Lazarus are masina de 200.000 de euro
![]() ![]() ![]() |
Lazarus are masina de 200.000 de euro
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Si pe viata altora.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Laurentiu, ti-am bagat la "baza de date" numerele de inmatriculare de le-ai pus la semnatura ... doar asa ca sa stiu si sa te evit prin trafic ... nu de alta dar tot din GL sunt si mai am si un copil ...
Piste de avion sa stii ca exista destule in RO. Pe autostrada, din pacate nu esti singur ! Tot nu-ntelegi niste chestii, degeaba incearca unul sau altul sa-ti explice ... Pacat ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
[quote=musicall,1 Jun 2007, 20:25]
Luis Lazarus are masina de 200.000 de euro Am cumparat-o in leasing, voi munci o viata pentru ea, consuma enorm, 24 de litri la suta, dar merita!, sustine jurnalistul. Ma intreba cineva de unde am avut atatia bani?! Pai, e simplu, muncesc! Pot sa justific fiecare euro. Am firme de publicitate, de productii TV, sunt moderator si realizator de emisiuni, de aici am banii, ne-a mai declarat jurnalistul. Ori are,ori a cumparat-o in leasing si deci are doar o bucata din masina restul urmand sa plateasca in viitor ori sigur nu are nimic pe numele lui masina fiind cumparata de una din firmele lui ca sa poata deduce TVA si sa o cumpere cu pret CIP. Deci omul se lauda cu o bucata de masina pentru care nu a platit nici macar TVA. Eu accept ca cineva sa se laude cand a platit firma unde este patron toate darile la STAT iar profitul lui l-a transferat intr-un cont privat,cont din care a platit distribuitoruli autorizat masina integral. [quote=andu911,2 Jun 2007, 12:16] Pe mine nu ma deranjeaza ei. Sa-si faca si colectie de Lamborghini...fiecare face ce vrea cu banii lui. [/quote] Cu banii lui nu ai firmelor unde este unic actionar si cumpara masini fara sa plateasca TVA. [quote=andu911,2 Jun 2007, 14:27] Mai se si lauda. [/quote] Si daca ar fi singurul,dar vad ca a devenit sport national LAUDATUL. [quote=guliver,2 Jun 2007, 19:16] E si el un "biet" ziarist care , prin munca cinstita, si-a luat masina mult visata. [/quote] Munca poate fi oricum dar abia dupa ce s-au platit toate darile la stat devine si cinstita in ziua de azi(in tari cu apa calda nu si la noi). This post has been edited by bulan: 3 Jun 2007, 12:42 |
--------------------
a
b
c
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
a facut facultate la stat...si nu avea nici o restanta...a facut economii de atunci
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu, ca atunci avea BMW. Mai incearca..
Probabil de cand s-a rasturnat prin Logan ca nu avea centura a inceput sa puna banii la ciorap. Iar cum e el asa de cinstit si (i)rational s-au strans imediat. |
--------------------
facebook
groups
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 3 Jun 2007, 13:30) Laurentiu, ti-am bagat la "baza de date" numerele de inmatriculare de le-ai pus la semnatura ... doar asa ca sa stiu si sa te evit prin trafic ... nu de alta dar tot din GL sunt si mai am si un copil ... Piste de avion sa stii ca exista destule in RO. Pe autostrada, din pacate nu esti singur ! Tot nu-ntelegi niste chestii, degeaba incearca unul sau altul sa-ti explice ... Pacat ! Mai adauga si un VW Passat B5.5 albastru inchis cu nr..(suficient, n-am chef sa umblu pe la daune sa repar zgarieturi facute cu cheia de tarzani). ![]() Atata timp cat drumul mi-o permite, de ce nu? De ce sa nu-i dau in gura? Daca eu imi verific masina inainte de a pleca la drum, daca drumul mi-o permite, daca nu e aglomerat, de ce sa nu merg tare? Trebuie sa ma duc pana pe autobahn ca sa-i dau jar? Sau sa astept pana voi avea 50 si ceva de ani cand vom avea o retea de autostrazi cat de cat? Vinerea trecuta, intre Drajna si Fetesti, mergeam lejer cu 170 la ora. Pot sa zic ca a trecut ca glontul un Ferarri rosu pe langa mine, dar nu m-am simtit speriat si nici n-am inceput sa ma intreb ce banca a devalizat respectivul de a facut rost de masina si de benzina. L-am admirat pret de cateva secunde, dupa care a disparut din raza mea vizuala. Ia sa fi fost respectivul in Franta, SUA, etc (special n-am pomenit de Germania), unde sunt restrictii de viteza pe autostrada, sa fi aparut acelasi articol despre cineva care a mers cu 270 la ora pe autostrada? Il baga cineva in seama? This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jun 2007, 00:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Laurentziu, sincer iti urez sa faci intalnire cu cel mai apropiat pom ca sa te inveti minte. Pana atunci simte-te bine crezand ca esti sofer mai bun decat cei care respecta legea. Ce prosti sunt aia, zise prostul.