovat si un nevinovat. Poti sa fii sofer de nota 11 si sa mori ca prostul ca intra cineva-n tine.

Dar sustin ca nu viteza omoara, ci prostia. Bunicu-meu circula cu Dacia 1300 FOARTE regulamentar, niciodata nu-l vedeai incalcand viteaza sau facand alte infractiuni. Si masina, model '78, era super intretinuta. Dar in schimb era un adevarat pericol pe sosele si a trebuit sa-l fotam sa vanda masina si garajul din cauza asta. Iar tata merge de multe ori cu 150+ pe drumuri nationale - cand ii permite drumul, conditiile si masina in care este. In peste 40 de ani a pus usor un milion de kilometri pe masina.

Nu putem sa spunem ca oricine circula regulamentar e sofer bun, dar cine o calca din cand in cand e agresiv, taran cu bani noi, omoara copii, samd..... Idea e sa mergi cat de bine (si de ce nu, cate de repede) poti, fara sa pui viata ta sau al altuia in pericol. Legea faci cu ea ce vrei, pe mine nu prea ma intereseaza.

De multe ori, cred ca trebuie sa scapam de toate legile de circulatie, si sa le schimbam cu una singura: "E interzis sa conduic prosteste".......

In alta ordine de idei zau ca nu-mi pasa ce masina si-a luat cutare. Daca-i place, sa traiasca.

--------------------
Dacia 1310 1984

http://volganeagra.blogspot.com
+
os
post 8 Jun 2007, 15:44
Post #127

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Adrian_pt: vad o usoara contradictie in spusele tale, si anume: daca bunicul circula regulamentar, cum era un adevarat pericol? reamintesc aici ca regulamentar inseamna nu numai viteza, ci si lucruri "nesemnificative" cum ar fi asigurarea, prioritatea etc.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Adrian_pt
post 8 Jun 2007, 16:11
Post #128

Membru autentic

Da! Foloseam "regulamentar" insamnad ca un politist nu l-ar pute sanctiona sau amenda pentru nimic. In teorie stia de toate, cine vea prioritate, ce sa face la sens giratoriu, cand se semnalizeaza.... Punea si frana de mana la semafoare, cum i-a spus instructorul in Pobeda acum nustiucati ani. Iar daca se gasea in spatele unei carute cu linia neintrerupta in mijloc, spatea dupa ea chair daca se vedea ca nu vedea nici dracul ca deh! asta-i legea....

Dar la chestii ca reactii, abilitatea de-a "citi" soseaua, faptul fff important de a recunoaste ca nu toata lumea pe sosea circula corect, regulamentar si sub limita vitezii, tot timpul, era varza! In plus, cam panica cand se gasea conducand in stilul 1965 in mijlocul circulatiei secolului 21....

Culmea e ca si tata si bunicul au invatat la mijlocul anilor 60. Dar unul a invatat negativ (deci: astea sunt regulele, chestia cea mai importanta e sa le mentinem), iar unul positiv (deci: in fine masinile sunt conduse de oameni nu de roboti, si trebuie sa acceptam ca legile circulatiei nu fac sofer 100% si trebuie sa fim mai flexibili). Nu zic nu, e si o diferenta de varsta; in plus nu pot sa spun ca "meseriasii" sunt chiar atat de smecheri cu Passaturile lor tunate care gonesc pe Magheru cu 130. Dar problema se pune si altfel: politia goneaza pe cel care plateste, nu pe cel cu pile care face reclamatii............

--------------------
Dacia 1310 1984

http://volganeagra.blogspot.com
+
cristi.r
post 8 Jun 2007, 16:46
Post #129

Membru ... din cand in cand

Laurentiule, ai facut-o de oaie, zau asa :
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jun 2007, 20:01)
..., nu la ce isi inchipuie unii dobitoci de mai sus, ...
*

Chiaaar asaaaa ?

--------------------
megane diesel 2006
+
Sony
post 9 Jun 2007, 10:18
Post #130

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jun 2007, 20:08)
Daca si-ar fi facut cont aici Stefan Vasile, sau Horatiu Ionescu Cristea, Stefan Iancovici, Ludovic Balint, sau Petre Cristea (dumnezeu sa-l ierte), oameni de valoare ca piloti, care pentru ei mersul la limita vietii e nimica toata, ar fi postat ca fac ceva pe toate sistemele electronice de control al masinii, ca merg prin serpentine ca prin branza cu motoarele urland la peste 5000 de ture, ca franeaza doar cu pedala de ambreiaj, ca fac derapaje controlate, etc si apoi sa vada reactiile voastre de mosnegi care merg cu 50 in localitate si 60 afara, sa mai vada ca ii si trimiteti sa-si depuna permisele la politie, ar fi facut ceva in gurita voastra si v-ar fi lasat in pace.
*

Vad ca ai facut sedinte de spiritism cu mama omida. E interesant ca nu iti poti face intelese propriile idei, dar dai ca certitudini ceea ce presupui tu ca ar gandi altii. radmasa.gif Apoi finalizezi cu un atac marlanesc, legat de ceea ce ar fi facut ei in gurita noastra. Partea buna este ca nu aveam asteptari pozitive de la tine, dar de la moderatori am. Asa ca rog pe os sau pe Liviu sa iti dea un ban pentru multiple dejectii!

QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jun 2007, 20:08)
Din pacate eu nu va las in pace, ma distreaza la culme nivelul vostru low de gandire, in care nu stati sa analizati ce vreau sa zic. Ramaneti asa, de asta imi place sa intru pe daciaclub. tongue.gif
*

Asa cum ai aratat in numeroase randuri nu prea ai doua cuvinte la un loc. Ne ameninti ca ne lasi in pace, dar apoi simti nevoia sa mai versi niste frustrari.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
diaconuliviu
post 12 Jun 2007, 06:42
Post #131

Membru autentic

QUOTE(Adrian_pt @ 8 Jun 2007, 16:11)
[...]faptul fff important de a recunoaste ca nu toata lumea pe sosea circula corect, regulamentar si sub limita vitezii, tot timpul, era varza! In plus, cam panica cand se gasea conducand in stilul 1965 in mijlocul circulatiei secolului 21....
[...]

Pai cu partea aia cu viteza, ai raspuns singur: omul circula regulamentar in timp ce "lazarusii" si altii demonstreaza nu se stie ce circulind cu 200.
Retine, faptul ca unu' circula cu oricit si cu orice ma lasa rece atita vreme cit e SINGURUL afectat.
Dar atunci cind imi taie fata ca s-a bagat cu "bolidu' " lui in depasire ca timpitul sau cind in urma unei replieri ma acroseaza normal ca ma enervez.
Ba chiar ma enervez si pentru ca unul a "avut sosea libera" cum se afirma mai sus, "i-a dat talpa", s-a rasturnat; aparent nimic care sa ma afecteze. Dar eu care vin din urma gasesc soseaua ocupata de ce a ramas din el si pe cei de la descarcerare chinuindu-se sa elibereze soseaua. Pentru ce pierd eu timpul ala asteptind? A, pentru ca un "meserias" a facut-o pe lazarusul.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
os
post 12 Jun 2007, 08:51
Post #132

laurentiu83:

Da' Walter Röhrl iti spune ceva? omul are o serie de contributii in diverse publicatii, in toate spune aceleasi lucruri: preventie, preventie, preventie.

ca sa nu mai vorbim ca noi astia de rind suntem extrem de departe de "ei". Sau tu crezi ca ai putea executa manevrele de raliu la care te referi:

- in siguranta
si mai ales
- in trafic?

hmm... chiar facind abstractie de ceea ce m-au invatat pe mine multii ani de condus, parca dintre lazarus, laurentiu83 si röhrl prefer sa-l cred pe cel din urma.

--------------------
. . .
+
borciparte
post 12 Jun 2007, 09:12
Post #133

da

Group: Banned

@os, cand mai gasesti ceva spus de taticul de la Porsche baga si pe aici niste link-uri sa mai citim si noi ceva "destept" smile.gif

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
os
post 12 Jun 2007, 10:58
Post #134

parca röhrl joaca mai mult cu audi...

--------------------
. . .
+
BlaueCorsa
post 12 Jun 2007, 11:46
Post #135

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jun 2007, 19:08)
Mai, daca nu intelegeti ce scriu, nu mai comentati, ca rade lumea de voi cand va vede ineptiile.
Daca si-ar fi facut cont aici Stefan Vasile, sau Horatiu Ionescu Cristea, Stefan Iancovici, Ludovic Balint, sau Petre Cristea (dumnezeu sa-l ierte), oameni de valoare ca piloti, care pentru ei mersul la limita vietii e nimica toata, ar fi postat ca fac ceva pe toate sistemele electronice de control al masinii, ca merg prin serpentine ca prin branza cu motoarele urland la peste 5000 de ture, ca franeaza doar cu pedala de ambreiaj, ca fac derapaje controlate, etc si apoi sa vada reactiile voastre de mosnegi care merg cu 50 in localitate si 60 afara, sa mai vada ca ii si trimiteti sa-si depuna permisele la politie, ar fi facut ceva in gurita voastra si v-ar fi lasat in pace.
Din pacate eu nu va las in pace, ma distreaza la culme nivelul vostru low de gandire, in care nu stati sa analizati ce vreau sa zic. Ramaneti asa, de asta imi place sa intru pe daciaclub. tongue.gif
*

Laurentziule, no offence, dar ai citit vreo carte scrisa de Petre Cristea?

Si eu merg destul de tare (pentru ca nu pot pierde 7-8 ore la un drum Bucuresti-Iasi "ca la carte"), dar ma bazez in primul rand pe prudenta (redus foarte mult in localitate, viteza mare doar pe drum liber etc...), in al doilea rand pe reflexe si in ultimul rand pe noroc...

This post has been edited by BlaueCorsa: 12 Jun 2007, 11:49

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
OAP
post 12 Jun 2007, 12:04
Post #136

Membru autentic

From: Bucuresti

@Adrian_pt: bunicul tau circula regulamentar si merita tot respectul pentru asta. Idiotii care circula cu peste 200 la ora in tara asta trebuie sa intre in puscarie. Din partea mea pot sa se duca dracu` da sa nu ia si pe altii cu ei. Iar in final topicurile tale sunt pline de non-sensuri, instigare la nerespectarea legilor rutiere...etc.

--------------------
. . .
Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
+
diaconuliviu
post 12 Jun 2007, 14:25
Post #137

Membru autentic

QUOTE(BlaueCorsa @ 12 Jun 2007, 11:46)
Laurentziule, no offence, dar ai citit vreo carte scrisa de Petre Cristea?
[...]

Eu unul nu, dar una de Marin Dumitrescu, se pune? biggrin.gif Una in care sint amintiti toti "greii" perioadei: Jean Calcianu, Petre Cristea (Trucu Cristea, cum il alintau unii), Tintareanu (o fi ruda cu "puscasul" Tintareanu?), Petre Iscru si altii..

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 21:15
Forum Renault