Parbiz slz, parbiz
![]() ![]() ![]() |
Parbiz slz, parbiz
fainis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
confort
2005
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Schimba chederul si da, se pune mastic (nu stiu daca siliconic).
Daca il pui in service ai garantie la manopera si daca iti intra apa il mai pun ei o data. Daca esti din Bucuresti poti incerca Dacoserv Militari. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Salut.
Schimbarea chederului nu este obligatorie, dar este recomandata. Chederul existent are un mastic negru pe care nu reusesti sa il cureti si care in general nu mai etanseaza corect. Iti recomand sa il schimbi in service datorita garantiei. Un parbriz costa cam 200-300 RON (dar mai sigur iti spun diseara) Spune-ne de unde esti ca sa iti putem recomanda un service. ps. n-ai casco?...ca eu am schimbata doua parbrize si o luneta pana acu pe casco. edit: la magazinele EKA trust din Ploiesti : parbriz solenza 175RON (nu au chedere) This post has been edited by YR-ZBG: 18 Jun 2007, 13:32 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
fainis |
![]()
|
Va multumesc foarte mult pentru input-uri,
Va astept in continuare cu sugesti, preturi, Sunt din Pitesti, Chiar azy am fost la AMAT Pitesti shy miau zis ceva de tipul 3 mil vechi , da mi se pare cam mult .....doar parbizul, Chederul arata foarte bine .... ma rog poate il schimb shy pe el ... Recomandatimi va rog un atelier bun in Arges ...poate IATSA, am schimbat la ei consumabilele si au lucrat bine, Singura mea retinere e sa nu ma trezesc cu apa in masina ...mai ales in partea de fata, |
--------------------
solenza
confort
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi intra apa pe la parbriz , avand parbrizul tip vechi din mai 2003 , adica mai mic . Vreau sa schimb si parbrizul si chederul , dar pe CASCO si va astept cu idei cum sa procedez pentru schimbare .
Am luat o pietricica la 140km/h si a ramas o floare de la el , dar nu e crapat . Cum pot sa fac sa-l schimb ???? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
fainis |
![]()
|
Hmm, exact acelasi lucru am patit si eu....o pietricica.....
ideea e ca am doar RCA, se face oare ceva pe RCA stie cineva? Si ar mai fy o chestie ..parbiz ca parbiz ....da oameni priceputi prin service-uri sunt cam putzini si te trezesti cu apa in masina..... Am vazut diverse preturi ..max ...3 mil....la un atelier prin pitesti am gasit la 1,3 mil clar dar nu montau pt slz...... Daca zicy ca iti intra apa merita sa il schimbi ..in felul asta scapi si de crapatura ..si de apa.... Al meu e doar carapat nu intra apa ...dar cred ca pana la urma o sa-l schimb doar pentru estetica Asteptam in continuare, Preturi,sugestii, ateliere bune ![]() 19 Jun 2007, 15:41: http://www.gimarom.ro/index.php scurt si la obiect, Cred ca le fac o vizita This post has been edited by fainis: 19 Jun 2007, 15:41 |
--------------------
solenza
confort
2005
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
eugen_80
la al doilea parbriz pe care l-am schimbat am avut aproximativ aceiasi belea ca tine. O pietricica ...si a rezultat o floricica mai mica ca o boaba de piper. Nu i-am dat importanta dar la prima ploaie de vara (cand geamul era fierbinte) "floricica" a dat nastere la o crapatura de 2cm care se vedea doar de afara fiind in zona cu banda aia neagra de la margine. Suficient pt. casco. deci vezi cum "faci rost" de crapatura. Atentie la ce declari la politie pt. dovada....ca sunt patit. eu am luat dovada in "orasul" Cernavoda unde am declarat ca de la o masina ce venea din fata a sarit o piatra...concluzia lu' garcea....: ![]() off-topic (sa termin povestea): cum pe vremea aia lucram la centrala si contestatia trebuia depusa la medgidia am preferat sa platesc 300mii in loc sa imi iau 2 zile libere....pt un proces la care politia cernavoda nu se prezenta. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:47 |