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jun 2007, 15:50) Mai adauga si un VW Passat B5.5 albastru inchis B 90917. ![]() Atata timp cat drumul mi-o permite, de ce nu? De ce sa nu-i dau in gura? Daca eu imi verific masina inainte de a pleca la drum, daca drumul mi-o permite, daca nu e aglomerat, de ce sa nu merg tare? Trebuie sa ma duc pana pe autobahn ca sa-i dau jar? Sau sa astept pana voi avea 50 si ceva de ani cand vom avea o retea de autostrazi cat de cat? Vinerea trecuta, intre Drajna si Fetesti, mergeam lejer cu 170 la ora. Pot sa zic ca a trecut ca glontul un Ferarri rosu pe langa mine, dar nu m-am simtit speriat si nici n-am inceput sa ma intreb ce banca a devalizat respectivul de a facut rost de masina si de benzina. L-am admirat pret de cateva secunde, dupa care a disparut din raza mea vizuala. Ia sa fi fost respectivul in Franta, SUA, etc (special n-am pomenit de Germania), unde sunt restrictii de viteza pe autostrada, sa fi aparut acelasi articol despre cineva care a mers cu 270 la ora pe autostrada? Il baga cineva in seama? Prostul nu-i prost destul pana nu-i si fudul! |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jun 2007, 17:50) Mai adauga si un VW Passat B5.5 albastru inchis B 90917. ![]() Atata timp cat drumul mi-o permite, de ce nu? De ce sa nu-i dau in gura? Daca eu imi verific masina inainte de a pleca la drum, daca drumul mi-o permite, daca nu e aglomerat, de ce sa nu merg tare? Trebuie sa ma duc pana pe autobahn ca sa-i dau jar? Sau sa astept pana voi avea 50 si ceva de ani cand vom avea o retea de autostrazi cat de cat? Vinerea trecuta, intre Drajna si Fetesti, mergeam lejer cu 170 la ora. Pot sa zic ca a trecut ca glontul un Ferarri rosu pe langa mine, dar nu m-am simtit speriat si nici n-am inceput sa ma intreb ce banca a devalizat respectivul de a facut rost de masina si de benzina. L-am admirat pret de cateva secunde, dupa care a disparut din raza mea vizuala. Ia sa fi fost respectivul in Franta, SUA, etc (special n-am pomenit de Germania), unde sunt restrictii de viteza pe autostrada, sa fi aparut acelasi articol despre cineva care a mers cu 270 la ora pe autostrada? Il baga cineva in seama? Tu ai inteles ce am scris eu mai sus ? Eu am condus cu 240 intre neptun si costinesti. Si acolo e restrictie de 90 sau 100. Dar nu m-as apuca sa spun asa ceva intr-un ziar. De ce ? Fiindca asta inseamna sa iei la misto autoritatile si legile din tara asta. Iar daca nu respect legea, e problema mea si numai a mea. N-am nevoie sa stie o tara intreaga ce smecher sunt eu si ca mie mi se rupe de legile din Romania. Merg cu viteza ca asa vor muschii mei si o fac pe pielea mea. Nu ca sa impresionez pe cineva. Iar ala e un fraier complexat care a dat si el de niste bani si incearca sa-si vindece complexele. Cum altii isi iau case si platesc 10-20 ani la ele, asa si-a luat el Lamborghini. Ce vi se pare asa fantastic ? A, evident, cu casa nu pot sa merg pe strada, ca sa ma vada toate proastele, sa lesine dupa mine. Eu daca mai imi cumpar o casa, n-o sa scrie nimeni nimic despre mine, in niciun ziar. Dar daca imi iau Lamborghini...o sa fiu subiect de discutie pe toate forumurile si o sa intoarca toti capu dupa mine. Voi astia care il tot laudati pe Lazarus, de ce nu va vindeti apartamentele sau casele si o sa va luati si voi un Porsche... |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai nu-mi cumpar supermasina pentru ca nu vreau sa trec la regim de paine cu ceapa.
Pe mine ma doare undeva cine e Lazarus asta, dupa cum la fel ma doare despre cei cu masini de peste 60 de mii de euro pe soselele noastre. Sa fie sanatosi. Observ pe aici ceva frustrari legate de ce masini conduc unii. Pe mine unul nu ma deranjeaza sa cobor din VW si sa ma sui in dacie, e totuna. QUOTE Faza ca altii alearga cu 300 si eu nu am voie sa ii fac idioti mi se pare o aberatie mai mare decat tine!Astept sa ai ocazia sa depasesti pe banda a 3-a la 150km/h si sa vina unu cu 300km/h din spate...sper sa te bucuri si sa aprecizi ca el poate ![]() ![]() Am voie sa-l fac frustrat pe cel care mi-a trimis PM-ul? Intr-o tara civilizata, daca cel care va veni cu 300 la ora din spate (pe banda 3), pe autostrada (pp ca benzile 1,2 sunt ocupate de masini care merg cu o viteza mai mica decat viteza mea de croaziera) va incetini pana la viteza cu care merg eu, eu ma voi replia pe banda 2 imediat ce aceasta va fi libera. Cine a circulat putin prin tari cu apa calda poate sa confirme ceea ce spun eu. Cine nu, sa se documenteze. Daca va fi taran obosit si va incepe cu flash-uri, claxoane in spatele meu, voi considera ca este un dobitoc. Daca ma va astepta cuminte sa termin manevra (cum as face si eu cand as vedea pe altul intr-o situatie asemanatoare), atunci ii urez drum bun. @extension: pentru cultura ta generala am fost mai mult injurat pe topicul asta decat am fost injurat in 100 de mii de km si 5 ani de cand am carnet. Puteti sa ma injurati in continuare, nu va bag in seama. In rest, numai de bine si iti doresc sa nu patesti ce mi-ai dorit tu mie. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jun 2007, 00:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma oftica sclavu asta cu fata lui.ce radea de logan.e un ratat
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' fata lui ce ti-a facut? e buna macar?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Reporteru asta de investigatie ma dispera...
El si cu hamsteru ala de Diaconescu fac emisiuni senzationale... niste retardati care fac bani pe prostia si nestiinta oamenilor... Ei rezolva toate crimele din romania, toata coruptia, pentru ei nimic nu e bun, demasca infractori si altele... Postul 0tv am observat ca nu stie decat sa dea "reportaje" dupa "reportaje" despre un subiect de senzatie pe moment, in care ei scot la lumina adevarul si fac reconstituiri si vorbesc cu "adevaratii" martori, asta pana la urmatorul eveniment de senzatie cand o iau de la capat... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ahahaha !!!!!! Deci asta-i nr. de la Passat ? B 90917 ... ? Deci Passat ? Te-am mai intrebat eu ce masini ai ? Treaba cu numerele bagate la baza de date era doar o parabola ... deci tre' sa mai cresti ...
Bai, da' rai mai sunt coforumistii astia ... imediat te-au prins ![]() Eu am spus ca te voi evita si nicidecum sa-ti dau cu cheia pe capota ! Tu practici sportul asta ? Si acum fii atent la o faza: QUOTE(Laurentziu83 @ 1 Jun 2007, 07:26) Acum vreo 2 zile mergeam urcam dealul pe faleza in Galati si in fata aveam un matiz condus de o blonda ce mergea de-aiurea pe banda 2. Obisnuit ca flash-urile sa nu mai aiba nici un efect, m-am bagat sa depasesc pe banda 1. Fix cand eram in dreptul ei s-a trezit sa traga de volan dreapta, de a trebuit sa urc cu 2 roti pe bordura (noroc ca e bordura mica in zona aia). Acu, daca stau bine sa ma gandesc, mai bine nu ma feream, ca nu-mi strica ceva tablarie noua pe masina, si o mai aveam cu cine sa stau la palavre la tamponari. ![]() Nu-s afurisit? QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Jun 2007, 00:27) Intr-o tara civilizata, daca cel care va veni cu 300 la ora din spate (pe banda 3), pe autostrada (pp ca benzile 1,2 sunt ocupate de masini care merg cu o viteza mai mica decat viteza mea de croaziera) va incetini pana la viteza cu care merg eu, eu ma voi replia pe banda 2 imediat ce aceasta va fi libera. Cine a circulat putin prin tari cu apa calda poate sa confirme ceea ce spun eu. Cine nu, sa se documenteze. Daca va fi taran obosit si va incepe cu flash-uri, claxoane in spatele meu, voi considera ca este un dobitoc. Daca ma va astepta cuminte sa termin manevra (cum as face si eu cand as vedea pe altul intr-o situatie asemanatoare), atunci ii urez drum bun. Tu cam cum te-ai caracteriza ? Iar in privinta injuraturilor, eu as zice sa fii fericit pentru ca lumea aici iti spune clar daca ai "comis-o" ! Cu atitudinea ta, este posibi ca in cei 100.000 km de trafic sa fi primit muuult mai multa carne-n congelator ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jun 2007, 22:27) Am voie sa-l fac frustrat pe cel care mi-a trimis PM-ul? Intr-o tara civilizata, daca cel care va veni cu 300 la ora din spate (pe banda 3), pe autostrada (pp ca benzile 1,2 sunt ocupate de masini care merg cu o viteza mai mica decat viteza mea de croaziera) va incetini pana la viteza cu care merg eu, eu ma voi replia pe banda 2 imediat ce aceasta va fi libera. Cine a circulat putin prin tari cu apa calda poate sa confirme ceea ce spun eu. Cine nu, sa se documenteze. Daca va fi taran obosit si va incepe cu flash-uri, claxoane in spatele meu, voi considera ca este un dobitoc. Daca ma va astepta cuminte sa termin manevra (cum as face si eu cand as vedea pe altul intr-o situatie asemanatoare), atunci ii urez drum bun. @extension: pentru cultura ta generala am fost mai mult injurat pe topicul asta decat am fost injurat in 100 de mii de km si 5 ani de cand am carnet. Puteti sa ma injurati in continuare, nu va bag in seama. In rest, numai de bine si iti doresc sa nu patesti ce mi-ai dorit tu mie. Hmmm...deci tu zici ca mergi cu 150(41.5 m/s) si unul vine cu 300(83,1 m/s),iar acel cu 300 o sa incetineasca ptr tine ca tu te misti mai incet,corect incetineste,acuma eu ma intreb daca are timp sa incetineasca si ce reflexe are omul,ptr ca iti vine cu peste 40m/s din spate,fa si tu niste calcule si vezi cum iti iese,poate ca da cu minus...nu uita ca autostrazile nu sunt toate plane si exista pante si rampe unde vizibilitate e cam mica,daca omul intarzie sa apese frana cu o secunda a ajuns 40m mai aproape de tine.Think about it! Nu stiu de ce unul care iti spune ca nu ai dreptate si ca e o prostie ceea ce afirmi tu ar trebui sa fie frustrat...doar ca asa vrei tu?Sau?Whatever! ![]() This post has been edited by LC_TM: 4 Jun 2007, 11:53 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ma tem ca vitezele enuntate mai sus intra la "caz penal". din pacate nu se si aplica. gheorghe (care nu-l sufar de altfel0 a declarat ca a fumat iarba si era sa fie anchetat. asta declara ca a savarsit o infractiune si ...nimic.
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
aceasta este sursa adevarata de bani a lui Lazarus
baniifp6.jpg Da si tu 1 sms si la anu' il vedem in cosmos - transmite live de pe LunaTV ! This post has been edited by musicall: 4 Jun 2007, 12:28 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 4 Jun 2007, 12:41) Ahahaha !!!!!! Deci asta-i nr. de la Passat ? B 90917 ... ? Deci Passat ? Te-am mai intrebat eu ce masini ai ? Treaba cu numerele bagate la baza de date era doar o parabola ... deci tre' sa mai cresti ... Bai, da' rai mai sunt coforumistii astia ... imediat te-au prins ![]() Eu am spus ca te voi evita si nicidecum sa-ti dau cu cheia pe capota ! Tu practici sportul asta ? Si acum fii atent la o faza: Tu cam cum te-ai caracteriza ? Iar in privinta injuraturilor, eu as zice sa fii fericit pentru ca lumea aici iti spune clar daca ai "comis-o" ! Cu atitudinea ta, este posibi ca in cei 100.000 km de trafic sa fi primit muuult mai multa carne-n congelator ... Daca foloseai google-ul putin, in jumatate de ora ai fi putut gasi repede numarul masinii, nu era nevoie sa-l pun aici, de fapt l-am si pus ieri, dar l-am sters. Acu, ca a aparut iar, asta e. Oricum, fac cam 30-40 de km zilnic prin oras, poate ne intersectam si poti sa povestesti pe forum cum conduce taranul manelist cu dacie. ![]() Lumea pe aici, judecand dupa aberatiile postate, nu e un exemplu de luat in seama, nu stau eu sa-i analizez, trecand prin filtru cam raman multe in sita. Daca era acelasi subiect de discutie pe vwforum, discutia ar fi mers cu totul altfel. Lumea ar trebui sa inteleaga ca, daca la dacie peste 100 la ora e sport extrem (doar am condus si rable si masini bune), nu si la altele e acelasi lucru, sa se suie si prin alte masini sa vada cum merg la viteze dintr-astea, si, eventual, sa realizeze ca 100-120 poate fi chiar o viteza mica. Dar aici, m-a mancat pe mine undeva sa zic ca am mers cu 190 pe autostrada si ca m-a depasit unul cu un Ferarri cu 250 ca, gata, uite unde e inconstientul care ne baga pe toti in sant. Sa fiti voi sanatosi cat merg cu masini care pot cu peste 150 si nu mai fac nici un accident, stiu sa-si dozeze reflexele, sunt oameni la locul lor, cu familie, copii, etc si nu simte nimeni ca ei ar merge la limita vietii. Eu nu ma caracterizez, ii las pe altii sa o faca, dar doar dupa felul cum conduc, nu dupa ce postez. Dupa voi, soferul ideal ar fi cel care merge cu 80 afara si 50 in localitate, care nu depaseste pe nimeni si care ii injura pe porcii de capitalisti ce l-au impuscat pe nea nicu. Imi pare rau, nu ma incadrez. Si vreau sa stiu in ce fel am comis-o, in afara de faptul ca am sarit cu 50 de km/h peste viteza legala, dar nu m-a prins nimeni? ![]() QUOTE(LC_TM @ 4 Jun 2007, 12:51) Hmmm...deci tu zici ca mergi cu 150(41.5 m/s) si unul vine cu 300(83,1 m/s),iar acel cu 300 o sa incetineasca ptr tine ca tu te misti mai incet,corect incetineste,acuma eu ma intreb daca are timp sa incetineasca si ce reflexe are omul,ptr ca iti vine cu peste 40m/s din spate,fa si tu niste calcule si vezi cum iti iese,poate ca da cu minus...nu uita ca autostrazile nu sunt toate plane si exista pante si rampe unde vizibilitate e cam mica,daca omul intarzie sa apese frana cu o secunda a ajuns 40m mai aproape de tine.Think about it! Nu stiu de ce unul care iti spune ca nu ai dreptate si ca e o prostie ceea ce afirmi tu ar trebui sa fie frustrat...doar ca asa vrei tu?Sau?Whatever! ![]() E problema lui daca merge cu viteza aia, inseamna ca are reflexe si stabilitate buna a masinii ca sa mearga la acea viteza. Nici eu nu intru cu dacia in curbe cu mai mult de 70 in curbe, desi am reflexe, dar "scancesc" destul de tare anvelopele. Calculele nu mi le fac, sunt inutile. Situatia prezentata de tine poate se intampla zilnic pe autostrazile europei si nu mai injura nimeni. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jun 2007, 12:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Presupunem ca isi dozeaza viteza in functie de conditiile de drum, nu? Poti sa merg sigur cu dacia cu 120, si periculos cu Maibach-ul la 70.
Atata timp cat isi stapanesc bine masinile, sa mearga cu ce viteza vor. |
--------------------
.
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Dude...eu renunt,tu o tii tot pe a ta.
Sport! |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
E tare Lazarus: are audienta si pe zeroTV, are "audienta" si aici.
Bravo omule, esti tare! Pe cand un Lamborghini Murcielago? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Jun 2007, 12:42) Daca foloseai google-ul putin, in jumatate de ora ai fi putut gasi repede numarul masinii, nu era nevoie sa-l pun aici, de fapt l-am si pus ieri, dar l-am sters. Acu, ca a aparut iar, asta e. Adica ai vrut neaparat sa spui ceva, nu conteaza ce zici ... ![]() ![]() ![]() Esti simpatic ! Spirit reactionar mic ce esti ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(musicall @ 1 Jun 2007, 20:25) Luis Lazarus are masina de 200.000 de euro INMATRICULAT LLL. Realizatorul TV si-a personalizat masina cu numele sau, Luis-Lazarus-Lamborghini ......................................................................................................................................... numai poate lumea sa isi ia o masina ca apare unu pe net care ne informeaza.... o masina de prin oras ..... P1000111.JPG ( Size: 115.57k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
pe aia mai lipseste numai firma de TAXI
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@cristi.r: danke, reputatia alta data, ca ajunge un plus pe moment.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tocicristi1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 October 06 ![]() |
unu' mai sus zicea ca si el a mers cu 200 si nu stiu cat... dar cica are renault laguna. cu masina aia a mers cu 200 si ceva? sau era in masina lui lazarus? si zice lazarus ca a cumparat-o in leasing? la banii astia se cheama impozit pe prostie.
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.9D
2003 advantage
- B-34-XEX
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
QUOTE(tocicristi1 @ 4 Jun 2007, 21:15) unu' mai sus zicea ca si el a mers cu 200 si nu stiu cat... dar cica are renault laguna. cu masina aia a mers cu 200 si ceva? sau era in masina lui lazarus? si zice lazarus ca a cumparat-o in leasing? la banii astia se cheama impozit pe prostie. ![]() chiar esti in masura sa vorbesti despre prostie... |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(tocicristi1 @ 4 Jun 2007, 21:15) unu' mai sus zicea ca si el a mers cu 200 si nu stiu cat... dar cica are renault laguna. cu masina aia a mers cu 200 si ceva? sau era in masina lui lazarus? si zice lazarus ca a cumparat-o in leasing? la banii astia se cheama impozit pe prostie. ![]() Mercedes E320 CDI varule. Stii cum arata ? Vrei sa trec in profil si masinile parintilor ? Eu o trec doar pe a mea, personala, ca nu am intrat pe forum ca sa fac impresie cu masinile familiei. Laguna nu merge mai repede de 200, ca sa te linistesti. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 21:29 |